- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.101
gerçi ben çok deneyimsizim bu konularda daha ilk denememiz ama bende cok sey öğrendim sizleri okuya okuya hiç bişe bilmiyormusum valla ben :)
kararsızdım aslında bebek konusunda ama fikri uygulamaya başladıktan sonra şimdi internte girince kendimi bebek mobilyaları eşyalarına bakarken buluyorum :roflol:
gerçi ben çok deneyimsizim bu konularda daha ilk denememiz ama bende cok sey öğrendim sizleri okuya okuya hiç bişe bilmiyormusum valla ben :)
kararsızdım aslında bebek konusunda ama fikri uygulamaya başladıktan sonra şimdi internte girince kendimi bebek mobilyaları eşyalarına bakarken buluyorum :roflol:
ben aslında çok umursamıyordum bir yılımızı yeni doldurduk 1 aydır deniyoruz sizleri okudukça heveslendim
kendimi motive ediyorum olmayabilr hemenden diye çünkü soruyorum arkidişlere onlarında hemn olmamış 3-4 denemede olmuş genelde
ama okadar güzel şeyler varki insan bakmadan duramaıyo :uhm:
Geldım ymkten kızlar hcg ile beraber dıger hormonlara da baktırmıstım
ü
e2 çok yuksek cıktı nıe kı
ilk denemesini yapan arkadaşlar Rabbim çok bekletmeden gönderir inşallah meleklerinizi beklemek çok zor bildiğim için söylüyorum Allahım benim gibi uzun süre bekleyenlerinde yüzünü güldürsün hayırlısıyla.
Donuyorum yaa havaLAr çOk soğudu eyvahedigeldismile
KısLar siz başLadınız mı doğaLgaz ya da soba faLan yakmaya
bizim kombi gece çalışmaya başlamışşDDD çok soğuk gerçektne bugün karla karışık yağur gördüm dışarıda
kılzar forumu acamadım ınternet gitti
Bu arada beta hcg 0,1 çıktı yani negatif negatif negatif Başım agrımaya basladı uzuldum çok..
slm kızlar medikalcım e2 yi araştırdım bi netten linkte yazıyo yüksek çıkması düşük çıkması nedeni fln bi bak istersen rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin burda devamlı takip ediyoz hem sabırsızlanıyoruz hemde bazı belirtiler psikolojik oluyo bence. bi bak istersen doktornevra.com/kisirlik/hormon_tetkikleri_profili.asp
östrojen hormonu canım ve hamilelik oluşumunu engelliyor bildiğim kadarıyla ama bunun reglin 3.günü yapılması gerek kaç çıktı senin bende yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?