Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sağol canım doktor amcam kist dönerse ameliyat etmek zorunda kalırız dedi o yüzden sadece biraz korktum progestan verdi 3 te bi görüşmem var sonra hemen eve gidice evle iş çok yakın zaten folicplus kullanıcam elevit de alıyorum dedim ama onu almasanda olur dedi ama ben almaya devam edicem izmirdeki doktorum atilla erler onu muhakkak iç demişti ilk hamilelikte bakalım c.tesi bi daha kan vericez sitedeki yeni hamişleri de tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle inşallah ve daha çok kişiden güsel haberlerle inşallah

daha çok küçükmüş bebiş kisti karından bakılan ultrasonla gördü bakalım c.tesi değerim inşallah artar kesenin görülmesi için bu değerin 20 kat üstü olması gerekiyormuş dr öyle dedi

merakımdan soruyorum: gebelik öncesi doktora gidip ultrasona girmedinmi hiç?

Hastaneyi aradım sordum.. malesef dr istemeden herhangi bir test yapmıyolarmış.. Off devlet olsa anlıcam bu mantığı da özelde sonuçta paranın konuşması gerekir bence. Parasıyle değil mi kardeşim =)) şaka bi yana ben beklemeye dvm o zaman..

nedemek dr istemeden yapmam ya hangi hastane bu test parasının yanında dr muayene parasıda geçirmeye çalışıyorda ondan başka yere git canım ya özelmi yok ben kaç kere gittim parayı verip direkt laboratuara iniyorum sonucumada kendim bakıyom dr la işim olmaz

çok saçma ya benim öncekı calıstıgım özel hastanede yapıolardı . lmaz:

diğer hastanelere ulaşım zorluğu olduğu için hiç gitmedim.. beklerim canım bende.. 5 6 gün içinde belli olur sanırım . ki hamile değilsem bu gecikmenin başka nedenleri olabilir. o zaman kendi doktoruma gidicem mecbur.. bakalım artık hayırlısı olsun hepimiz için.. :1closedeyes:

Son düzenleme:

Nasıl yani,ben geçen ay gittim bir hastaneye kanda gebelik istiyorum dedim.
SSK mı özelmi dediler arasında 8 lira fark vardı.SSK olursa sonuçları doktora gösterebiliyorsun neyse.
Sonra doktora yönlendirdiler gittim yanına şikayetin ne dedi.
Hiç gebelik baktırcam dedim gününmü geçti dedi,yok dedim.
Şaşırdı biraz baya bi diyalog yaşadık sonra yaptırdım.

benim de bu ay ilk denemem, aslında pek ümitli değilim ilk ay olduğu için
ama yine de merak ediyor insan kaydirigubbakcemile3 günüm de 14 ü :hulya:

Son düzenleme:
ben de bugun kan versemmı vermesemmi oldum ama artık gectı tuttum kendımı..
ıllede yapalım dıyosan yarın kanda baktıralıma.s.

Bak,bak bende şimdi zılgıtı yiycem derken,canoda bahaneye bakıyormuş.
Yaptıralımda ben hiç cesaret edemiyorum yaaa.
Kızlar ne zormuş bu beklemek ve negatifi görmek.
Allahım çok uzun yıllar bekleyen ve bu zor aşamaya katlanan tüm arkadaşlarıma bir an evvel bebiş nasip eylesin.Benden önce onlara versin,gerçekten çok zormuş
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ev havalansın diye cam balkon açıyorum. hava soğuk diye içerisi kara sinek doluyor. bi dünya leşim var. -tatlicadiarzu-yaaa evime davetsiz gelmeleri yetmiyormuş gibi bi de benim evimde -iş pişirmeye-kalkıyorlar. hemde benim evimde... kötükedihüso
daha benim bebeğim olmadı-onların da olmasınkötükedihüso

eee sadede gelelim yaptırmıyomyz?
bıde ben sey dşndm gec yumurtladımya
hem gebe kalıp hem adet gorursem anlayamıcam bascam kolayı çocuum boulcak içerde

Son düzenleme:
ben de aylarca bekleyeni gördükçe korkuyorum mafoldumben
hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder inşallahyerimseniben

delikafadulden:roflol::roflol::roflol:şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…