Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar gunaydın
bu sabah acayip midem bulandı
istifra ettim..
şimdi iyiyim sankı organlarım dısarı fırlayacak sandım agzımdan..

Son düzenleme:
günaydın medicalcimm hadi hayra alamet inşallah. testi ne zaman yapacaksın?
benim kaynanatör akrabasına gitti bugün rahatım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu sayfalar çok çabuk ilerliyor geçmişi okumaktan bi türlü gelemedim

günaydın kızlar malesef kırmızıyı gördüm bu sabah regl oldum 4 gün gecikmeden sonra üzgünüm çok vardır Allah ın bir bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi

günaydın kızlar malesef kırmızıyı gördüm bu sabah regl oldum 4 gün gecikmeden sonra üzgünüm çok vardır Allah ın bir bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi

üzme kendini fazla ALLAH sayırlısını nasip etsin gecikmende havalardan olabilir inş. kasım annesi olursun

test yapsana belkide hamilelik belirtisidir peki başka bi belirtin varmı

cnmbaska belırtım dun aksam cok basım agrıdı adet öncesi oluyor bende
normalde sabah uyandıgımda geçmezdi devam ederdi..
agrı kesıcı vs ıcmedıgım halde bas agrım geçti çok şükür
şimdi istifradan sonra rahatladım kahvaltı ettım iyiyim.a.s.

günaydın kızlar bu sayfalar çok çabuk ilerliyor geçmişi okumaktan bi türlü gelemedim
günaydın canım aynen öyle, bu kadar kalabalık olmanın kötü tarafı geçmişi okumak :))

hakkında hayırlısı canım inşallah kasıma olur.

SENCE NE ZAMAN YAPAYIM CANIM BEKLENEN ADET 8 BİLİYOSUN IKI GUNUM VAR DAHA..
kAYNANATÖR DE ÇOKİYİYMİŞ:roflol:
Allah da senı guldursun iyimi gülüm :roflol:
şimdi kendine sor tek çizgi görünce üzülmem diyorsan hemen yarın yap. garantileyeyim diyorsan bikaç gün daha bekle. bu arada dün birden aklıma geldin sana dua ettim. vallahi bak.

işte bende bunu kastediyorum (konu açmıştımda) etrafımdakierinde adeti gecikti bu ay.ben mevsim değişikliği nedeniyle olabilir diyorum.bnmde gecikti ama hiç belirti yok.ümidimde yok.nisandada 9 gün gecikmişti.ama bişe yoktu :sinifsinif:

Allah razı olsun gülüm duan için. Allah senın de gonlune göre versin. Bu arada idrar negatif çıkar kan testı yaptırırım yaptırırsam ama yok yok yapmayayım daha..:uhm::uhm:

Allah razı olsun gülüm duan için. Allah senın de gonlune göre versin. Bu arada idrar negatif çıkar kan testı yaptırırım yaptırırsam ama yok yok yapmayayım daha..:uhm::uhm:
amin hepimizin. hastane ortamında kendini iyi tutuyorsun maşallah. azmine hayranım senin.

Arılarımmm canım arılarımmmm bilmiyorumkismile beni terk ediyolarbal yapmaya gıdıolardır ınsallah opuyorumnanaktan
kız bende hergün sayende senin arılara bakar oldum

medical bişey sorcam. şimdi ben bu ay adet olursam gidip tekrar muayene olayım rahim filmi, hormon testi, sperm testi falan yaptırayım diyorum. sorun varsa bilmemiz için. ama 1 seneden önce tedavi için gelmeyin diyorlar ya, doktor bizi tersler mi?

Son düzenleme:
hadi cikam gari ,kocacigim isden gelicek,daha dus alip temizlik yapmam lazim doktor icin,dualarinizi esirgemeyin benden,yarin iyi haberlerle dönmek istiyorum:Saruboceqpuyorumnanaktan

poti inş. mutluluktan havalara uçarsın bize güzel haberlerini verirsin:sm_cool::sm_cool::sm_cool:.allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…