- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.101
evet canm hala biş yok çok şükür
8 ekım beklenmeyen gün heee umutluyum ben senden gııııı medıcalımcanım senin günün kaç gün geçti olmassa bi kanda baktırsana belkide boşuna beklememiş olursun biran önce haberi alırız bizde ama yine de sen bilirsin canım ya
canım senin günün kaç gün geçti olmassa bi kanda baktırsana belkide boşuna beklememiş olursun biran önce haberi alırız bizde ama yine de sen bilirsin canım ya
selam kızlar daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir. bu ay benim de olmadı günü gününe 8 ekimde geldi kırmızılar.. inşallah bir dahaki aya artık. günü gelmeyenlere iyi şanslar diliyorum
selam kızlar daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir. bu ay benim de olmadı günü gününe 8 ekimde geldi kırmızılar.. inşallah bir dahaki aya artık. günü gelmeyenlere iyi şanslar diliyorum
bugün 4. gün afr..
7 ekımde kanda baktırdım negatifti
tekrar kan veremem şimdi cnm.
beklerim ben sorun değil:içelim:
insan dayanabilir mi yaws?Bi Tek OnunlA pAYlaşıcAM BU sEfer Bi Sİz Bi Eşim BileceK Eğer Varsa KızlaR
Nazara Çok İnanıYorum Cinsiyetİ Belli OlmADan HerkEsLere Söylemİcem dİye dÜşünyoruM.
18 ekimde benim 1 hafta kaldı sabırsızıkla bekliyorum valla çok çalıştım bu ayy:hulya:
canın sağlsun üzülme boşver desemde insan istewr istemez hayal kırıklığı yasıyor...ama unutma senin gibi bu duyguyu yasayan birçok anne adayı var..umarım topiğimizden bol bol hamiş haberi alırızda moraller biraz düzelir
EKLEDIM SENIDE CANIM OKI18 ekimde benim 1 hafta kaldı sabırsızıkla bekliyorum valla çok çalıştım bu ayy:hulya:
VALLA BENDE ÖZLEDIM CANIM PEK DADLU YAWW ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN INSALLAHHHHHH AHADA YIYENIM MASALLAH SUBHANALLAH HASTANEDE CEKILMIS RESMIgurbet ablam nasılsın özledik seni sohbetini...
nasıl yeni bebeğiniz alıştımı aileye???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?