Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)abraxas................................... ......... ............1 ekim

3.) sumak............................................. ............1 ekim insaallah bu ay sonu olacak:Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim
5.) bayanseyma.............................................. .1ekim insaallah bir dahaki aya olacak
6-) tuma.............................................. ................1ekim insaallah bir dahaki aya olacak:Saruboceq:
7-)bebisKoM88....................................... ..............1 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
8.) cevizlikek........................................ ............1 ekim

1-)taf.............................................. ....................2 ekim insaallah bir dahaki aya olacak:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim
3-) masal_naz......................................... .............2 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
4-)recel............................................ ......................2 ekim
5-)esedas........................................... ....................2 ekim
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim
7-)sunay88.......................................... ..... .............2 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
SeLiNa23......................................... .....................2 ekim insaallah bir dahaki aya olacak

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:
2-) poti.............................................. ...................3 ekim
3-)ss_ssxxxx................................. ......................3 ekim

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:
2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim insaallah bu ay sonu olacak:Saruboceq:
3-)masal_41.............................. ............................4 ekim
4-)gözde_thai....................................... .................4 ekim
5-)yaseminaltun .................................................. ..4 ekim
6-)yasersu.......................................... .....................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim
3-)irm83........................................ ........ ................5 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
4-)mistrall......................................... .....................5 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
5-)eylül.yn......................................... .... ..................5 ekim
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim
7-)babisim............................. ....................................5 ekim
YENI HAYAT............................................. ............5 ekim

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:
2-)pokahontas....................................... . .................6 ekim
3-)pearlheart........................... .... ........ .................6 ekim

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:
2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim

3-)yaseminaltun..................................... ............ ......7 ekim
4-)su_41............................................ ............................7 ekim
5-)delimavi48....................................... ....................7 ekimALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
6-)melisdeniz....................................... ............................7 ekim

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23......................................... ......... ...........8 ekim
3-)................................................. ........ ......................8 ekim
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim
6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim insaallah bir dahaki aya olacak

7-)su_su............................................ ............................8 ekim insaallah bir dahaki aya olacak

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim
5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim

6-)lusi54...................................... .................................9 ekim

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ..................................10 ekim

bunlardan kim hamis kim degil bildirmeyenler malesef kara listeye alinacakkkk

ay medicalsrecreterim sag ol giiiiii

ensarnaz sana tesekkur ederim canimmmm

selam kızlar daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir. bu ay benim de olmadı günü gününe 8 ekimde geldi kırmızılar.. inşallah bir dahaki aya artık. günü gelmeyenlere iyi şanslar diliyorum

canım senin günün kaç gün geçti olmassa bi kanda baktırsana belkide boşuna beklememiş olursun biran önce haberi alırız bizde ama yine de sen bilirsin canım ya
8 ekım beklenmeyen gün heee umutluyum ben senden gııııı medıcalım

canın sağlsun üzülme boşver desemde insan istewr istemez hayal kırıklığı yasıyor...ama unutma senin gibi bu duyguyu yasayan birçok anne adayı var..umarım topiğimizden bol bol hamiş haberi alırızda moraller biraz düzelir

gurbet ablam bende kendi bilgisayrımda liste tutmaya çalıştım. son bi kaç gün eksik olabilir ama yardımı dokunur: kırmızı kart gören arkadasların listesi:
bayanseyma
tuma
he Pollyanna
masal_naz
mistrall
irm83
pokahontas
pearlheart
beklemede
YENİ HAYAT
serap bilbey
cazii
su_su
listeyi hala birinci sayfadan takip edeceğiz değil mi???

gözde_thai
poti
bebiskom 88
babisim
yasersu
eylül.yn
çileklisakız
delimavi48
bunlarda maşallah diyeceğimiz annelerin listesi
ama dün potinin kanaması olmuştu haberi gelmedi dimi daha???

Bi Tek OnunlA pAYlaşıcAM BU sEfer Bi Sİz Bi Eşim BileceK Eğer Varsa KızlaR
Nazara Çok İnanıYorum Cinsiyetİ Belli OlmADan HerkEsLere Söylemİcem dİye dÜşünyoruM.
insan dayanabilir mi yaws?
ben keseyi görür görmez ilan ederim heralde

18 ekimde benim 1 hafta kaldı sabırsızıkla bekliyorum valla çok çalıştım bu ayy:hulya:

benimde 19 ekim. ama hiçbişey hissetmiyorum. belirti yazanları okumuyorum artık moralim bozuluyor. sanırım olmadı :çok üzgünüm:

ilk gün bayağı üzülmüştüm ama bu akşam çalışmalara başlıycam yeni ay ve yeni umutlarlakaydirigubbakcemile3

18 ekimde benim 1 hafta kaldı sabırsızıkla bekliyorum valla çok çalıştım bu ayy:hulya:
EKLEDIM SENIDE CANIM OKI
gurbet ablam nasılsın özledik seni sohbetini...
nasıl yeni bebeğiniz alıştımı aileye???
VALLA BENDE ÖZLEDIM CANIM PEK DADLU YAWW ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN INSALLAHHHHHH AHADA YIYENIM MASALLAH SUBHANALLAH HASTANEDE CEKILMIS RESMI

kızlar bugün ne kalabalıkkkk maaşallahhhhhh ALLAH hepinizi anne yapsınnnn tabi beni dekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…