Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

gerçi ben çok deneyimsizim bu konularda daha ilk denememiz ama bende cok sey öğrendim sizleri okuya okuya hiç bişe bilmiyormusum valla ben :)
kararsızdım aslında bebek konusunda ama fikri uygulamaya başladıktan sonra şimdi internte girince kendimi bebek mobilyaları eşyalarına bakarken buluyorum :roflol:

OoOo sen iLk aydan başLadıysan işin zor : ) Raßßim tez zamanda nasip etsin inş..
ßen iLk ayLarda pek kafaya takmiodm amaaan daha erken zaten hemen oLmuomuş en az 6 aya kadar falan normalmiş diye sonra bi baktm anam olmuo ..
İşte ozaman kafaya takmaya başladım bi de artık evLiLiktede bi seneyi doLdurunca tamam dedim korkmaya başLadım ..
ßi görsen şimdi bende öle beşiği eşyaLArı bebek arabaLArı hepsine göz gezdirdim ne alacağım hepsi hazır ..Ztn eşime diom bi olsun ertesi gün hemen aLışverişekaydirigubbakcemile3
ßi kendisi yOk işte : )

seninle aynı durumdayım ilk denememi yaşıyorum ama inanılmaz kaptırmış durumdayım kendimi meraktan ölüyorum

ben aslında çok umursamıyordum bir yılımızı yeni doldurduk 1 aydır deniyoruz sizleri okudukça heveslendim
kendimi motive ediyorum olmayabilr hemenden diye çünkü soruyorum arkidişlere onlarında hemn olmamış 3-4 denemede olmuş genelde
ama okadar güzel şeyler varki insan bakmadan duramaıyo :uhm:

hımmm hayırlısı olsun herşeyin diyelim Allah aratmasın tez zamanda versin isteyen herkese

ilk denemesini yapan arkadaşlar Rabbim çok bekletmeden gönderir inşallah meleklerinizi beklemek çok zor bildiğim için söylüyorum Allahım benim gibi uzun süre bekleyenlerinde yüzünü güldürsün hayırlısıyla.

amin inş. hepimizin güldürsün canımmmm

Donuyorum yaa havaLAr çOk soğudu eyvahedigeldismile
KısLar siz başLadınız mı doğaLgaz ya da soba faLan yakmaya

bizim kombi gece çalışmaya başlamışşDDD çok soğuk gerçektne bugün karla karışık yağur gördüm dışarıda

ßende gidip kaLoriferLeri yakim bari..€LLerim dondu ya zaten alttan iki tane çorap giyom battaniyede üstümde..
€n çok üşendiğimde kışın çocuk için çaLışma çok zor oLuoeyvahedigeldismile
Oyüzden yazın çok çaLıştık ama nafiLe..İnş bari bu ay oLur..
Gece soğukta banyo yapmaya üşeniom yaa..
ßi de sperm kaLitesini arttırmaK için gün aşırı yapios kışın napıcaz yaakannehir
İnş gerek kaLmaz da bu ay oLur..

bu sitede benim yumurtlamamı 8 ekime kadar göstermiş ben 2 ekim ve 3 ekim de çift çizgiyi gördümmm o zaman çalıştık sonra çok önemsemedim açıkcası hatamı yaptım ki kasığımda da hafif hafif sancı war ne sancısı ki CADIARZU

Merhaba kızlar;ben bugün pek buralardadurmayayım malum biraz gerginim.Regli olcam ya sanırım kulaklarımdan ateş çıkıyor resmen.Siz durum bildirimlerini yazın ben güncellerim sonra

kızlar bi topik gördüm online mesaj takip sayfasında çocuk istemeyenler topiği diye okudum yorumları çok şaşırdım ne bileyim yıllardır çocuk hasreti çekenler hevesle özlemle çocuk isteyenler çocuğu olsun diye her yolu deneyenler denemeye razı olanlar fln burda gördükçe bu topik beni çok şaşırttı nasıl olurda bi kadın annelik duygusunu hissetmek istemez nasıl bişey acaba merak ettim

snm doktora sordum burda bişi yok dedıler turp gibiymişimmmmmmmmm:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…