- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.581
eee sadede gelelim yaptırmıyomyz?
bıde ben sey dşndm gec yumurtladımya
hem gebe kalıp hem adet gorursem anlayamıcam bascam kolayı çocuum boulcak içerde
ama zorlanıcaksan recele yaptıkları gıbı yapmasınlar sana da
bana hava hos hersey elımın altında istegını bıle kendım yapıyom cunku.
elmakurdu ve keramos ıkınızde için bunu bakiim
Yok yavrum ben yaptım geçen ay
elma kurdu sen neden yapmıyorsun günün geçmedi mi yap ne kaybedersin biraz üzülürsün sonra deriz daha erken yine ümitleniriz sonrada tekrar dua ederiz allahım inş. bi sonraki ay bana da nasip et diye ben geçen ay çok ümitli idim test yaptım negatif çıktı çok fazlada üzülmedim allahım herşeyin hayırlısını nasip et diye dua ederim hep demek ki bu ay benim için hayırlı degilmiş
bunlardan neden ses seda yok CADIARZU
amanınnn böyle dua etme bak hiç iyi bişey değilmiş Allahın hazinesi hepimize yeter.Bak,bak bende şimdi zılgıtı yiycem derken,canoda bahaneye bakıyormuş.
Yaptıralımda ben hiç cesaret edemiyorum yaaa.
Kızlar ne zormuş bu beklemek ve negatifi görmek.
Allahım çok uzun yıllar bekleyen ve bu zor aşamaya katlanan tüm arkadaşlarıma bir an evvel bebiş nasip eylesin.Benden önce onlara versin,gerçekten çok zormuş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yani yumurtlama gününe göre daha mı geç gelicek adetim sizce?yoksa bu durumla bağlantısı yok mu
yoo yumurtlamayla alaası yok aynı gununde gelmesı lazımdı cnm hamişsinsen hamişşolumunekankayizsmile
amanınnn böyle dua etme bak hiç iyi bişey değilmiş Allahın hazinesi hepimize yeter.
sen hangi hastaneye gidiyorsun?
bide şimdi hastane sorunsalı çıkacak, bilgili, ilgili bir bayan doktor bulmam lazım.
bahçelievler medical park nasıl acaba? bayan dr var orda.bende dr arıyorum iyi bi dr ..baaayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?