- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.421
Sorma ya kendimizi dinlemekten helak olduk;
Yok karnım ağrıdı,göğüslerim şişti yok aslında şiş değilmişte bana öylemi gelmiş.
Akıntım var,sıkıntım var,hastayım,yastayım,pastayım bu ne yaaaaakafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3
o biy eykek senin olsun cnm evet kalan 9 adet:)))koltuğun tepesindeki mavili benimmmmmm
ayaklarını ısırırım ben bu kırmızılının ayyyyyyy minnoşşşşşşşşlara baaaak
isteriiimmmm
canomm bizim tarihlerimiz aynıydı varmı hiç belirti falan sende
hımmm ii cnm hadi hayırlı haberlerle inş.............başımı şişirdiniz çocuk çocuk diye alın size çocuk one ---two-- sayamadığınız kadar çocuk :roflol:
o biy eykek senin olsun cnm evet kalan 9 adet:)))
o çok tatlı maşallah yaa :)):asigim: bende kıymızılıma talipimmm mirmirmirmir yavyum annen seni göbişine bekliyor adresi veriyorum kanal yolu sperm cd. göbiş mahallesi. no ıh mıh ungaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldenşakkıdı
valla pek belirti gibi denemez ama gögüslerim azcık şişti minicik agrı oluyo arada bide akıntım başladı su gibi rengide yok belki üşütmüş olabilirimfisfisfis
kuzularım benim ya ne kadar tatlı ve mesumlar rabbim bizlerede ver inşallah şu mübarek cuma gününde dualarımızı geri çevirme inşallah buarada yeşil çoraplı benım haaaaa ona göresositosositoyerimseniben
bendede bişey yook yaa 10 gün kaldıoff kendimi zor tutyorum gidip kan testi yaptırcam
pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKızlar KIRMIZI!!!:hulya:
dün çok kötü mide bulantım olmuştu heveslendim bende koşa koşa test aldım ama kocaman tek çizgim var sempatiksalakcinni çok erkendi biliyorum napim dayanamadım:)
bendemi yapsamm acaba
Kızlar KIRMIZI!!!:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?