- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.181
bizim listeden silip onlara özel bi kara liste yapabiliriz mesela
cezalılar listesi forumda nöbetçi kalsınlar :):):)
ben ne zaaman test yapsam ya((((((((((((((((hiç belirtim yok umudum da yokk
şuan işyerındeyım yapammakı(( medicalsekreter kız bana evet ama inan sıfır belırtı olmıcek dıye yada kendıme yer ettımmmm üzüluyorum ama ya
şuan işyerındeyım yapammakı(( medicalsekreter kız bana evet ama inan sıfır belırtı olmıcek dıye yada kendıme yer ettımmmm üzüluyorum ama ya
görmedim şekernıye gecıktı kı bukadar anlamadım şimdi sen kırmızıları görmedın dımı :1shok:
görmedim şekerkasım listesine peşin peşin yazdırıdm kendimi kiki ama hala yok bişi hehe belkige idrarda kanda yalancıdır nihaha
kendimi dinlemekten helak oldummm kaydirigubbakcemile3 ama valla şuanki halimi yazmazsam çatlarım... kızlaaarr benim 23 ekim regli günüm ama dün ve bugün daha önce olmayan bişey var sol tarafımda bi ağrı ama cıızz cızzz sürekli yaaa bide aşırı akıntım var.. noluyo arkadaş üşüttüm falanmı acaba ne bu şimdiakannehir
kendimi dinlemekten helak oldummm kaydirigubbakcemile3 ama valla şuanki halimi yazmazsam çatlarım... kızlaaarr benim 23 ekim regli günüm ama dün ve bugün daha önce olmayan bişey var sol tarafımda bi ağrı ama cıızz cızzz sürekli yaaa bide aşırı akıntım var.. noluyo arkadaş üşüttüm falanmı acaba ne bu şimdiakannehir
slm kızlar hamiş varmı bugun benim 7 gün var reglime ama şu gripten belirti varsada anlayamıyorum :) ayyy inş vardır bişilerr:Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?