- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.821
Bir test daha yap silik milik 2.ci çizgiyi görünce söyle.
Bence hamişsin zaten bunun başka bir açıklaması yok.
Ben listede senide maviş görmek istiyom yani hamiş :CüvCüv:
sabah beri kacdefa baktigimi bilmiyorum bile teste,cok silik degil bakinca gayet net görülüyo ama sen beni hamis yapma hemen ,ben bi dr gideyim haberdar edicem
sabah beri kacdefa baktigimi bilmiyorum bile teste,cok silik degil bakinca gayet net görülüyo ama sen beni hamis yapma hemen ,ben bi dr gideyim haberdar edicem
Allahın izniyle seni hamiş ilan ediyorum
6.ıncı hamişimiz POTİ
yap yappppp bal gibi ikinci çizgi var diyon daha ne olsun ayol bebiş içerden seslensinmi sana geldim ben burdayım diye kaydirigubbakcemile3
Bende bu msj dan önce güncellemiştim.
Seni hamiş olarak kız içime doğdu testtede belli işte
yap yappppp bal gibi ikinci çizgi var diyon daha ne olsun ayol bebiş içerden seslensinmi sana geldim ben burdayım diye kaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::roflol:
su an gözyaslarimi tutamiyorumsenağlama duygulandirdin beni:1hug:
Kıyamam sana :teselli:
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar ben siteye epeydir üyeyim ama diğer bölümlerde genelde dolaşıyordumartık buaya takılacka gibiyim. ben 3,5 yıllık evliyim eşim çocuk istemiyordu epeydir mücadele ediyorum 3-4 gün önce ikna ettim ve artık korunmuyoruz çok mutluyum çokk pazar gününden beri korunmadan birlikte oluyoruz ilk denememiz fakat regl çok yakın 3-4 gün içiersinde olacağım kafama tkaılan şu acaba hamile kalabilirmiyim reglim ykaın olmasına rağmen, yoksa bu ay umutlanmayayımmı, regl olursam bu ay umudu keseyimmi yoksa üstüne görme ihtimalim varmı ve en erken nezaman öğrenebilirim birliktelikten sonra 10 gün yeterlimi yardımcı olursnaız çok sevinirim şimdidne teşekkürler çok heycanlı ve çokm utluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?