- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
olaya bak,eğer doktorun kusuruysa vebali ne kadar büyükalttan muayenenın zararı olmaz diyorlar ama, hamile arkadaslarım vardıonların hıcbırıne alttan bakmamıslar...... bilmiyorum canım ALLAHA HAVALE EDIYORUM DR HATASIYSA
canim allttan muayene sakincali degil bizde olduk afedersin heriflerin seyleri giriyorr da o giren sadece yavasca giriyor ve sarsinti olmadan icerde dolasioyr ama eslerimizinki öle degil bir ileri bir geri o dah asakincaluuuu acik oldu emme aydinlatmak istedummm:kedi:alttan muayenenın zararı olmaz diyorlar ama, hamile arkadaslarım vardıonların hıcbırıne alttan bakmamıslar...... bilmiyorum canım ALLAHA HAVALE EDIYORUM DR HATASIYSA
kız tamam işte o şekilde yapıyorum 28.gün 19 u oluyor işte.çoooook teşekkür ederim canım çok makbule geçti a.s.
ilk adet oldugun gunden itibaren sayacaksin ve bir sonraki adet gunu ne kadar
bi önceki de 26 ağustostu 28.gün 22 eylül oldu kafamçokkarıştı
rica ederim ne demek yerimseniben
uzman tvde doktorların anlatımları var ordan biçok şeyi öğrenebilirsin.
canım ben şu an çalışmıyorum kpssye girdim bekliyorum :)
mali müşavir misin sen?
canim sen 28. gun adet oluyor sun yani 28 gunde birrrrro zaman ben 27de bir oluyorum. adetin ilk gününü 1 sayıyorum 28.gün oluyorum.19 u çıkıyor fisfisfisofff tablo değişcek mi o zaman?
dün resim, bugün bu açıklama.canim allttan muayene sakincali degil bizde olduk afedersin heriflerin seyleri giriyorr da o giren sadece yavasca giriyor ve sarsinti olmadan icerde dolasioyr ama eslerimizinki öle degil bir ileri bir geri o dah asakincaluuuu acik oldu emme aydinlatmak istedummm:kedi:
mutlaka...Herkesin gideceği yerde görüşçez onunla..............
canim allttan muayene sakincali degil bizde olduk afedersin heriflerin seyleri giriyorr da o giren sadece yavasca giriyor ve sarsinti olmadan icerde dolasioyr ama eslerimizinki öle degil bir ileri bir geri o dah asakincaluuuu acik oldu emme aydinlatmak istedummm:kedi:
canim sen 28. gun adet oluyor sun yani 28 gunde birrrrr
tamam öyle yapalım, moralli olmamız lazım değil mi?neşeli şeylerden bahsedelim ya bunalma girmek istemiyoruuuuuuuuuum
bugün itibariyle tükkanı kapadık :1ninca:ee anlatın calısmalar nasıl gıdıyoooo beyaww
dün resim, bugün bu açıklama.
ay sen çok yaşa yaasırnaşık şey
deh deh düldül dehdeh düldül sen düldülsün ben bülbül :) hihihi
hihoyyythihoyyyt
2. çalışmamı gerceklestırdım daha yumurtlamadm ama olsun boş geçerse içim rahat etmez
tamam öyle yapalım, moralli olmamız lazım değil mi?
bugün itibariyle tükkanı kapadık :1ninca:
dün resim, bugün bu açıklama.
ay sen çok yaşa yaasırnaşık şey
aciklama geturmek eyudurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5deh deh düldül dehdeh düldül sen düldülsün ben bülbül :) hihihi
hihoyyythihoyyyt
hadi bakalim umutlar birdahaki aya yesersinnnnnnnnnnnnnnnnna.s.tamam öyle yapalım, moralli olmamız lazım değil mi?
bugün itibariyle tükkanı kapadık :1ninca:
merhabalar
bana yardımcı olacak kımse varmı adetimin 9. günü ilişki oldu bugün 14. günü bir kaç gündür kasıklarımda agrı var acaba nedeni ne olabilir
selam milllet.
Bende öksürük hapşırık ve boğazımda hassasiyet var....
ışıkla baktım sag bademcık şişmiş birass..
geralgın k aldımmmmmmmmm
sizce gerçekleşecek olan gebeliği etkilermiiiiiiiii
umarım etkılemeezzzzzzz
hasta olmak istemiyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?