- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.441
sefan olsun.. sen içiyomuydun sigara yaa?Şimdi kendime bir güzel yemek söyledim yanınada kola ohhhh sefam olsun.
Yemekten sonrada yakarım sigaramı alırım kahvemi
Şimdi kendime bir güzel yemek söyledim yanınada kola ohhhh sefam olsun.
Yemekten sonrada yakarım sigaramı alırım kahvemi
fark varrr -tatlicadiarzu-
sefan olsun.. sen içiyomuydun sigara yaa?
Benim bamyayı dolu vurdu :icecream:
Benim bamyayı dolu vurdu :icecream:
İçmemmi sorma bende bebiş gelince bırakacaktım pufff şakkıdı
aminnnnnnnnnnnnnn ..........yeşil elmada senin olsun cnm keloş :))) a.s.
bayanlaaaarrr... aklıma bişey takıldı yaa ben bebiş düşünüyorum ama 5 aydır denemeler hüsranla sonuçlanıyor dün akşam aklıma bişey geldi sormakta garip geliyor belki sizde güleceksiniz bilmiyorumkismile şey... ben ilişkiden sonra kendimi ıslak mendille temizliyorum internette baktım bişey bulamadım.. acaba ıslak mendil spermleri öldürür mü... olmuyor yaa herşeyi değerlendirmeye başladım artık bilgisi olan varmı aranızdaeyvahedigeldismile
ayyy yapmaa moralin bozulurrrr azcık sabredelimmm
bayanlaaaarrr... aklıma bişey takıldı yaa ben bebiş düşünüyorum ama 5 aydır denemeler hüsranla sonuçlanıyor dün akşam aklıma bişey geldi sormakta garip geliyor belki sizde güleceksiniz bilmiyorumkismile şey... ben ilişkiden sonra kendimi ıslak mendille temizliyorum internette baktım bişey bulamadım.. acaba ıslak mendil spermleri öldürür mü... olmuyor yaa herşeyi değerlendirmeye başladım artık bilgisi olan varmı aranızdaeyvahedigeldismile
benim bamyayı dolu vurdu :icecream:
EWETTTTTTTTTTTT doktorum bana demiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yataktan hemen kalkmaaa beline yastık koy yarım saat yat boşa gitti 5 ay
Listeye girmek isteyen arkadaşım,tarihini söyle hemen ekliyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?