- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.561
175 olunca ne oluyor???
kisti ultrasnlamı gördü? başka bir seyle mi???
Tatlım beklemedeyim
daha çok küçükmüş bebiş kisti karından bakılan ultrasonla gördü bakalım c.tesi değerim inşallah artar kesenin görülmesi için bu değerin 20 kat üstü olması gerekiyormuş dr öyle dedi
Hastaneyi aradım sordum.. malesef dr istemeden herhangi bir test yapmıyolarmış.. Off devlet olsa anlıcam bu mantığı da özelde sonuçta paranın konuşması gerekir bence. Parasıyle değil mi kardeşim =)) şaka bi yana ben beklemeye dvm o zaman..
Hastaneyi aradım sordum.. malesef dr istemeden herhangi bir test yapmıyolarmış.. Off devlet olsa anlıcam bu mantığı da özelde sonuçta paranın konuşması gerekir bence. Parasıyle değil mi kardeşim =)) şaka bi yana ben beklemeye dvm o zaman..
nedemek dr istemeden yapmam ya hangi hastane bu test parasının yanında dr muayene parasıda geçirmeye çalışıyorda ondan başka yere git canım ya özelmi yok ben kaç kere gittim parayı verip direkt laboratuara iniyorum sonucumada kendim bakıyom dr la işim olmaz
merakımdan soruyorum: gebelik öncesi doktora gidip ultrasona girmedinmi hiç?[/QUOTE
tabi ki bi önceki ay bütün kontorollerimi yaptırdım herşey normaldi insanların öyle her an her gün yaşayamayacağı şeyle r yaşadım Allah kimseye göstermesin dilerim bu ay yaptırma gereği ve vakti göremedim ve bulamadım maalesef bizim de yazgımızda bu varsa yapacak bişey yok böyle devam edecek tabi kaderci olmak hele sağlık konusunda çok mantıklı değil ama bazı anlar var işlerin akışına bırakmaktan başka çare kalmıyor keşke bilebilseydim :)
senağlama Bende test yapcam banane ya böğğğğğ
benim de bu ay ilk denemem, aslında pek ümitli değildim ilk ay olduğu için
ama yine de merak ediyor insan kaydirigubbakcemile3 günüm de 14 ü :hulya:
ben de bugun kan versemmı vermesemmi oldum ama artık gectı tuttum kendımı..
ıllede yapalım dıyosan yarın kanda baktıralıma.s.
ev havalansın diye cam balkon açıyorum. hava soğuk diye içerisi kara sinek doluyor. bi dünya leşim var. -tatlicadiarzu-yaaa evime davetsiz gelmeleri yetmiyormuş gibi bi de benim evimde -iş pişirmeye-kalkıyorlar. hemde benim evimde... kötükedihüso
daha benim bebeğim olmadı-onların da olmasınkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?