- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.181
kızlar gunaydın
bu sabah acayip midem bulandı
istifra ettim..
şimdi iyiyim sankı organlarım dısarı fırlayacak sandım agzımdan..
günaydın kızlar malesef kırmızıyı gördüm bu sabah regl oldum 4 gün gecikmeden sonra üzgünüm çok vardır Allah ın bir bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi
üzme kendini fazla ALLAH sayırlısını nasip etsin gecikmende havalardan olabilir inş. kasım annesi olursun
günaydın medicalcimm hadi hayra alamet inşallah. testi ne zaman yapacaksın?
benim kaynanatör akrabasına gitti bugün rahatım kaydirigubbakcemile3
test yapsana belkide hamilelik belirtisidir peki başka bi belirtin varmı
günaydın canım aynen öyle, bu kadar kalabalık olmanın kötü tarafı geçmişi okumak :))günaydın kızlar bu sayfalar çok çabuk ilerliyor geçmişi okumaktan bi türlü gelemedim
hakkında hayırlısı canım inşallah kasıma olur.günaydın kızlar malesef kırmızıyı gördüm bu sabah regl oldum 4 gün gecikmeden sonra üzgünüm çok vardır Allah ın bir bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi
şimdi kendine sor tek çizgi görünce üzülmem diyorsan hemen yarın yap. garantileyeyim diyorsan bikaç gün daha bekle. bu arada dün birden aklıma geldin sana dua ettim. vallahi bak.SENCE NE ZAMAN YAPAYIM CANIM BEKLENEN ADET 8 BİLİYOSUN IKI GUNUM VAR DAHA..
kAYNANATÖR DE ÇOKİYİYMİŞ:roflol:
Allah da senı guldursun iyimi gülüm :roflol:
günaydın kızlar malesef kırmızıyı gördüm bu sabah regl oldum 4 gün gecikmeden sonra üzgünüm çok vardır Allah ın bir bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi
günaydın canım aynen öyle, bu kadar kalabalık olmanın kötü tarafı geçmişi okumak :))
hakkında hayırlısı canım inşallah kasıma olur.
şimdi kendine sor tek çizgi görünce üzülmem diyorsan hemen yarın yap. garantileyeyim diyorsan bikaç gün daha bekle. bu arada dün birden aklıma geldin sana dua ettim. vallahi bak.
amin hepimizin. hastane ortamında kendini iyi tutuyorsun maşallah. azmine hayranım senin.Allah razı olsun gülüm duan için. Allah senın de gonlune göre versin. Bu arada idrar negatif çıkar kan testı yaptırırım yaptırırsam ama yok yok yapmayayım daha..:uhm::uhm:
kız bende hergün sayende senin arılara bakar oldumArılarımmm canım arılarımmmm bilmiyorumkismile beni terk ediyolarbal yapmaya gıdıolardır ınsallah opuyorumnanaktan
hadi cikam gari ,kocacigim isden gelicek,daha dus alip temizlik yapmam lazim doktor icin,dualarinizi esirgemeyin benden,yarin iyi haberlerle dönmek istiyorum:Saruboceqpuyorumnanaktan
medical bişey sorcam. şimdi ben bu ay adet olursam gidip tekrar muayene olayım rahim filmi, hormon testi, sperm testi falan yaptırayım diyorum. sorun varsa bilmemiz için. ama 1 seneden önce tedavi için gelmeyin diyorlar ya, doktor bizi tersler mi?
kızlar gunaydın
bu sabah acayip midem bulandı
istifra ettim..
şimdi iyiyim sankı organlarım dısarı fırlayacak sandım agzımdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?