- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.461
slm kızlar dün benim yumurtlama gününü son günüydü gece kocişe yanaştım dedim hadi son günümüz fln diye tabi öncesinde kur yaptım fln ama çok yorgundu bende ağzımdan kaçırdım son gün die kızdı bana öff ya yok şu gün yok bu gün bizi kısıtlama olursa olur olmazsa rabbim bilir biz hayırlısını istiyoruz ee dedim bebiş istiyosak bu günlerde şansımız daha yüksek olur fln dedim ama dinletemedim sıkıldı kaç aydır herhalde bundan sonra sıkmıcam bişide demicem akışına bırakıcaz bakalım rabbim ne zaman isterse olur çalışmalara devam hafta sonu doktora gidicez ben gitmiştim ama eşim hiç gitmedi bi bakalım aşağıda neler oluyo ikimizde kontrolden geçelim her ihtimale karşı
şimdi bana ticker yapsanız neyi göstercek
kızlar bakın tickerime doğru olmuşmu? SAT 9 eylül
se ne istiyorsan onu. ister evlilik ister yumurtlama ister rejim bi sürü seceneği var
canım biliosun bu durumlarda yumurtma günü kocalara söylenmiyor önceden 2 gün başım ağrıyor numarası yapıyorsum sonra yumurtlama günüde başımın ağrısı geçti diyorsunkaydirigubbakcemile3
benim eşimde hiç kontrole gitmedi ne zaman götürsem ki koca bebeğimi doktora???
benim adet günümün ne zaman olması gerektiğiyle ilgili olsun o zaman varsa
kızlar bakın tickerime doğru olmuşmu? SAT 9 eylül
kaydirigubbakcemile3 kıs bi regl ol. yeni tarihine göre yaparıs tıcker. yada bebek varsa bebeğin gelişimi tıckerı yaparız. arada kaldın suan da. ne regl var. ne bebek. aradasınkaydirigubbakcemile3
iide canım regl oldunmu? eski tarihine göre yapmıssın. ekim den naber???
salatalık tursusuuu isteyennn buyursun gellsiinnnsempatiksalakcinni
Bugün yarın regli olabilirim,son 2 kala belirtiler;
- Kasık ve bel ağrısı
- Göğüste hassasiyet
- Can sıkıntısı
- Bunalım
- Sinir
- Asabiyet
- Ağlama nöbetleri
- Değişken ruh hali
Son durum raporum
:1closedeyes:
Bugün yarın regli olabilirim,son 2 kala belirtiler;
- Kasık ve bel ağrısı
- Göğüste hassasiyet
- Can sıkıntısı
- Bunalım
- Sinir
- Asabiyet
- Ağlama nöbetleri
- Değişken ruh hali
Son durum raporum
:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?