- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.841
en deneyimsizlerden biri olarak ben cevap yazayım bari gecen ay bende adetime 4-5 gün kala karar verdik bebek olayına tabiki olmadı bişe sanırım yumurtlama dönemlerinde oluyormuş bebiş :kedi: yani adet gününden yaklasık 10 gün sonra ama ben adet günüm bittikten sonra denemeye başladım
bakalım kısmet bekliyorum bu ay neler oalcak benimde ilk denemem
bu arada beni listeye eklememişler bile hıhhh küstümm alsanaalsanasmile
poti senin gibiyim ben de 2.çizgi çok net görünüyordu ama yine de emin olmadan içim rahat etmeyecek.sonuçta bir cihaz ya yanılıyorsa
ay bi tuhaf oldummmm.3 yildir bu ani bekliyorum inanmak kolay degil.(3 yil dedim ama önceside var)ne diyim kizlar darisi size insallah:Saruboceq:
sabah beri kacdefa baktigimi bilmiyorum bile teste,cok silik degil bakinca gayet net görülüyo ama sen beni hamis yapma hemen ,ben bi dr gideyim haberdar edicem
ben bi hamile kalayım saat başı test yaparım heralde manyak olurum :))
ben bi hamile kalayım saat başı test yaparım heralde manyak olurum :))
HAyırlı olsun fıstık Allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi kucağına lamayı nasip etsin darısı bize olsun inş.
inş. nazara inanmıyomusun kızzzzemuszemus
dövecem seniklava:
.benim su testlere verdigim paralari esim bi duysaklava:
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar ben siteye epeydir üyeyim ama diğer bölümlerde genelde dolaşıyordumartık buaya takılacka gibiyim. ben 3,5 yıllık evliyim eşim çocuk istemiyordu epeydir mücadele ediyorum 3-4 gün önce ikna ettim ve artık korunmuyoruz çok mutluyum çokk pazar gününden beri korunmadan birlikte oluyoruz ilk denememiz fakat regl çok yakın 3-4 gün içiersinde olacağım kafama tkaılan şu acaba hamile kalabilirmiyim reglim ykaın olmasına rağmen, yoksa bu ay umutlanmayayımmı, regl olursam bu ay umudu keseyimmi yoksa üstüne görme ihtimalim varmı ve en erken nezaman öğrenebilirim birliktelikten sonra 10 gün yeterlimi yardımcı olursnaız çok sevinirim şimdidne teşekkürler çok heycanlı ve çokm utluyum
yok yaw inanmam ben canım bebiş olsunda yerim nazarını boncuk takarım her bi yerime sempatiksalakcinni
Slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim sizinle yeni karşılaştım ama baya eylenceli bi yer geldi bana bende 1,5 yıllık evliyim ve 8 aydır korunmuyoruz ama malesefki hala birşey yok bakalım bu ay ne olacak
Slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim sizinle yeni karşılaştım ama baya eylenceli bi yer geldi bana bende 1,5 yıllık evliyim ve 8 aydır korunmuyoruz ama malesefki hala birşey yok bakalım bu ay ne olacak
şştt onlar duymasın bende gizli gizli alıyom daha yeni gg den ov.testi aldım hemde onun kredi kartıyla haberi bilem yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?