- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.081
allahım ne uzun asayfalar yazmış arkadaşlar böyle oku oku bitmedi bende merak ettim bak şimdi benimde 16 ekimde olmam lazım daha 9 gün var tam karşımda özel hastane bendemi gidip test yaptırsam ayyyy neler geliyor aklıma ama umudumda yok zaten belirtiler var ufaktan zaten banada aşılama yolu görünüyor ohhh herkese bol şans
bu arada size bir olay anlatayım rabbim ol desin yeterki komşumun 3 çocuğu var en küçük çocuğu 6 yaşında ve doğum da tüplerini bağlattığı halde şimdi 4 ye hamile allahım biz kullarının kucağını boş bırakma
REGL BELIRTISI NAMINA HİÇÇ BİŞİ YOK BİŞEY ANLADIYSAM ARAP OLAYIM...
YUMURTLAMA GUNUM 29 -30 EYLULDU BENIM GEC DOLLENME FILAN OLABILIRMI Kİ YA?
GEÇ DÖLLENME OLMUS OLSA BETA HCG 0,1 DEN YUKSEK CIKMASI GEREKIR AMA DIMI?:1hug::sm_confused:
Selam kızlar bu ayda kırmızı kartı görmüş oldum bugün itibariyle.
SeLam kısLar
MedicaL ve eLmaKurdu test yapMışLar sanırım negatif can sağLığı oLsun napaLım..
Gerçi daha adet oLmadıLar gaLiba..
Ya kısLAr bişiy söLicem bizde etKiLiyoruz insanLarı daha çOk heyecanLandırıorz..
ßi daha günü geÇmeden kimseye test yap faLan demeyeLim..
Sonra daha üzücü oLuyo..
Şahsen adet oLduğuMu görMek test yapıp o uyuz negatifi görMekten daha iyidir..
Hatta en az 3 gün geÇmeden kimseye test yaptırmayaLım..
Madem birLik beraberLik aynı yoLda YoLdaşLAr oLArak iLerLiyoruz..
ßu şekiLde birbirimize destek oLaLım..
Yani insanın adet günü geLdği zMn heyecanLanio birazcık geÇsin heMen ampuL yanio kafada Acaßa ? diye..
İşte biz bu durumda yaNgına kÖrük duruMu deil sakinLeştirici oLmaLıyız..
Acizhane fikrim ..TşkLer ..a.s.
Selam kızlar bu ayda kırmızı kartı görmüş oldum bugün itibariyle.
benım bu yasadıgımsey belşırtılerın olmaması bıle psıkoljık kafama çok taktım bu ay..
ama kafamdan atabılecekmıyım bılmıyorum serbest bırakamıyorum kendımı doktora gidicem.. adetım bı gelsın
bencede canım kesiinlikle haklısın sizleri okurken ben bile heyecan yapıyorum biri diyor gazım var diğeri diyor belim bacağım ağrııyor gelen cevaplar hamile olabilirsin bende acaba diyerek şaşırıp kalıyorum ( kendime yorumluyorum hemn :) )
insan bişeyi cok isteyince helede o minicik mis kokulu bir bebek olunca
birisi ümit verse hemen inanmak istiyor ve sonuç hüsran olunca üzülmek bir kenera yıkılır resmen onun için hayırlısıysa olsun deyip kendimizi cok yıpratmayalım bence
umarım hepimizin evleri cocuk sesleriyle dolara.s.
bencede canım kesiinlikle haklısın sizleri okurken ben bile heyecan yapıyorum biri diyor gazım var diğeri diyor belim bacağım ağrııyor gelen cevaplar hamile olabilirsin bende acaba diyerek şaşırıp kalıyorum ( kendime yorumluyorum hemn :) )
insan bişeyi cok isteyince helede o minicik mis kokulu bir bebek olunca
birisi ümit verse hemen inanmak istiyor ve sonuç hüsran olunca üzülmek bir kenera yıkılır resmen onun için hayırlısıysa olsun deyip kendimizi cok yıpratmayalım bence
umarım hepimizin evleri cocuk sesleriyle dolara.s.
AyNen cNm dediğin gißi..Artık çOk okuMaktan mı çOk biLgi sahißi oLmaktan mı her ay bu yüzden PsiKoLojik HamiLeLik ßeLirtiLeri yaşioruz maLeSef..
ŞuveLet için neLer yapioruz neLer bi doğsunda göstereCem ben ona bize neLEr çektirdiğini klava:
onu bu kadar cok isteyip bekleydiğin için o zaman yere göğe koyamazsın eminim a.s.
burası çok ghüzel bi topik arkadaşlıklar samimiyet fln ama kendimizi çok kaptırmamak lasım gerçi kimseyle konuşamadığını anlatamadığını anlatıyor soramadığını rahatça soruyosun burdan uzak kalsakta farkeden bişi olmıcak çünkü içimizde osabırsız meraklı yanımız var çocuk istediğimiz günden beri zaman ağır işliyor adet günüm gelmek bilmiyor ve belirtilerim hep hamileymişim gibi oluyo burda bunları paylaşıyoruz en azından yanlız değilmişim herkes böle hissediyor diye birbirimizin derdine sevincine ortak oluyoruz sizleri seviyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?