Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ayyy deme yaa offffff elmada böyle sende böyle inan bende üzüldüm hevesle bekliyordum sizi kalkamadım pc başından ama dicek bişi buamıyorum teker teker dökülüyoruzzz senağlama

benım bu yasadıgımsey belşırtılerın olmaması bıle psıkoljık kafama çok taktım bu ay..
ama kafamdan atabılecekmıyım bılmıyorum serbest bırakamıyorum kendımı doktora gidicem.. adetım bı gelsın

kız elma utanma gel elim tut kasım topicine atlayalım yada adet olunca mı atlayalım

Kızlar öyle heyecanla bekledim ki ikinizi sanki kendi sonucumu öğrenecekmisim gibi.Ama bu bir süreç sabırla beklemek lazım.Hayırlı zamanda kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi.Bizim için dua ya devam:Saruboceq:

malesef bu ay o kadar ümitlenmiştim ki olmadı dün sabaha karşı kırmızıyı gördüm sabah ağladım çok((eşim canım üzülme daha çok genciz allah oğlumuza sağlık ömür versin dedi yine yaparız nolcak üzme kendini bu kadar dedi (inşallah bi dahaki aya kalırsın dedi eğer olmasaydım pazar günü eşime süpriz yapıcaktım test te almıştım (sabahtan beri gözlerim şişti ağlaya ağlayasenağlama

Allahım ya keske cahıl cuhela olsaydım ya
Görüyomda konuda komşuda dünyadan haberlerı yok
bi çocuk daha ıstıyom dedıydı yattı kalktı bıtane daha dourdu ya Allahım ya Bize de nasip et..
Bu arad kızlar eşimin de moralı cok bozuldu. Gidip kola alıcam ben:çok üzgünüm:

kızalr hadi test yapmaya giden gelmiyo ama biz burda meraktan çatlıyacagız bugün topik çok kalabalık inş. bi mutlu haber alırız allah hergün bir mutlu haber versin bize :enbuyukkk:

Tam olarak belirti mi bilmiyorum .Ama göğüs uçlarım sertleşti ve acıyo.bir de özellikle geceleri tuvalete gitmeye başladım sıksık.bugün de hafif hafif gözüm kararıyo.Bi de sivilcelendim biraz .

canım gögüs ucu acıması yanması gebelik belirtisi diğer belirtilerinde güzel kaç gün var adetine inşallah hamişlik haberini verirsin bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…