- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.981
Gemedi mafoldumben
Gemedi mafoldumben
evet ya doğru memleketteydin sen hoşgeldinŞenizbende iyiyim çok şükür bekliyorum işte sabırla yapabilecek başka bişey yok.evet canım bizden kimse kalmadı topikte herkes bir yana dağıldı zeynepte artık gelmeyecek evdeki neti kapattılar ev aldılar ya maddi açıdan zor oluyomuş.
yeni evlenenler hemen ilk ay gebelik olsun diye biz gibi çırpınıp stres yapmadıkları için,bide yeni olunca tabi daha çok iş görüldüğü için gebe kalıyolar.yani çok çalışmamıs lazım çookk:hulya:
Gemedi mafoldumben
hoş buldum canım
rabbim herşeyin hayırlısını versin ne yapalım işte bizim imtihanımızda buymuş
zeynomun evide hayırlı olur inş
bunalımdayım sende bi değişiklik warmı benim gögüslerim dolgunlaştı geçen aylarda ağrılı olurdu ama şimdi ağrı yoq bide sol kasığımda sancı war gibi hafif hafif bide akıntım war kesik süt gibi oluo çok sık deil ama oluo
eylülde 22 sinde olmuştum 28 günde oluorum ben geçen ay o kadar çok belirti wardı ki sancılar gögüslerim ağrılı ve dolgun hamileyim havasına girmiştim bu ay yoq gibi ama daha 10 gün war belli olmas akıntı war mı sende
emineu
benim on günüm war adete belirtimi bilmiorum ama değişiklikleri yazdım 1 önceki sayfada
kılzar forumu acamadım ınternet gitti
Bu arada beta hcg 0,1 çıktı yani negatif negatif negatif Başım agrımaya basladı uzuldum çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?