Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

son 13 gün kala belirtilerim
-kasıkta hafif iğne batması şeklinde ağrı
-gögüslerde dolgunluk ağrı yok ama
-çok fena gribim ağzımın tadı yok
-sinir asabiyet yok

:ecrin_bebek:hadi gel bebişim göbüşüme gel gel gel

birinci şık haricinde diğerleri bende neden yok acaba :uhm:

Üzülme tatlım,kendini eğlendirecek birşeyler yap.
Kendine güzel bir yemek ısmarla,birde tatlı falan.

pokahontas bzim yapamadıklarmızı yapsannnaaaa
kola iç- çekirdek çıtla- kola iç hopla zıpla- kola iç dans et. kola iç ev işini regl ken yap sora çalışmalar başlar yatarsın. sonra yine kola iç:lepi:

kola iç yanında çikolata ye , kola iç mutluluktan coş, kola i. asitleri boğazında cosss etsin kola iç .... sebep yokken bile :roflol::roflol::roflol:

bende üzüldüm ama zaten eşim gece çalıştı bu ay hep. çok az çalışma yaptık biz
ama yinede ümidim vardı :sinifsinif:

üzülmek yok hadi bakalım herşey Allahtan de ve kendini toparla Rabbim büyük.zaten üzüle üzüle hormonlarımızı alt üst ettik buna dur demenin vakti gelmedimi sencekaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın,dün sabaha karşı belki 3 defa kalktım adet oluyomuş gibi sancı,gidiyorum bi numara yok hala yok,ama heralde gelicek umudum yok son durum budur

La ne alaka onun için dimedim ben olsam kafamı dağıtmak için birşeyler yapardım. :mymeka:
Mesela kocamın başının etini yemek gibi
sositososito

hım ye ye kocanın basının etını doğurduktan sonra da kendi tırnaklarını yemeye baslarsın çunku kocan kıcını devırır yatar sen kendı kendını yirsin yklava:ıevrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…