- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.161
demekk yok bişi fıstık olmayan birşeyide göstermiyorşekerim üzülmedim ama zaten bu ay beklemiyrodum içimede doğrmuyordu sadece belki demiştim neyse sağlık olsun
kızlar merhaba benim de beklenmeyen adet tarihim 7 ekimdi regl olmadım cumartesi test yaptırdım kan testi 270 çıktı...:)))) sanırım hamileyimmmm....çarşamba doktora gideceğim.
Kızlar hamileyim.az önce erken gebelik testi yaptım veeeee çift çizgi.darısı başınıza
kızlar merhaba benim de beklenmeyen adet tarihim 7 ekimdi regl olmadım cumartesi test yaptırdım kan testi 270 çıktı...:)))) sanırım hamileyimmmm....çarşamba doktora gideceğim.
9. günü gecikmemin hala bişi yok. Sabah test yaptım NEGATİF.. çok sinir bozucu . sanırım başka bi sorun var. yani geç döllenme bile olsa şimdiye kdr çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. yakın zamanda dr gitmek şart oldu.. :a015:
medical secreter sen adet olmadınmı daha? test yapsana tekrar
hamile arkadaşları tebrik ediyorum.rabbim sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayıda nasip etsin inş.gurbet abla yeğenin çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün inş.bende yumurta çizelgesi istiyorum abla senden zahmet olmazsa sat:2 ekim sirk:24 gün
şu durumunu bildirmeyenlere bi güsellik düşünüyorum :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?