- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.761
ne çok yazmışsınız 1 saattir okuyorum...yeni hamişleir tebrik ediyorum 5 günde 5 hamile güzel.....inş günden güne artarak gide sayı...
tablo çok güzel olmuş :lepi:
kim düşündüyse yüreğine sağlık
kızlar bu ay hamile olununca bebeğin burcu ne olur acaba
tablo çok güzel olmuş :lepi:
kim düşündüyse yüreğine sağlık
canım bu ay yani eylülde hamile kalmış oluyoruz bebişler haziranda doğuyo herhalde burcu da ikizler hiç sevmem
ben mektup gibi bişi düşünüyorum zarfın içine testi ve güxel bi bebek resmi koyup babacım şu tarihte geliyorum diye bişiler düşünüyorum tabi bu fikri daha geliştiricem ek bişiler daha yaparım herhalde
bende ikizler erkeğini pek sevmem ama hayırlısı olsun yeter ki sağlık olsun ve de olsunkaydirigubbakcemile3
Kızlar ben hala kırmızı kart görmedim.. Ne iyi Ne kötü bi haberim bugünde yok malesef.. Beklemeye devam ediyorum.. Yalnızzzz dün gece inanılmaz sol yumurtalıkta ağrı oldu. dedim tamam hastalanıyorum sonra geçti .. ne hastalık ne bişi.. neden olmuş olabilir var mı tecrübeli bu konuda?
keramoos cevap yazmadın
canım bu ay yani eylülde hamile kalmış oluyoruz bebişler haziranda doğuyo herhalde burcu da ikizler hiç sevmem
zeyno geçmişi okumuyosun galiba??? cvp yasdım aşkolsunnn
Alıntı:
keramos kullanıcısından alıntı
önce sol kasığım şiş gibiydi.2 gün. sora önceki gün ve dün gece midem kaynıyo bulanıyo gibi oldu. başka bişi yok sende???
bu arad vucut ısım:3günlük. 36.6 36.6 bugun de 36.7 işallahhhh düşşşmesss
yazdım zeynepcim. cok yazı var görememişsin.
bu arada tokum. ama midem kaynıyo gibi. ayyy bebek olsun yaaaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?