Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

slm kıslar ben bişi duydum doktordan ve sizinle paylaşmak istedim belki duymussunuzdur ama yinede belki faydası olur diye sölemek istedim. yumurtlama takibi yerine adet başlangıcından sayıyorsunuz 9.günden itibaren 1gün durup bir gün deniyorsunuz ve adete 5gün kala bırakıyorsunuz ilişkiyi bunu yeni duydum ve bu ay denicem inş. bu defa olur. ha şunuda ekleyeyim ilişkiden önce veya sonra hemen duş almak yok mümkünse ilişkiden sonra sabaha kadar duş almayın ve duşunuzu çok sıcak suyla almayın ılık su olsun demiş doktor.(çok sıcak olursa su spermleri öldürüyomuş)
not:kız kardeşimin doktoru bunları sölemiş.

ben geldim canlarimmmm
ayy sabahin 6 sindan beri topik okuyom yaaaa hamisleri tebrik ediyommm
anam daha 70 sayfam varrrrrr bana biri özet gecsin lutfen CADIARZU
kimler hamis kimler degil listeyi yenileyeyim :uhm:
hepinizi cok ama cok ösledimmmmmmmmm
sabah görusuk
yorucu bir hafta gecirdim 4 cocukla ugrasmak cok zor vallaaa
yiyenim cok tatli ayrilmak cok zordu
sizede nasip olsun insaallahhhhh simdilik byyyy a.s.

kizlar liste burada ilk sayfadan takip edin lütfen

günaydın kızlar ben bi geçmişi okuyum geliyorum ama baya uzun olacak sanırım

günaıydı kızlar.....hafta sonu topiğe giremedim evde internet arızalıydı meraktan çatladm nerdeyse işyerine gelip açacaktım topiği...bu arada medicalsecreter sen hala kırmızıları görmemissin sevnidim walla...inş görmezsin de...bu arada benimde adetime 2 gün kaldı ve ateşim 36.6 ya kadar düştü..sanırım ben olacagım adet...

günaydın kızlaaarr
gurbet abla hoşgeldin, seni çok özledik hepimiz Şeniz
poti çok üzüldüm inşallah kötü bişey değildir, bize bildir olur mu?

Günaydın canım Evet kırmızıları görmedim İnşallaaaaaaaaaah görmem dua et cnm:Saruboceq:

günaydın kızlar,
ultrasondaki minik nokta, ilk önce kan testi ile yokum dedi, dün de adet olarak vücut da yok dedi...kısmet inşallah önümüzdeki aya..
doktor bu arada bendeki küçük noktanın herhangi bir problem yaratmayacağını kendi kendine kaybolacağını söyledi..korkulacak bişi yokmuş..
Allah isteyen herkese bebek nasip etsin diyorum...
sevgiler

Son düzenleme:
günaydın kızlar..gurbet ablacım hoşgeldin..medicalcim sen hala kırmızı kart yememişsin. süpersin valla...:lepi:
benimde kasım ayı çalışmalarım dün akşam başladı...önemli bir haftaya girdim.. yumurtlama dönemim bugün başlıyo gözüküyo ama ben ihtimale bırakmadım ve dünden başladım çalışmaya... bu ay çok çalışcam diye söz vermiştim eşimede..çok çalışcam çok..

hadi hayırlısı canım belünüze kuvvet :):):):):roflol:

kızlar günaydın,

hala adet olmadın cumartesi yaptığım test negatifti biraz daha bekleyip testi tekrarlayacam.ama karnımda şiddetli ağrılar var adet ağrısı gibi ama gelse gelirdi şimdiye kadar.hayırlısı bakalım belki kısmet bu aydır.

Günaydın kızlar;
Gurbet ablam hoş geldin,özledik seni hemde çoook.a.s.
Medical canım regli olmadın sanırım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
:1hug:

günaydın kızlar hayırlı günler olsun inş.gurbet ablacım sende hoşgelmişsina.s.medical inş adet olmazsın canım seninde güzel haberlerini duyalım inş.herkes nasıl bakalım.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…