Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hoş buldum canım
rabbim herşeyin hayırlısını versin ne yapalım işte bizim imtihanımızda buymuş
zeynomun evide hayırlı olur inş

canım ben de yeni evliyim 3 aylık..
ilk ay havalara girmiştim ilk ay çocuk istemiyorum diye sanki hemen olacakmış gibi..
şimdi de can atıyorum ama olmuyor işte..

hoş buldum canım
rabbim herşeyin hayırlısını versin ne yapalım işte bizim imtihanımızda buymuş
zeynomun evide hayırlı olur inş

öyle canım herkesin hayatta bir sınavı var Rabbim bizi isyan edenlerden eylemesin şeytanın vesveselerinden korusun.zeynomunda hayırlı haberlerini alırız inşallah.

bendede hafif dolgunluk var belim ve kasıklarım ağrıyo özellikle bu sabah ölücektim sancıdan.ama ben adet olucam gıbı geçen ayda belım ağrımıştı bır hafta önce adet olmuştum ayın 17 sınde olmuştum eylulde senın gunun ne zaman

eylülde 22 sinde olmuştum 28 günde oluorum ben geçen ay o kadar çok belirti wardı ki sancılar gögüslerim ağrılı ve dolgun hamileyim havasına girmiştim bu ay yoq gibi ama daha 10 gün war belli olmas akıntı war mı sende

emineu
benim on günüm war adete belirtimi bilmiorum ama değişiklikleri yazdım 1 önceki sayfada

canım benimde beyaz süt kesiği gibi akıntım oldu akşam azdı ama kasığımda hafif sancı vardı artık yok gögüs ağrımda yok ben bu işten bişey anlamadım neye inanacağımızı şaşırdık artık Allah yardımcımız olsun ne diyim.

kılzar forumu acamadım ınternet gitti
Bu arada beta hcg 0,1 çıktı yani negatif negatif negatif Başım agrımaya basladı uzuldum çok..

ayyy deme yaa offffff elmada böyle sende böyle inan bende üzüldüm hevesle bekliyordum sizi kalkamadım pc başından ama dicek bişi buamıyorum teker teker dökülüyoruzzz senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…