Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

2. çalışmamı gerceklestırdım daha yumurtlamadm ama olsun boş geçerse içim rahat etmez
oy anaaaaaaaam anaaaaaaaaam sen benı nasıl yaptınkiiiiiiibilmiyorumkismile

doktor bana yumurtlama dönemimde ağrı kesici almamamı söylemişti yumurtlamamı geciktirme ihtimali var diye sen de bademcik ağrından dolayı ağrı kesici almışsın inşallah etkilemez seni bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile zaten bi yakalayamadım... geç meç ben yakalıycam onu bu ay görüceksiniz arkadaslarımmmmmmm:teytey:

merhaba kızlarr
ben eylül topiğindeydim ama ekime kalıcak galiba hastalığım ısı takibi yapıyorum ve 3 gün önce yükseldi ancak şimdi bunun üzerine 14 gün sayıcağım için ekime kalıcam galiba ama 41. gün hastalanmam lazım çok geç değilmi lütfen cevap verin arkadaşlarm

ßismiLLah..
Dünden itibaren çaLışmalara başLAdık..:kedi:
HayırLı uğurLu oLsun inş bu ay oLur :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile zaten bi yakalayamadım... geç meç ben yakalıycam onu bu ay görüceksiniz arkadaslarımmmmmmm:teytey:
insalahhhhh sancin olmuyormu kasiklar kizzzzzzzzz
arkadaşlar bende ovulasyon testi aldım bugün adetimin 9. günü sizce nezaman başlasam teste
canim kac gun suruyor duzenlimi adetin 28 se 28 dehele bir bana kasiklarin agriyinca basla canimmmmm
neden canim ne zaman adet oldun sen en sonnnnn

ßismiLLah..
Dünden itibaren çaLışmalara başLAdık..:kedi:
HayırLı uğurLu oLsun inş bu ay oLur :Saruboceq:
ohhhhhhh sefan olsun karnin bebekle dolsun bizede nasip olsunnnnn

Bende tablo istiyorum opuyorumnanaktan

Kızlar son 3 aylık regli tarihlerim
12 EYLÜL
16 AĞUSTOS
21 TEMMUZ
Spiral ile korunuyordum 12 yaşında bir kızım var.Kızımdan hemen sonra bir kürtajım.5 yıl doğum kontrol hapı ile korundum kalan zamanda ise spiral ile.Geçen ay çıkarttım ama sanırım yumurtlama dönemine denk gelmedi sanırım.Bakalım kısmet ekim ayına

sevgiler

ohhhhhhh sefan olsun karnin bebekle dolsun bizede nasip olsunnnnn[/QUOTE]

Amin cNm amin..
Raßßim herkesin gönLüne göre versiN ..:Saruboceq:

Bu tablodan bende alabilirmiyim :kedi:
Size zahmet olmazsa birde bir sonraki tahmini regli tarihim 9 ekim

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67...................................................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

1-) gurbetguzeli...................................... .........................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ...............................19 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. .......................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:

62 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

3 gün önce ısın yükseldiyse 2 ekim gibi adet olacağın tarih olur. 41 güne denk geliyorsa bu ay geç yumurtladın demek ki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…