Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ne çok yazmışsınız 1 saattir okuyorum...yeni hamişleir tebrik ediyorum 5 günde 5 hamile güzel.....inş günden güne artarak gide sayı...

hala test yapmayıp sabırla bekleyenler var... 2 gün soraaa hamiilleeeyyyiiimmm çığlıklarıyla dökülürler buraya

Kızlar ben hala kırmızı kart görmedim.. Ne iyi Ne kötü bi haberim bugünde yok malesef.. Beklemeye devam ediyorum.. Yalnızzzz dün gece inanılmaz sol yumurtalıkta ağrı oldu. dedim tamam hastalanıyorum sonra geçti .. ne hastalık ne bişi.. neden olmuş olabilir var mı tecrübeli bu konuda?

kan testi yaptırdın mı? yani geç yumurtlama ihtimalin nedir kesin yumurtlama tarihini biliyor musun? eğe rbilmiyorsan belki geç yumurtlamışsındır o yüzden adetin gecikmiştir benim de geçen ay yumurtalıklarıma sancı oldu 2 gün sonra adet geldi malesef :a015:

bu arada tablo muhteşem olmuş elmakurdumusun ellerine sağlık olumunekankayizsmile alkisalkisalkis

kızlar benimde ayıptır söylemesi vajinamın üst kısmında bir şişlik oluştu böyle misket gibi çok ağrıdı kasığıma doğru sancı yaptı sonra kendiliğinden yavaş yavaş geçti kıl dönmesi değil ama ne olaki bu.

keramoos cevap yazmadın

zeyno geçmişi okumuyosun galiba??? cvp yasdım aşkolsunnn
Alıntı:
keramos kullanıcısından alıntı
önce sol kasığım şiş gibiydi.2 gün. sora önceki gün ve dün gece midem kaynıyo bulanıyo gibi oldu. başka bişi yok sende???

bu arad vucut ısım:3günlük. 36.6 36.6 bugun de 36.7 işallahhhh düşşşmesss

yazdım zeynepcim. cok yazı var görememişsin.
bu arada tokum. ama midem kaynıyo gibi. ayyy bebek olsun yaaaww

ayy valla görmedim kusura bakma

bende bişey yok gibi yaa bu aralar üşütmüşüm hastayım ondan mı bilmiyorum sürekli baş ağrısı ve baş dönmesi var bide bugün sanki göğüslerim biraz daha hassaslaşmış gibi ama belki benim kuruntumdur bilmiyorum yaa bi kaç gün sonra erken gebelik testi yapıcam ama bende pek umut yok gibi:1no2:

slm kızlar bugün benim regl günümdü.dün benden ara ara çok az kahverengi lekeler geldi.ama dün akşamdan beri hiç bişey yok.dün beta hcg yaptırdım sonuç 0,27 çıkmıştı.bu sonuca göre gebelik yok.ama neden kanamam olmuyo anlamadım.acaba tahlillerde yanılma olabiliyomu.bugün böyle çıkıp yarın değerler değişebiliyomu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…