- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.021
günaydın canım hoşgeldin.sende ne var ne yok 1 gün kalmış herhalde varmı bi belirti fln ?Varmı güzell gelişmelerrr
günaydın canım hoşgeldin.sende ne var ne yok 1 gün kalmış herhalde varmı bi belirti fln ?
canım gögüs ucu acıması yanması gebelik belirtisi diğer belirtilerinde güzel kaç gün var adetine inşallah hamişlik haberini verirsin bizlere.
yok malesef ama ben heyecanlanıyorum.bazen umut bazen husran vallabıran once zaman geçse sen ne kadar suredır ıstıyosun canım bebişini
ya kızlar benim iki gündür karnım agrıyor böyle alt kısmı sangı giriyo gibi neden olabilir
Umarım doğru belirtilerdir.16 eylülde regl olmuştum.benim adetim çok düzensin 25-30 .gün arasında oluyorum.Ben en uzun tarihi 16 ekimi beklicem test için .Tabi o zamana kadar kırmızı kart görmezsem:Saruboceq:
günaydın şekerimmm benim henüz bir elişme yk ama sancılarım varrr eli kulağında gelcekhiç umutlanmıyorum o yüzden şididen yazdırdım kendimi kasıma
rabbim hayırlısı ne zamansa o zamana nasip eder inş.
inş.. görmezsinnnnn dua edelim senin için kan testi yaptırsana
beklemede nin sonucu ne çıktı? elmakurduyla medicalsecreter test yaptınızmı? ne alemdesiniz belirtiler varmı?
negatif çıktı benim
onunkıde öyle çıktı galıba ama forumdan çıkmış.
onun bitane cocuhu var ama benım yok işte
onun daha az uzulmesı gerekırken benı burda bırakıp gitti.
adetin ne zaman canım?
Sabredersem ödüllendirileceğime inanıyorum ben belki saçma ama.önce günümü beklicem sonra idrar testi sonra kan testi yaptırırım diye düşünüyorum.Bir de evlilik yıldönümümüzde hediye olsun güzel haber istiyorum.erken öğrenirsem dayanamam söylerim erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?