- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.381
valla bilmiyorum arkadaşım ya..kesecik gibiydi doktor görünce ultrasonda hemen kan testi istedi..bugün mailleştim evet malesef negatif dedi ama onun ne olduğunu söylemedi...
kist falan mı ki acaba ?
valla bilmiyorum arkadaşım ya..kesecik gibiydi doktor görünce ultrasonda hemen kan testi istedi..bugün mailleştim evet malesef negatif dedi ama onun ne olduğunu söylemedi...
kist falan mı ki acaba ?
canım soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor, adet samanı değil. saraçoğlunun kendi sitesinde bilgileri bulabilirsinZaten regl günlerimde yaparımya ayın bazı günlerinde morelim çok bozuk oluyo hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo bu heralde hormonlarla ilgili çünkü engel olamıyorum
MEDİKAL----------------------POTİ sizlerdedemi negatif sonuçyanlış okumamışımdır inş. biraz karışık geçtimde üzülmeyin kızlar sakınnnn napalım birgün olucak inş. allahtan ümit kesilmez biliyormusunuz bebek dünyaya gelmek istemeden allah onu dünyaya getirmezmiş yani allahım ben dünyaya gitmek istiyorum dediği an bebeğiniz gelir yani bebek bunu sizden öynce istiyicekki allahta sizi elçi kılsın ve ilişkide bulunun ve bebeğiniz olsun ne hoş değilmi bizim yavrular nazlı anneleri:))))
evet elma nazar değdi ha
bizim testlerden sonra negatif bi havaya büründük.
SİLKELENİN KIZLAAAAAAAAAAAR
ELMAKURDU ADET OLURSAN YAZ EMİ MERAK EDİYOM SENI
Yazarım kanka,beni ateş basıyor bu gidişle bebek doğuracam diye menepoza giricem
:roflol: :roflol: :roflol:
Yazarım kanka,beni ateş basıyor bu gidişle bebek doğuracam diye menepoza giricem
:roflol: :roflol: :roflol:
çok teşekkür ederim canım benim ya moral olsun çok sağol Şeniz Şeniz Şeniz
cerenimo doktoruna sorsana neymiş o peki? merak ettim bende.
KAHVEMMMMMMMMMMMMMMMMM senin durum nedir yafru kuş bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
.Ben de incir kürüne başlıycam kahvekolik adetım gelırse..
Onadamı aynı sekılde baslanıyo adetten hemen sonramı farketmezmı?
benim misafirim olduğndan nete girmeye vaktim olmadı pek.Kızlar ne oldu bize böyle,topikte pek bir soğuk hava var.
Neşemiz kaçtı,yaw hadi bir silkelenelim kendimize gelelim.
kızlar benim yumurtlam dönemim geçti ama sanki su kaçırıyomuş gibiyim anlayamadım çamaşırım ıslanıyoo ole uzayan sıvı değil nedir bilen varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?