- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.541
Evet kesin sonuç için tek çare ama özeller dr istemeden test yapmıyor.. Bu yüzden gitmiyorum..:1no2:
devlete git. doktora günümmm çoookkk geççtitii de. yaptırıver bi test.
ilacı bırakınca regl oldum sora 10 gün sonra bidaha regl oldum ben. ilac sayesinde 28 günde bir oluyordum şimdi 30 günde bir. işallah sen hemen bulursun bebeği. ama ben ilac vücuttan atılsın diye 3 ay bekledim. gebelik olur. düşük olabilir-diye
=) Evde yapılan kan testi istiyorum ya :lepi:
canım özel hastaneye normal mesaı saatınden sonrakı saatlerde gıtmeyı bı dene..
beta hcg için dr isteği istenmez zannetmem..
buyuk ıhtımal yaptırırsın ama doktor degerlendırmesı yaptıramazsın.
vücutta doğum kontrol ilacı olunca düşükmü oluyomuş ilk defa duyorum akannehir
1 Ekim bh 8076 melisdeniz cevizlikek
2 Ekim a_emet26 recel esedas
3 Ekim elf_86 ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm masal_41 yaseminaltun
5 Ekim havalikiz irm83 beklemede YENİ HAYAT mihracee
6 Ekim mysweetbaby serap bilbey
??????????????????????????????????????????????????????????
vücutta doğum kontrol ilacı olunca düşükmü oluyomuş ilk defa duyorum akannehir
kıslar ben geldim dün doktora gittim kandan da baktılar değerim 175 çıktı bi de nur topu gibi 4,5 cm kistim varmış doktor tuvalete ve yemeğe kalkacaksın sadece dedi lekelenmelerim de var ama ben büroya geldim sürekli yatmak zorunda kalmam inşallah elmakurdumusun sen nasılsın sen de merak ettim canım
vücutbi kaç ay ilaç varmış gibi çalışır bebeğe yabancı cisim gibi davranabilir deniyor... ama her doktor başka bir şey söylüyor. ben kendimi garantiye aldım. 3 ay bekledim.
kıslar ben geldim dün doktora gittim kandan da baktılar değerim 175 çıktı bi de nur topu gibi 4,5 cm kistim varmış doktor tuvalete ve yemeğe kalkacaksın sadece dedi lekelenmelerim de var ama ben büroya geldim sürekli yatmak zorunda kalmam inşallah elmakurdumusun sen nasılsın sen de merak ettim canım
irem ve beklemede benim kader arkadaşlarımolumunekankayizsmile, beklemede test almaya gitmişti ama nerde kaldı acaba:uhm:, potide öyle galiba sevinçten bayıldı kaldı biyerlerde ama ben karar verdim 8 inde adet olacağım gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?