Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar şu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl kalıyor yaaaaaaaaa çok merak ediyorum heppp ... biz beklediğimiz halde olmuyor bu insanlar sabahaa kadar sperm içlerindemi uyuyor yahu anlamadımkiiiiiiiiiiii

BAK BEN SANA ANLATAYIM :roflol:
KAFANI RAHAT BIRAKIYOSUN
YAPTIGIN ISIN TADINI CIKARMAK ICIN YAPIYORSUN BEBBIK ICIN DEGIL
SONRA FAŞŞŞ DİYE OLUYO ILKI OYLE OLMUSTU BENIM.
RAHAT OLMAK LASIM:teytey:

Son düzenleme:
bende yapayım bunları ozaman hehe ama eşim kesin derki hadi kalk zırpla horun tepelim spor yapalım kiki

yap tabiki canım bak ben anlatayım ilişkiden sonra yastığı koyuyorum bacaklarımıda kendime çekip havaya kaldırıyorum yarım saatten fazla duruyorum zaten kalktıktan sonra bazıları çıkıyor ama onuda öğrendim sen öyle durunca rahme giden gidiyormuş zaten o akanlarda da fazla sperm olmuyormuş yani dışarı çıkması normalmiş ay utandım şimdik

doğru söylüyosun rahat olmak lazım ben birdahaki ay spora falan gidyim bişeyler yapayım artık çocuk için değilde kendim için bişeyler yapayım şu 9 aydır kafamda hep bebek hep bebek kendimi unuttum valla ya gelmiyosa kendi bilir

ay şekerrr tamam aklımda öyle de denerizzz amudada kalkarız gerekirse hehehe

annesi sen sevecen davran korkmasınlarr

yok yaa ilk hamileligimde ultrason resimlerini buzdolabına asmıştım her sabah günaydın bebişim deyip öperdim resmi ben sinirliyim ama çok iyi bir anne olacagımı biliyorum ayyyy gözlerim doldu heeeeee:a015: :a015: :a015:

kıyamammmmmmmm yapma öyleee yaa lütfen

vallahi canım öyle güzel kalıyorlarkı benım kuzen benden 1 ay sonra evlendi şimdi 4 aylık hamile günü geçmiş farketmemiş bile ya düşünsene
offfffffffffffff ne uyuz cidden yaaaaaaaaaaaa​
sorma valla bende gıcık oluyorum onlarakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilk evlendiği gibi hamile kalanlar nasıl kalıyor yah valla üşütieğim
BAK BEN SANA ANLATAYIM :roflol:
KAFANI RAHAT BIRAKIYOSUN
YAPTIGIN ISIN TADINI CIKARMAK ICIN YAPIYORSUN BEBBIK ICIN DEGIL
SONRA FAŞŞŞ DİYE OLUYO ILKI OYLE OLMUSTU BENIM.
RAHAT OLMAK LASIM:teytey:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa medikal sen 2.yemi bebek istiyorsun ben seni ilk bebekini bekliyorsun sanıyordum eeeeeeeee sen deneyimlisin kasmasana kaydirigubbakcemile:roflol::icecream: relaxxxxxxxxxxxxlaelaelaelaelaedelikafadulden

arkadaşlar iş yoğunluğundan ancak girebildim....benım acılen diyete başlamam lazım peki dıyet yapmak hamıle kalmaya engel olurmu acaba?yemek çikolata kola ekmek bırakıcam çünku......

valla o yüzden dayımın kızına gıcık oldum kaydirigubbakcemile3 benden 2 ay sonra evlendi ilk gece hamile kaldı şaka gibi yaaaasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…