- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
rica ederim ne demek yerimsenibenkahvekolik saol cnm verdiğin bilgiler için.. hesabı anladım..ama o zamanlar boşa geçti malesefbu arada meslektaşmıyız ne?kaydirigubbakcemile2
doğrudur.. göremiyor temiz diyor demek ki işte..yoo senin dr görememiştir kahvekolik kadın doğuma baktırdıysan alttan dalmayı tercıh edyolar neden? cunku radyolojı bılgılerı zayıf..
ben kendı calıstıgım hastanede radyoloji druna baktırdım alt abdomen usg orda cıkmıstı..
evet bebeeeeeeeem medıcalsecreterım her haltı görüyorum ve kendıme güvenecek bir dr bulma çabasındayım..
çünkü öncekı calıstıgım hastanede samimi oldugum guvendıgım doktorum vardı..
alttan muayene ettı benı gebeyken hersey normal dedı.haftaya gel kalp atıslarını dınleyelım
sonra kanamam basladı dru aradım bısey olmaz yat dınlen dedı.
bı gıttım bebeim düşmüş..
diyo ki ben sana demiştim zaten gebelık kesesı zayıf zaten kürtaj önericektimm
Çok MAL Bİ DR du kendısı .. insan tanıdıgına bunu yapıyosaaaa düşünün kızlar.
yanı kendılıgınden dusmeseydı kanamam olmasaydı kalp atısı dınlemeye dıye surprız yapacaktı bana böyle bişey varmı ya .....
canim kacinda oldunhe bu arada gurbetguzeli benım 27 gunde bir
bakiyorum canimmmmmmmmgurbetciim ben bugün adet oldum banada tablo yapar mısın?
28 günde bir, 22 eylül
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu ay hep beraber ekım ayında hamıla kalanlar topici acıp orda bulusmak dıleğıyle..
insalllahhhhhh hamissssss olursun canimmmmmmmselam milllet.
Bende öksürük hapşırık ve boğazımda hassasiyet var....
ışıkla baktım sag bademcık şişmiş birass..
geralgın kaldımmmmmmmmm
sizce gerçekleşecek olan gebeliği etkilermiiiiiiiii
umarım etkılemeezzzzzzz
hasta olmak istemiyorum........
kizim silikkkk cizgiiii ciktiysa hamilesinnnnnnnnnnnnnmerhaba kıslar size bişi sorucaktım
ben 1 sefer aşılama yaptırdım 2 seferde tüp bebek geçen ay yaptırdım sonuncusunu ama olmadı bu ay hastalanmadım 7. gün bugün evde test yaptım silik çizgi çıktı
insan kendi kendine hcg hormonu üretirmi yoksa hayat beni yinemi yanıltıyomafoldumben
insallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbu arada aranıza yeni katılıyorum:) hepinize selamlar :))
ben 25 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. ilk çocuğum olacak eğer olursa inşallahh :)
olabiliyor evetttttttttt benimde agridiiiimerhabalar
bana yardımcı olacak kımse varmı adetimin 9. günü ilişki oldu bugün 14. günü bir kaç gündür kasıklarımda agrı var acaba nedeni ne olabilir
ayyyy :gitme:evet bebeeeeeeeem medıcalsecreterım her haltı görüyorum ve kendıme güvenecek bir dr bulma çabasındayım..
çünkü öncekı calıstıgım hastanede samimi oldugum guvendıgım doktorum vardı..
alttan muayene ettı benı gebeyken hersey normal dedı.haftaya gel kalp atıslarını dınleyelım
sonra kanamam basladı dru aradım bısey olmaz yat dınlen dedı.
bı gıttım bebeim düşmüş..
diyo ki ben sana demiştim zaten gebelık kesesı zayıf zaten kürtaj önericektimm
Çok MAL Bİ DR du kendısı .. insan tanıdıgına bunu yapıyosaaaa düşünün kızlar.
yanı kendılıgınden dusmeseydı kanamam olmasaydı kalp atısı dınlemeye dıye surprız yapacaktı bana böyle bişey varmı ya .....
canim bak 2 ekim 8 ekim arasi iliskigurbetciim ben bugün adet oldum banada tablo yapar mısın?
28 günde bir, 22 eylül
canim tablo 20 ekim gösteriyorrrrrgurbetcim benim 20 ekim değil ki,19 ekim
alttan muayenenın zararı olmaz diyorlar ama, hamile arkadaslarım vardıonların hıcbırıne alttan bakmamıslar...... bilmiyorum canım ALLAHA HAVALE EDIYORUM DR HATASIYSA
ayyyy :gitme:
acaba alttan baktığı için mi bebek zarar gördü?
çoooook teşekkür ederim canım çok makbule geçti a.s.canim bak 2 ekim 8 ekim arasi iliski
22 eylul
adetin baslangici23
24
25
26
27
28
29
30
1
2ekim
yumurtaladin gun iliski
kiz icin
3
Fruchtbar
4
Fruchtbar
5
Sehr fruchtbar
6
erkek icin iliski7
son kez denemee
canim tablo 20 ekim gösteriyorrrrr[/QUOTE
o zaman ben 27de bir oluyorum. adetin ilk gününü 1 sayıyorum 28.gün oluyorum.19 u çıkıyor fisfisfisofff tablo değişcek mi o zaman?
çoooook teşekkür ederim canım çok makbule geçti a.s.
ilk adet oldugun gunden itibaren sayacaksin ve bir sonraki adet gunu ne kadarcanim tablo 20 ekim gösteriyorrrrr[/QUOTE
o zaman ben 27de bir oluyorum. adetin ilk gününü 1 sayıyorum 28.gün oluyorum.19 u çıkıyor fisfisfisofff tablo değişcek mi o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?