- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
içeriği parasetamol ve cafein olduğu için gebelikte de kullanılabilen bir ilaç o yüzden bebeğe zarar vermez tabi herşeyin fazlası da zararboshayallersmile
2. çalışmamı gerceklestırdım daha yumurtlamadm ama olsun boş geçerse içim rahat etmez
oy anaaaaaaaam anaaaaaaaaam sen benı nasıl yaptınkiiiiiiibilmiyorumkismile
kizlar ben kactimmmmmmmmmmmmmm yine gelurum muhtesem acuklamalarlaaaaaa
doktor bana yumurtlama dönemimde ağrı kesici almamamı söylemişti yumurtlamamı geciktirme ihtimali var diye sen de bademcik ağrından dolayı ağrı kesici almışsın inşallah etkilemez seni bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile zaten bi yakalayamadım... geç meç ben yakalıycam onu bu ay görüceksiniz arkadaslarımmmmmmm:teytey:
bugün sat kaçıncı günün ? ovulasyon testi yapsan aslında kafan rahat olurdu boshayallersmile
insalahhhhh sancin olmuyormu kasiklar kizzzzzzzzzkaydirigubbakcemile zaten bi yakalayamadım... geç meç ben yakalıycam onu bu ay görüceksiniz arkadaslarımmmmmmm:teytey:
canim kac gun suruyor duzenlimi adetin 28 se 28 dehele bir bana kasiklarin agriyinca basla canimmmmmarkadaşlar bende ovulasyon testi aldım bugün adetimin 9. günü sizce nezaman başlasam teste
neden canim ne zaman adet oldun sen en sonnnnnmerhaba kızlarr
ben eylül topiğindeydim ama ekime kalıcak galiba hastalığım ısı takibi yapıyorum ve 3 gün önce yükseldi ancak şimdi bunun üzerine 14 gün sayıcağım için ekime kalıcam galiba ama 41. gün hastalanmam lazım çok geç değilmi lütfen cevap verin arkadaşlarm
ohhhhhhh sefan olsun karnin bebekle dolsun bizede nasip olsunnnnnßismiLLah..
Dünden itibaren çaLışmalara başLAdık..:kedi:
HayırLı uğurLu oLsun inş bu ay oLur :Saruboceq:
canim bak 2 ekim 8 ekim arasi iliski
22 eylul
adetin baslangici23
24
25
26
27
28
29
30
1
2ekim
yumurtaladin gun iliski
kiz icin
3
Fruchtbar
4
Fruchtbar
5
Sehr fruchtbar
6
erkek icin iliski7
son kez denemee
merhaba kızlarr
ben eylül topiğindeydim ama ekime kalıcak galiba hastalığım ısı takibi yapıyorum ve 3 gün önce yükseldi ancak şimdi bunun üzerine 14 gün sayıcağım için ekime kalıcam galiba ama 41. gün hastalanmam lazım çok geç değilmi lütfen cevap verin arkadaşlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?