- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.781
ayy valla görmedim kusura bakma
bende bişey yok gibi yaa bu aralar üşütmüşüm hastayım ondan mı bilmiyorum sürekli baş ağrısı ve baş dönmesi var bide bugün sanki göğüslerim biraz daha hassaslaşmış gibi ama belki benim kuruntumdur bilmiyorum yaa bi kaç gün sonra erken gebelik testi yapıcam ama bende pek umut yok gibi:1no2:
kızlar beni sinir bastı kesın adet olcam ben ot b_ka sınırlenıyom
kızlar sizde uykusuzluk başladımı 2 gecedir uyuyamıyorum ben sabah kalktım yüzümü yıkayayım diye aynaya bakınca korktum valla mosmor olmuş göz altlarım ve şuanda midem o kadar bulanıyokii kusmaktan nefret ederim
slm kızlar bugün benim regl günümdü.dün benden ara ara çok az kahverengi lekeler geldi.ama dün akşamdan beri hiç bişey yok.dün beta hcg yaptırdım sonuç 0,27 çıkmıştı.bu sonuca göre gebelik yok.ama neden kanamam olmuyo anlamadım.acaba tahlillerde yanılma olabiliyomu.bugün böyle çıkıp yarın değerler değişebiliyomu.
kaçgün var canım adetine uykusuzluk bendede oldu ama ben grip oldum ondanmış benimki gerçi sende bulantıda var hadi hayırlısı:CüvCüv:
ya daha 2 hafta var bugün başladı bulantı içim çıkacak şimdii
Poti tatlım sende bir gelişme varmı ?
Listede seni ne zaman maviş olarak güncelliycem hayırlısı ile ?
daha çok erken canım belirti olması için acaba miğdeni falanmı üşüttün malum havalar soğuyo artık dikkat et adetine 2 hafta varsa yumurtlama günlerindesin şuan çalışmalara devammm
canim vallahi gidip gelip tuvalete bakiyorum ,gelen giden yok,akinti hala beyaz.kasiklarimda agri var,sabah esimede gösterdim testi,cok cikmamis hamile degilsinki sen diyo:mymeka:.bekliyorum bakalim
:1closedeyes:yyeşil çayım yok cnm papatya çayı yaptım o da midemi bulandırdı öyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?