Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

çok duygulandım yaa :çok üzgünüm:

Yumurtlama günü gebe kalmak için ideal zamanlardır. Yumurtlama günü doğru tespit edilmesi için ,adetin başladığı tarihten itibaren değil son adet gününden geriye doğru sayılarak hesaplanmalıdır. Yumurtladıktan sonra 14’üncü gün adet görülür, yani 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama günü 14’üncü gündür, ancak 35 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günü 21’inci gündür.genellikle kadınlarımız yumurtlama günü hesaplaması yaparken adetin ilk gününden hesaplama yaparlar ve tabii ki yanlış “yumurtlama günü” hesabı yaparlar.Doğru yumurtlama günü hesabı beklenen adet tarihinden 14 gün gerisinde olan tarih olduğu için bebek isteyen kadınların adet tarimlerini düzenli bir çizelge şeklinde takvime işaretlemeleri gerekmektedir.

Yumurtlama günü tespitinin diğer bir önemi de bu dönemde cinsel ilişkiye girmek ve tabii ki bu dönem içinde gelişen yumurta atıldıktan sonra 12-24 saat yaşadığını , spermin ise 48-72 saat yaşayabildiğini göz önünde bulundurmaktır.. Bu
nedenle beklenen yumurtlama tarihinden bir gün önce başlayan cinsel ilişki gebelik şansını arttırmaktadır.

arkadaşlar 2 - 3 gündür göğüslerimde bi hassaslık var uçlarına dokununca acıyor birde baş ağrısı var başka hiç bir belirti yok bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi adetime daha 8 gün var

nasılsın zeynep??? bende 3 gündür gece bulantı oluyor. ama bebekten mi soğuk mu aldım bilmiyorum. ee hayırlısı bekliyorumm:Saruboceq:

nasılsın zeynep??? bende 3 gündür gece bulantı oluyor. ama bebekten mi soğuk mu aldım bilmiyorum. ee hayırlısı bekliyorumm:Saruboceq:

Benimde göğüslerimde hassaslım var bi kaç gündür birde baş ağrısı başka da bişey yok valla. acaba hamilelik belirtileri için daha erken mi keramoss??

Benimde göğüslerimde hassaslım var bi kaç gündür birde baş ağrısı başka da bişey yok valla. acaba hamilelik belirtileri için daha erken mi keramoss??

yumurtmamam 29unda oldu. yumurta döllenecekte rahme yerleşecekte. anca bugunu buluyor. bence belirtiler için erken. sen ne zaman yumurtladınki?

teşekkür ettim:hulya:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlarrrrrrrrrrrrr benim ticker neden kısa oldu yaaaaaaaaa :gitme:

yemekten geldım canlarımayıptır soylemesı merak edenler için
söyliim akıntım sarı renge dönmüş açık sarıya
çok yoğun bı akıntı degıl peceteye gelıyo sadece.

kızlar yanlış anlamayın ama listemizi "alıntı yapmasak" hem sayfa kalabalıklığı oluyor. hemde elma kurdunun düzenlediği listeyi takip etmemiz zorlaşıyor.
zaten inşallah bi kaç güne kadar gurbet ablamız gelir. hem listemizi ilk sayfadan takip ederiz. hemde elma kurdu düzenlemeden kurtulur. konu sahibi olmadan düzenleme yapmak gerçekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…