- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.161
hadi cikam gari ,kocacigim isden gelicek,daha dus alip temizlik yapmam lazim doktor icin,dualarinizi esirgemeyin benden,yarin iyi haberlerle dönmek istiyorum:Saruboceqpuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım oldu mu acaba?
olmuş... kıs senin test zamanın gelmiş bileee
ne zaman yapıcan testi?
eline sağlık elmakurdumusun
benimde 25 ekim eklersen sevinirim
yaaa ben neden yokum ki şimdiksenağlamabenimkide 24 ekim yaaaaa benide ekleyinnnnn:Saruboceq:
rüyadan anlayan var mı kızlar aranızda?
benide ekleyin 5 ekimde benim
noldu canım rüyanda hayır diyelim hayır olsun belki yorum yaparızopuyorumnanaktan
yok anam bizi ekleyen yasenağlamamafoldumbenbilmiyorumkismile
:))ağaçlıklar arasında bir sokakta eve gitmek üzere yürüyorum fırtına çıkıyor koşmaya başlıyorum ağaçların arasından geçerken birden etrafmı renkli renkli bir sürü muhabbet kuşu sarıyor,o kadar mutlu oluyorum ki elimi uzatıyorum içlerinden birine elime konsun diye ben daha uzatır uzatmaz içlerinden mavi olanı omuzuma konuyor,ona dönüyorum ve gagasından öpüyorum onu,kaçmasın diyorum alıyım de evde bakıyım ona diyorum omuzumda kuşla ağaçlar arasından koşuyorum..o kadar güzeldi ki rüyam gündüz niyetine diyim,ben hep iyiye yordum rüyamı,anlamlarına da az çok baktım ama sen de yorumlarsan sevinirim..
arkadaşlar sizi ekliycek arkadaşlar şu an burda değil yarın görünce kesin eklerler
canım rabbim inşallah istediğini verecek yani gönlündekini çünkü fırtına çıktı filan demişin sıkıntından kurtulacaksın sonu aydınlık inşallah rüyan çok güzel tatlım belki o maviş muhabbet kuşu beklediğin bebişindir ben böyle yorumladım ama rüyan çok güzel hayır diyelim hayır olsun inşallah...:Saruboceqpuyorumnanaktan
evet hayır olsun valla,fırtına büyük değişiklik demekmiş,koşmak müjdeli habermiş,muhabbet kuşu da muradına ermekmiş,yani allah bilir tabii herşeyden önce..ama bu ay olmasa bile güzel şeyler olucak inşallah öyle hissediyorum:)
inşallah canım rabbim gönlüne göre versin...:Saruboceq:
yine ben... buralar bağımlılık yapıo yaa :) zaten cnm sıkılıyo iyi oluyo okuyorum yazılarınızı... bu arada kızlar ben yarın kan testi yaptırsam mı.. netten hesapladım günüm 3 ekim dio :s
bence yaptır cnm benim regl günüm yarın inşallah olmam çok istiyoruz bir çocuğumuzundaha olmasını rabbim herkese aratmadan versin inşallah.
bu arada canım ben kahve içiyorum sana da ikram edeyim afiyet olsun:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?