Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

valla bilmiyorum arkadaşım ya..kesecik gibiydi doktor görünce ultrasonda hemen kan testi istedi..bugün mailleştim evet malesef negatif dedi ama onun ne olduğunu söylemedi...
kist falan mı ki acaba ?

Biz bu kadar heyecanla beklerken doktorun bişey görmesiyle kesin hamileyim derdim ben herhalde.Hayal kırıklığı olmuş.Ama olsun moral bozmak yok cnm.:Saruboceq:

valla bilmiyorum arkadaşım ya..kesecik gibiydi doktor görünce ultrasonda hemen kan testi istedi..bugün mailleştim evet malesef negatif dedi ama onun ne olduğunu söylemedi...
kist falan mı ki acaba ?

canım neden sormadın ya doktora peki o neydi diye bence hemen sor belkide önemli bişey deildir diye dememiş olabilir ama sen sor temem miopuyorumnanaktanvereliniortak

Zaten regl günlerimde yaparım ya ayın bazı günlerinde morelim çok bozuk oluyo hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo bu heralde hormonlarla ilgili çünkü engel olamıyorum
canım soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor, adet samanı değil. saraçoğlunun kendi sitesinde bilgileri bulabilirsin

CANIM COK HAKLISIN vereliniortakopuyorumnanaktan

Kızlar ne oldu bize böyle,topikte pek bir soğuk hava var.
Neşemiz kaçtı,yaw hadi bir silkelenelim kendimize gelelim.

evet elma nazar değdi ha
bizim testlerden sonra negatif bi havaya büründük.
SİLKELENİN KIZLAAAAAAAAAAAR
ELMAKURDU ADET OLURSAN YAZ EMİ MERAK EDİYOM SENI

çok teşekkür ederim canım benim ya moral olsun çok sağol Şeniz Şeniz Şeniz
:asigim:a.s.:1hug: rica tatlım azcıkta olsa moral verebildiysem eğer sevindim yaneee kaydirigubbakcemile2
cerenimo doktoruna sorsana neymiş o peki? merak ettim bende.

KAHVEMMMMMMMMMMMMMMMMM senin durum nedir yafru kuş bilmiyorumkismileeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

Ben de incir kürüne başlıycam kahvekolik adetım gelırse..
Onadamı aynı sekılde baslanıyo adetten hemen sonramı farketmezmı?
.
canım saraçoğlunun kendi sitesine bak bence. millet soğan kürü topiğinde bile işine geldiği gibi şöyle kullanılacak böyle kullanılacak diye ahkam kesmiş. ben incir kürü yapmadım hiç bilmiyorum ki...

Kızlar ne oldu bize böyle,topikte pek bir soğuk hava var.
Neşemiz kaçtı,yaw hadi bir silkelenelim kendimize gelelim.
benim misafirim olduğndan nete girmeye vaktim olmadı pek.
girdiğimdede tadının olmadığını hissettim.
nazar mı oldu nedir, geneli kötü haber.

Son düzenleme:
kızlar benim yumurtlam dönemim geçti ama sanki su kaçırıyomuş gibiyim anlayamadım çamaşırım ıslanıyoo ole uzayan sıvı değil nedir bilen varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…