Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Günaydın kızlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Mutlu haberler dolu bir gün geçirmek dileğiyle inşallah :içelim:

ben olmadım hala ama hiç hamileymişim gibi gelmiyor, adetim olana kadar beklicem, kuş gibiyim ne kasık ağrısı ne bişey havalar soğuduya gecikecek baya

kızlar gunaydın
bu sabah acayip midem bulandı
istifra ettim..
şimdi iyiyim sankı organlarım dısarı fırlayacak sandım agzımdan..

inş.hamilelik bulantısıdır bunlar ama bence sabret test yapma çünkü kimysal gebelik de olabilir sonra umutlanıp adet olursan üzülürsün..bence adetin gecene kadar bekle ( biliyorum beklemek çok zor ama ) bende hastanede çalısıyorum bende kendimi zor tutuyorum kan testi yaptırmamak için...

günaydın kızlar hamiş haberleri ile dolu birgün olur inşallah bugün:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::sm_cool:

evet cnm haklısın..
zonguldakta hangı hastane bir doktor ısmı soracagım da benım buradan oraya gıden çok iyi bir doktorum var

daha saat sabahın 9u
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
kahvekolik, afr, emineu, ensarnaz, eylul.yn, gida_pinar, gunslinger, medicalsecreter, YeniHayat
zemuszemus

günaydın kızlar dun 6 dan sonra bakmamıstım 25 sayfa falan ilerlemiş süpersiniz.

günaydın....ilerleyen saatlerde gelir haberler...bagımlısı olduk topiğin ayrılamıyorum basından.....:içelim:

inşallah hadi bakalım bekliyoruz güzel haberler:teytey:aynen canım bağımlı yapıyo insanı bu topik bide hepimiz ekim ayında adet olmamayı bekliyoruz ki beklemek çok zor burada birbirimizden güç alıyoruz guclubacismileolumunekankayizsmile

Herkese günaydınnnnn!!!!!
benim daha 10 günüm var.Burda güzel haberler aldıkça umutlanıyorum...Bugünde bol :teytey:hamiş haberleri bekliyoruz....

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
emineu:CüvCüv: afr:CüvCüv:ensarnaz:CüvCüv:eylul.yn:CüvCüv:gida_pinar:CüvCüv:gunslinger:CüvCüv:iremsu_33:CüvCüv:kahvekolik:CüvCüv:medicalsecreter:CüvCüv:SSBULUTUM:CüvCüv:YeniHayat :CüvCüv:
Rabbim hepimizin göbüşüne birer melek kondursun böyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım ben ilçedeyim gökçebeydeyim ..eger bende 2 ay içinde gebelik olmazsa düşünüyordum dr gitmeyi ama daha belirlemedim dr...ismini verebilirmisin ...

devlet hastanesinde olması lazım benım dr.
Mehmet İbrahim HARMA mükemmel bir doktor çikolata kıstı amelıyatımı o yapmıstı. 10 cmlik kisti iki yumurtamı da kaybetmeden çıkardı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…