Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

çok doğru söylüyorsun benim velilerim öyle her sene mi doğurur insan bir bakıyorum elinde iki çocuk karnıda dolu maşallah ertesi sene geliyor (1-1,5 sene ) yine karnı dolu hiç boşalmıyor o karınlar ne diyeyim kısmet mafoldumben:2:

ohaoldumsmile off ne diim A mı diim B mi diyim...
ben en ıyısı cıkısta bı sınemaya gıdıım de kafam dagılsın..

ayyyy :çok üzgünüm:
keşke test yapın demeseydim kendimi o kadar kötü hissettim ki...
elmam, medicalim :teselli:
biz burda birbirimize kötülük mü ediyoruz?
topiğe hiç katılmasa mıydık?
strese mi sokuyoruz acaba birbirimizi?
ooffffffffff

vala cnm bilmiyoruma rtık ama ztn kımse bıse demese de ben yapmay dusunuyodum test.
Hayırlısı olssn. ovulasyon testı fılan yapıp bilinçli çalıştıgım için bu ay umutluydum nolcak blmem. bu ay ovulasyn testı de yapmıycam banane.

Donuyorum yaa havaLAr çOk soğudu eyvahedigeldismile
KısLar siz başLadınız mı doğaLgaz ya da soba faLan yakmaya

ya aynı şehirdeyiz bizde donuyoruz dun akşam eşim işten gelmeden telefon ettı kombiyi aç dıye dünden beri kombi tam gaz devam gerçekten soğuk sen bursanın neresindesin

canım sen kırmızı ları gördün mü yoksa bekliyor musun

yumurtlama günümüz seninle aynıymış:) inş. çalışmalar boşuna gitmemiştir.benim cevap yazmamın asıl sebebi dün benimde sağ kasığımda acayip bir sancı batma gibi bi de gaz:)

nebileyim, içim burkuldu işte.
senden de çok ümitliydim kusuyodun falan ya.
test mest değil, 2günde bir çalışıp tevekkül etmek lazım.
ben sözde kendimi komedi dizilerine verip stresten uzak duracaktım.
duramadım, bakalım sonuç ne olacak.
hakkımızda hayırlısı.

oyle yapıcam cnm ya
valla ılk gebelıgımde hiç ne ayak dıktım, ne sıcak suyla yıkanmamazlık yaptım
kakıp hemen yıkanmıştım tutmuş. ama o da plansızdı kaza ile olmustu :roflol:
kısmet canım napalım.

kızlar acayip bir rüya gördüm rüyamda banyoda test yapıyodum tek çizgi çıktı ondan sonra bacaklarımda bir ıslaklık hissettim bir baktım kan ama çok değil sonra doktora gittim doktor 9 aylık hamilesin dedi ama karnım hiç yoktu galiba kafayı yiyorum:)))))))))))))))))))))))))

keramoos sen napısun bugün güzel bi gün olmadı var mı bi gelişme sende??

slm gündaş!!!
benim bulantılar 3 gün sürdü. sanırım soğukaldım.midemi üşüttüm. dün ve bugün bende değişik bişi yok.
alacakaranlık Stephenie Meyer kitabını okudum-bitirdim dün gece. bugünde filmini isledim. şimdi ikinci kitaba başlayacağım.
kafam dağılıyor.:lepi:
ama sevgili kocam durmadan hatırlatıyor: aa annen sana kitap mı okuyomuş!!!akannehir

sende var mı bi değişiklik canım?

kimisi hamiş oldugunu ikinci ayında ögreniyor idrar testi yanlış çıkan çok canım ya eger şüpen varsa bi daha yap yada kan testi yaptır

kıyamammmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…