Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

allahım ne uzun asayfalar yazmış arkadaşlar böyle oku oku bitmedi bende merak ettim bak şimdi benimde 16 ekimde olmam lazım daha 9 gün var tam karşımda özel hastane bendemi gidip test yaptırsam ayyyy neler geliyor aklıma ama umudumda yok zaten belirtiler var ufaktan zaten banada aşılama yolu görünüyor ohhh herkese bol şans

bu arada size bir olay anlatayım rabbim ol desin yeterki komşumun 3 çocuğu var en küçük çocuğu 6 yaşında ve doğum da tüplerini bağlattığı halde şimdi 4 ye hamile allahım biz kullarının kucağını boş bırakma

rabbim oldeyince hersey oluyor yaa cok ilginc rabbim bizimde sesimizi duyarda bizde bebişlerimizi aırız kucagımıza insss

YUMURTLAMA GÜNÜN 30 eyllüse 14 gün sonra adet olman gerkemizmi yani 14 ekimde

slm kızlar medikalcım e2 yi araştırdım bi netten linkte yazıyo yüksek çıkması düşük çıkması nedeni fln bi bak istersen rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin burda devamlı takip ediyoz hem sabırsızlanıyoruz hemde bazı belirtiler psikolojik oluyo bence. bi bak istersen doktornevra.com/kisirlik/hormon_tetkikleri_profili.asp

SeLam kısLar
MedicaL ve eLmaKurdu test yapMışLar sanırım negatif can sağLığı oLsun napaLım..
Gerçi daha adet oLmadıLar gaLiba..
Ya kısLAr bişiy söLicem bizde etKiLiyoruz insanLarı daha çOk heyecanLandırıorz..
ßi daha günü geÇmeden kimseye test yap faLan demeyeLim..
Sonra daha üzücü oLuyo..
Şahsen adet oLduğuMu görMek test yapıp o uyuz negatifi görMekten daha iyidir..
Hatta en az 3 gün geÇmeden kimseye test yaptırmayaLım..
Madem birLik beraberLik aynı yoLda YoLdaşLAr oLArak iLerLiyoruz..
ßu şekiLde birbirimize destek oLaLım..
Yani insanın adet günü geLdği zMn heyecanLanio birazcık geÇsin heMen ampuL yanio kafada Acaßa ? diye..
İşte biz bu durumda yaNgına kÖrük duruMu deil sakinLeştirici oLmaLıyız..

Acizhane fikrim ..TşkLer ..a.s.

bencede canım kesiinlikle haklısın sizleri okurken ben bile heyecan yapıyorum biri diyor gazım var diğeri diyor belim bacağım ağrııyor gelen cevaplar hamile olabilirsin bende acaba diyerek şaşırıp kalıyorum ( kendime yorumluyorum hemn :) )
insan bişeyi cok isteyince helede o minicik mis kokulu bir bebek olunca
birisi ümit verse hemen inanmak istiyor ve sonuç hüsran olunca üzülmek bir kenera yıkılır resmen onun için hayırlısıysa olsun deyip kendimizi cok yıpratmayalım bence
umarım hepimizin evleri cocuk sesleriyle dolar a.s.

canım okadar kafana takma yaaaa serbest bırak kendini ya üzüldüm şimdi ama böyle hayırlısıymış kendinide bizide üzme tamam mı?:çok üzgünüm:

AyNen cNm dediğin gißi..Artık çOk okuMaktan mı çOk biLgi sahißi oLmaktan mı her ay bu yüzden PsiKoLojik HamiLeLik ßeLirtiLeri yaşioruz maLeSef..
Şu veLet için neLer yapioruz neLer bi doğsunda göstereCem ben ona bize neLEr çektirdiğini klava:

evet kızlar bende katılıyorum çünkü sonuç negatif olunca doğal olarak morallerde sıfıra iniyor arkadaşlarında ve bizimde tabiki oyüzden daha hassas olalım bence rabbim hayırlısını versin hepimize yaopuyorumnanaktan

onu bu kadar cok isteyip bekleydiğin için o zaman yere göğe koyamazsın eminim a.s.

burası çok ghüzel bi topik arkadaşlıklar samimiyet fln ama kendimizi çok kaptırmamak lasım gerçi kimseyle konuşamadığını anlatamadığını anlatıyor soramadığını rahatça soruyosun burdan uzak kalsakta farkeden bişi olmıcak çünkü içimizde osabırsız meraklı yanımız var çocuk istediğimiz günden beri zaman ağır işliyor adet günüm gelmek bilmiyor ve belirtilerim hep hamileymişim gibi oluyo burda bunları paylaşıyoruz en azından yanlız değilmişim herkes böle hissediyor diye birbirimizin derdine sevincine ortak oluyoruz sizleri seviyorum kızlar

onu bu kadar cok isteyip bekleydiğin için o zaman yere göğe koyamazsın eminim a.s.

€şim de öyLe diyo..
Soğan kürü yapiodum tadı hoş değil sonuçta artı bi de her ay stresi de cabası adet oLcam mı die :ßu ne ya diodum görüyon mu veLet neLer çektiriyo bize bi doğsun bak bende ona neLEr çektircem diye ..
O da diyo hadi ordan bi oLsa sen kimseye eLLetmzsin kucağından düşürmezsin dio : )
Doğru asLında eşimLe ben ikimizde çocuk hastasıyız..
ßeLkide bu bizim imtihanımız çok istediğimiz için..
Ama yinede Raßßime şükürLer oLsun miLLet kaç sene neLEr neLEr yaşio..
ßeterin beteri var her haLimize şükür..
€Lbet geLEcek er ya da geÇ Raßßim hayırLı zaManı bekLiyo..

ewet haklısınız....çocuk bir anne için dünyada en güzel şey bir anne olarak bunu söylüyorum ama herşeyde degil...önemli olan sağlığımızn yerinde olması nice kötü hastalıklarla uğrasan insanlar var yada çocugu olup çocugu hasta anneler var..bi insanın en kötü acısı zaten çocugun kötü bir hastalığa yakalanmması bence....bizi bizden daha iyi bilen rabbimiz var..umarım sırası geldiginde herkesin duası kabul olur...

ßende hepinizi ALLah rızası için seviyorum ..
Sonuçta aynı yoLa baş koyMuş YoLdaşLArız sıkıntımız derdimiz ortak..
DertLErde payLaştıkÇa azaLır..ßiz burda bunu işLiyoruz..Fikir aLışverişi yapioruz..
ßen buraya üye oLmadan öNce ALLahım kimseyLe konuşamiom herşeyi merak ediom ama kimseye soramiom hiç bişe biLmiyorum..
Sonra ALLahtan net bağLAdık da heMen buLdum bu forumu anaa dedim hepsi benim kafadan beniim yaşadığım şeyLeri anLatıyoLar : )
Ayrıca bi çok şey öğrendim ben burda yumurtLama günü yok yerLeşme kanaması yok lekelenmeLer hiçbirini biLmiodum vaLLA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…