Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Evet kesin sonuç için tek çare ama özeller dr istemeden test yapmıyor.. Bu yüzden gitmiyorum..:1no2:

canım özel hastaneye normal mesaı saatınden sonrakı saatlerde gıtmeyı bı dene..
beta hcg için dr isteği istenmez zannetmem..
buyuk ıhtımal yaptırırsın ama doktor degerlendırmesı yaptıramazsın.

vücutta doğum kontrol ilacı olunca düşükmü oluyomuş ilk defa duyorum akannehir

1 Ekim bh 8076 melisdeniz cevizlikek
2 Ekim a_emet26 recel esedas
3 Ekim elf_86 ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm masal_41 yaseminaltun
5 Ekim havalikiz irm83 beklemede YENİ HAYAT mihracee
6 Ekim mysweetbaby serap bilbey

??????????????????????????????????????????????????????????

Belki akşam gidebilirim denemek için.. Herkes 10 gün geçmeden yapma diyor umudun kırılmasın kesin olsun falan.. Birinin sürüklemesi lazım heralde beni kaydirigubbakcemile

içimde sıkıntı var sebebini bilmediğim boshayallersmile

kıslar ben geldim dün doktora gittim kandan da baktılar değerim 175 çıktı bi de nur topu gibi 4,5 cm kistim varmış doktor tuvalete ve yemeğe kalkacaksın sadece dedi lekelenmelerim de var ama ben büroya geldim sürekli yatmak zorunda kalmam inşallah elmakurdumusun sen nasılsın sen de merak ettim canım

bunlardan neden ses seda yok CADIARZU

vücutta doğum kontrol ilacı olunca düşükmü oluyomuş ilk defa duyorum akannehir

vücutbi kaç ay ilaç varmış gibi çalışır bebeğe yabancı cisim gibi davranabilir deniyor... ama her doktor başka bir şey söylüyor. ben kendimi garantiye aldım. 3 ay bekledim.

irem ve beklemede benim kader arkadaşlarımolumunekankayizsmile, beklemede test almaya gitmişti ama nerde kaldı acaba:uhm:, potide öyle galiba sevinçten bayıldı kaldı biyerlerde ama ben karar verdim 8 inde adet olacağım gamyoncuiremsu

geçmiş olsun delimavi48 kistten bişi olmaz korkma ama dınlen dedıyse dr dınlenmen şart.

vücutbi kaç ay ilaç varmış gibi çalışır bebeğe yabancı cisim gibi davranabilir deniyor... ama her doktor başka bir şey söylüyor. ben kendimi garantiye aldım. 3 ay bekledim.

iyi yapmışsın vereliniortak

Tatlım beklemedeyim

beklemede çişini yapmış bekliyodur inşallah olumlu haberler alırlar :hulya: bende günler çabuk geçsin diyorum ya acaba testmi yapsam şimdiden dayanamıcam galiba akannehir

175 olunca ne oluyor???
kisti ultrasnlamı gördü? başka bir seyle mi???

benim arkads 8 hftalık kistide 6 cm den büyük.
doktor bişi olmas demiş. gerekirse sezeryan yaparıs hem bebeği hem kisti alırıs demiş.
biz şok oluyorus ama doktorlar hep böle şeylerle karşılaşıyor. alışıklar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…