- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.201
bi sene oldu dersin sende:jeyyar: cnm
günaydın kızlar malesef kırmızıyı gördüm bu sabah regl oldum 4 gün gecikmeden sonra üzgünüm çok vardır Allah ın bir bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi
Günaydın kızlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Mutlu haberler dolu bir gün geçirmek dileğiyle inşallah :içelim:
kızlar gunaydın
bu sabah acayip midem bulandı
istifra ettim..
şimdi iyiyim sankı organlarım dısarı fırlayacak sandım agzımdan..
inş.hamilelik bulantısıdır bunlar ama bence sabret test yapma çünkü kimysal gebelik de olabilir sonra umutlanıp adet olursan üzülürsün..bence adetin gecene kadar bekle ( biliyorum beklemek çok zor ama ) bende hastanede çalısıyorum bende kendimi zor tutuyorum kan testi yaptırmamak için...
günaydın kızlar hamiş haberleri ile dolu birgün olur inşallah bugün:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::sm_cool:
daha saat sabahın 9u
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kahvekolik, afr, emineu, ensarnaz, eylul.yn, gida_pinar, gunslinger, medicalsecreter, YeniHayat
zemuszemus
evet cnm haklısın..
zonguldakta hangı hastane bir doktor ısmı soracagım da benım buradan oraya gıden çok iyi bir doktorum var
gun geçtikçe daha da kzıştı olaysırnaşık şey
günaydın....ilerleyen saatlerde gelir haberler...bagımlısı olduk topiğin ayrılamıyorum basından.....:içelim:
üffff şu 2 hafta geçse bende kızışsam sırnaşık şeygun geçtikçe daha da kzıştı olaysırnaşık şey
inşallah hadi bakalım bekliyoruz güzel haberler:teytey:aynen canım bağımlı yapıyo insanı bu topik bide hepimiz ekim ayında adet olmamayı bekliyoruz ki beklemek çok zor burada birbirimizden güç alıyoruz guclubacismileolumunekankayizsmile
canım ben ilçedeyim gökçebeydeyim ..eger bende 2 ay içinde gebelik olmazsa düşünüyordum dr gitmeyi ama daha belirlemedim dr...ismini verebilirmisin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?