- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.721
hmm.. saol cnm.. benim 1 çocuğum var 2.yi istiyorum da ilkinde planlamamıştık.. o yüzden bekliorum şimdi.. birde yaptığım test akşam tek ti bi tanesi sabah baktım 2. var ama yamuk yumukbiçimsiz.. adetime 3 gün var erken yaptım gerçi ..
canım burda eski yeni herkesle sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi muhabbet ediyoruz ard arda yorumlar yazılınca bazen okumak zorlaşıyo arada kaynıyo kusura bakma hoşgeldin tekrar umarım bu topik sana da bizede uğurlu gelirde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
peki sen keramos ilk bebeğini mi bekliyosun..
oooo maaşallah bu nasıl kalabalık bir topik böylebende ekim ayı adet günümü bekliyorum Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin amin.
cazii hosgeldınız
listeniz falan varmı kızlar
1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna
3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
ama haberini alamadığımız çokkk kişi varmış:uhm:
kızlarrrrr inşallah herkesin yüzü gülerrrrrrr...
bu arada yarın benim adet tarihim. birazcık karnım ağrıyorolmadımı acaba yaaa
bu arada kızlar bişi sorucam size.. hamiş arkadaşlar adet olma hissi oluyormuydu sizde ?*
Evet şimdi internette baktım yerleşme kanaması gününe de uyuyooo.. Offf daha da ço kvar 12 ekime.. İdrar testi yapsam da çıkmaz galiba... Ne ki bu şimdi ya.. Göğüslerimde de çok hafif bir sızlama ve belirgin bir şişlik vaar.. Bu arada hamiş arkadaşlar hayırlı uğurlu olsuunnç Bu arada bi arkadaş medicalsecreter sanırım karnımı içeri çekince kasığım ağrıo demiş.. Canım seni umutlandırmak istemem ama bi arkadaşım aynısını sölüodu sonra sonuçç hamileeeeydii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?