- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.081
kizlar liste burada ilk sayfadan takip edin lütfen
Günaydın kızlar;
Gurbet ablam hoş geldin,özledik seni hemde çoook.a.s.
Medical canım regli olmadın sanırım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. :1hug:
günaydın kızlar hayırlı günler olsun inş.gurbet ablacım sende hoşgelmişsina.s.medical inş adet olmazsın canım seninde güzel haberlerini duyalım inş.herkes nasıl bakalım.?
listeye baktımda ben hala adet olmuş gözükmüyorum.ekim sonu bi dahaki tarihim.2 ekimde kırmızıları gördüm ben düzeltirsiniz diye sölim dedim.bu yanlışlık hayra alamet olsa bariiii....
[sıze="2"]hayır olsun inşallah..[/sıze]
Bi Tek OnunlA pAYlaşıcAM BU sEfer Bi Sİz Bi Eşim BileceK Eğer Varsa KızlaR
Nazara Çok İnanıYorum Cinsiyetİ Belli OlmADan HerkEsLere Söylemİcem dİye dÜşünyoruM.
hadi bakalımmm inşallahhh ama insan dayanaz yaa (şahsen ben öyle bişey oluncaa:Saruboceq: elimde megafonla dolaşırımm))kaydirigubbakcemile2
hihoyyyt ___________________________
hosbulduk canimmmmmmgünaydın herkese
Gurbetgüzeli hoşgeldin canım
Bizde seni özledik yaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
hosbulduk bitanemmmmmmmgünaydın kızlaaarr
gurbet abla hoşgeldin, seni çok özledik hepimiz Şeniz
poti çok üzüldüm inşallah kötü bişey değildir, bize bildir olur mu?
Şenizbende seni copur copur öpüyom hosbuldukGURBET ablaya hoşgeldin çiçeği
hosbulduk guzelimmmmmmmgurbetgüzeli ablam hoşgeldin.topiğimizin neşesi,gülü ne iyi ettinde geldin.a.s.
banami diyon giiiiiiia.s.a.s................................................................
sagol gulum hosbuldukgünaydın kızlar..gurbet ablacım hoşgeldin..medicalcim sen hala kırmızı kart yememişsin. süpersin valla...:lepi:
benimde kasım ayı çalışmalarım dün akşam başladı...önemli bir haftaya girdim.. yumurtlama dönemim bugün başlıyo gözüküyo ama ben ihtimale bırakmadım ve dünden başladım çalışmaya... bu ay çok çalışcam diye söz vermiştim eşimede..çok çalışcam çok..
sagol gulum bende sizleriiiii cok ozledimGünaydın kızlar;
Gurbet ablam hoş geldin,özledik seni hemde çoook.a.s.
Medical canım regli olmadın sanırım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum. :1hug:
sagol gulummmgünaydın kızlar hayırlı günler olsun inş.gurbet ablacım sende hoşgelmişsina.s.medical inş adet olmazsın canım seninde güzel haberlerini duyalım inş.herkes nasıl bakalım.?
sagol canim oki yazarim insallah olucam umutsuz olmak yokkkhoşgeldin bu arada ben adet oldum 6 ekimde 1 gün gecikmeyle
oki gulumbenide listeye eklermisiniz.... beklenen tarih 23 ekimm
insallahhhhh Allah im dönus hediyesi olarak bekliyom heeeee haberiniKIZLAR ANNEME MESAJ ATTIM
DEDIM BUGUN DE GELECEK OLAN GELMEDI GALIBA ANNEANNE OLUYOSUN
ÖRGÜLERE BAŞLA DEDİM:hulya:
iyi edersin valla insallahhhh olur sabretBi Tek OnunlA pAYlaşıcAM BU sEfer Bi Sİz Bi Eşim BileceK Eğer Varsa KızlaR
Nazara Çok İnanıYorum Cinsiyetİ Belli OlmADan HerkEsLere Söylemİcem dİye dÜşünyoruM.
canım sen test yaptın mı?
yok canım yapmadım hafta sonu yapacağım
medilcal canım sende hala birşey yok mu yani kırmızılar gelmedi mi ayyyyy ALLAHIM inş. bu ay senden güzel haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?