Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar merhaba benim de beklenmeyen adet tarihim 7 ekimdi regl olmadım cumartesi test yaptırdım kan testi 270 çıktı...:)))) sanırım hamileyimmmm....çarşamba doktora gideceğim.

kızlar merhaba benim de beklenmeyen adet tarihim 7 ekimdi regl olmadım cumartesi test yaptırdım kan testi 270 çıktı...:)))) sanırım hamileyimmmm....çarşamba doktora gideceğim.

ooooooo tebrıkler yasemin yasemin yasemin

(bu aralar yahşi cazibedekı sımgeye sardımda)

tebrıkleeer tebrıklerrr tebrıkleeerr
kaydirigubbakcemile3

yasemin canım gözün aydın sende hamiş listesine adını yazdır dın demek darısı diger isteyenler nasip etsin allahım sağlık bi hamilelik geçirirsin inş. ve sonunda nur topu gibi bi oğlan kucagına alırsın inş. (içimden oğlan demek geçti ama en hayırlısı sağlıklı sihatli olsun o kadar allah gönlüne göre versin canım )

medical secreter sen adet olmadınmı daha? test yapsana tekrar

9. günü gecikmemin hala bişi yok. Sabah test yaptım NEGATİF.. çok sinir bozucu . sanırım başka bi sorun var. yani geç döllenme bile olsa şimdiye kdr çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. yakın zamanda dr gitmek şart oldu.. :a015:

kızlar yasemin gitti gelmez artık şimdi elinde tel önce annem sonra eşinin annesi falan derken akşama kadar tel elinden düşmez ayyy ne güzel herkese mutlu haber vermek allahım hepimiz enasip etsin

Recelim neden böyle oldu ya psıkolojık gebelıkmı oldu acaba..
bildiğim böyle vakalar var
kadının karnı bile şişmişti kendini hamile hissediyodu..
Allahım koru ya rabbı

hamile arkadaşları tebrik ediyorum.rabbim sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayıda nasip etsin inş.gurbet abla yeğenin çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın analı babalı büyütsün inş.bende yumurta çizelgesi istiyorum abla senden zahmet olmazsa sat:2 ekim sirk:24 gün

http://lt1f.lilypie.com/9wMxp2.png
BUYUR CANIM EVTE KIZ YIYENIM COK DADLUUUUUU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…