- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.121
Allahım ya keske cahıl cuhela olsaydım ya
Görüyomda konuda komşuda dünyadan haberlerı yok
bi çocuk daha ıstıyom dedıydı yattı kalktı bıtane daha dourdu ya Allahım ya Bize de nasip et..
Bu arad kızlar eşimin de moralı cok bozuldu. Gidip kola alıcam ben:çok üzgünüm:
off ne diim A mı diim B mi diyim...çok doğru söylüyorsun benim velilerim öyle her sene mi doğurur insan bir bakıyorum elinde iki çocuk karnıda dolu maşallah ertesi sene geliyor (1-1,5 sene ) yine karnı dolu hiç boşalmıyor o karınlar ne diyeyim kısmet mafoldumben:2:
Donuyorum yaa havaLAr çOk soğudu eyvahedigeldismile
KısLar siz başLadınız mı doğaLgaz ya da soba faLan yakmaya
vala cnm bilmiyoruma rtık ama ztn kımse bıse demese de ben yapmay dusunuyodum test.
Hayırlısı olssn. ovulasyon testı fılan yapıp bilinçli çalıştıgım için bu ay umutluydum nolcak blmem. bu ay ovulasyn testı de yapmıycam banane.
bu sitede benim yumurtlamamı 8 ekime kadar göstermiş ben 2 ekim ve 3 ekim de çift çizgiyi gördümmm o zaman çalıştık sonra çok önemsemedim açıkcası hatamı yaptım ki kasığımda da hafif hafif sancı war ne sancısı ki CADIARZU
canım sen kırmızı ları gördün mü yoksa bekliyor musun
nebileyim, içim burkuldu işte.vala cnm bilmiyoruma rtık ama ztn kımse bıse demese de ben yapmay dusunuyodum test.
Hayırlısı olssn. ovulasyon testı fılan yapıp bilinçli çalıştıgım için bu ay umutluydum nolcak blmem. bu ay ovulasyn testı de yapmıycam banane.
yok hayatım daha adet olmadım ben. kupkuruyum dupduruyum :roflol:
nebileyim, içim burkuldu işte.
senden de çok ümitliydim kusuyodun falan ya.
test mest değil, 2günde bir çalışıp tevekkül etmek lazım.
ben sözde kendimi komedi dizilerine verip stresten uzak duracaktım.
duramadım, bakalım sonuç ne olacak.
hakkımızda hayırlısı.
keramoos sen napısun bugün güzel bi gün olmadı var mı bi gelişme sende??
kızlar acayip bir rüya gördüm rüyamda banyoda test yapıyodum tek çizgi çıktı ondan sonra bacaklarımda bir ıslaklık hissettim bir baktım kan ama çok değil sonra doktora gittim doktor 9 aylık hamilesin dedi ama karnım hiç yoktu galiba kafayı yiyorum:)))))))))))))))))))))))))
kızlar acayip bir rüya gördüm rüyamda banyoda test yapıyodum tek çizgi çıktı ondan sonra bacaklarımda bir ıslaklık hissettim bir baktım kan ama çok değil sonra doktora gittim doktor 9 aylık hamilesin dedi ama karnım hiç yoktu galiba kafayı yiyorum:)))))))))))))))))))))))))
çok güldüm yaa böyle kafaya takarsak bu rüyalar normal laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?