Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

benim bildiğim kadarıyla idrar testları sabah yapılıyor. bide üzerinde yazılalara göre çok bekleyince sonuc gecersiz oluyor. bekle daha sonra yeniden yaparsın.

çok teşekkür ederim cnm... inş. rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatır.. hamişlerde dua etsin onların duaları kabul olur :)

15 kayıtlı kullanıcı var altta Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallaahhhhhhh........

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
pokahontas, beklemede, cazii, elmakurdumusun, emineu, ensarnaz, eylul.yn, keramos, medicalsecreter, melikee, muhasebe_2910, nurun, oglak75, SSBULUTUM, su__su, _zeynep

kızlarrrrr inşallah herkesin yüzü gülerrrrrrr...

bu arada yarın benim adet tarihim. birazcık karnım ağrıyor olmadımı acaba yaaa

bu arada kızlar bişi sorucam size.. hamiş arkadaşlar adet olma hissi oluyormuydu sizde ?*

Evet şimdi internette baktım yerleşme kanaması gününe de uyuyooo.. Offf daha da ço kvar 12 ekime.. İdrar testi yapsam da çıkmaz galiba... Ne ki bu şimdi ya.. Göğüslerimde de çok hafif bir sızlama ve belirgin bir şişlik vaar.. Bu arada hamiş arkadaşlar hayırlı uğurlu olsuunnç Bu arada bi arkadaş medicalsecreter sanırım karnımı içeri çekince kasığım ağrıo demiş.. Canım seni umutlandırmak istemem ama bi arkadaşım aynısını sölüodu sonra sonuçç hamileeeeydii..

1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna
3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn 7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene canom
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak yagmurr
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

Son düzenleme:

benim henüz gelen giden yok bugün beklıcem gelmezse yarın test yapıcam

oluyo sanırım fazla şiddetli olmasada ilk aylarında kasık ağrısı çeken arkadaşlarım olmuştu..

günler geçmez oldu yaa meraktan çatlamadan öğrenebilsek şu erken test varmış 5-7 gün öncesinden öğrenebiliniyomuş 25 lira fiyatı çok ya bi teste okadar verilir mi acep hemde olumlu olumsuz sonuç olacağı belli deil mecburen sabredicez yaaa

kendini oyalayacak bişiler bul cnm günler geçmek bilmez yoksa.. pc başından kalkıp işimi yapamıyorum şuan.. ama kalkmalıyım öpüldünüzzzz... hadi hayırlı hbrler inş... herkezden...

102 kişiyizzz arkadaşlarrrr şuannnnnnnnnn :)

inşallah hepimiz bebişlerine kavuşucakkkk...

Son düzenleme:
elma kurdum potiyi kırmısılardan kurtaralım... sadece pembe bi akıntı olmuş. sonrada normale dönmüş.
ayrıca; 18 ekime canom- 28 ekime yagmurr arkadaslarımızı da eklermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…