Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Bir test daha yap silik milik 2.ci çizgiyi görünce söyle.
Bence hamişsin zaten bunun başka bir açıklaması yok.
Ben listede senide maviş görmek istiyom yani hamiş
:CüvCüv:

sabah beri kacdefa baktigimi bilmiyorum bile teste,cok silik degil bakinca gayet net görülüyo ama sen beni hamis yapma hemen ,ben bi dr gideyim haberdar edicem

sabah beri kacdefa baktigimi bilmiyorum bile teste,cok silik degil bakinca gayet net görülüyo ama sen beni hamis yapma hemen ,ben bi dr gideyim haberdar edicem

yap yappppp bal gibi ikinci çizgi var diyon daha ne olsun ayol bebiş içerden seslensinmi sana geldim ben burdayım diye kaydirigubbakcemile3

Bende bu msj dan önce güncellemiştim.
Seni hamiş olarak kız içime doğdu testtede belli işte

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar ben siteye epeydir üyeyim ama diğer bölümlerde genelde dolaşıyordumartık buaya takılacka gibiyim. ben 3,5 yıllık evliyim eşim çocuk istemiyordu epeydir mücadele ediyorum 3-4 gün önce ikna ettim ve artık korunmuyoruz çok mutluyum çokk pazar gününden beri korunmadan birlikte oluyoruz ilk denememiz fakat regl çok yakın 3-4 gün içiersinde olacağım kafama tkaılan şu acaba hamile kalabilirmiyim reglim ykaın olmasına rağmen, yoksa bu ay umutlanmayayımmı, regl olursam bu ay umudu keseyimmi yoksa üstüne görme ihtimalim varmı ve en erken nezaman öğrenebilirim birliktelikten sonra 10 gün yeterlimi yardımcı olursnaız çok sevinirim şimdidne teşekkürler çok heycanlı ve çokm utluyum

poti senin gibiyim ben de 2.çizgi çok net görünüyordu ama yine de emin olmadan içim rahat etmeyecek.sonuçta bir cihaz ya yanılıyorsa

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Kasım ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : Ekim ayının hamiş ANNE leri
1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna
3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn 7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene canom emineu
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak yagmurr
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

ah canımmmm ilk hamileliğim geldi aklıma çıglıgımı karşı apartmandan duymuşlardı benimde gözlerim doldu Allah isteyen herkese versin inş..

en deneyimsizlerden biri olarak ben cevap yazayım bari gecen ay bende adetime 4-5 gün kala karar verdik bebek olayına tabiki olmadı bişe sanırım yumurtlama dönemlerinde oluyormuş bebiş :kedi: yani adet gününden yaklasık 10 gün sonra ama ben adet günüm bittikten sonra denemeye başladım
bakalım kısmet bekliyorum bu ay neler oalcak benimde ilk denemem
bu arada beni listeye eklememişler bile hıhhh küstümm alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…