- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.201
kız daha dellenmesene ozaman doktora git bakem ne diycek sana alkisalkisalkis
yumurtluyosun güzelim sen çalışmalara başla a.s.
doktora gıttınmı bayılman için canom14
yok canım ya gidemedim ama bugun daha iyiyim şükür aslında birazda korktum şimdi doktor ilaç vermeye kalkıcak ben hamilelikten süpheleniyorum dicem test yapcak kocaman NEGATİF çıkarsa diye gitmek istemedim çünkü hasta olunca moral iyi olması lazım ümidim kaybolmasın dijye gitmedim :)))
6 gun var regl me canım
canım bende test yapmak istiyorum ewe gidince yapsammı ki yaaayerleşme kanaması felan diolar bende öle bişiler olmadı geröi 6 gün war olurmu ki akannehir
ohooo dahadur dahaduuuur hak yazarsa oluuuur diyor bülent abla.. bildinmi onuhihoyyyt bildinmi?
başka bişi olup da büyümesin de hiç olmazsa tansıyonuna baktır bakalım düşükmü seyrediyor? gebelıkte ıyı olmaz
alt komsum laborant ona ölçtürdüm zaten 2 gündür nerdeyse yemek yiyemiyodum 2 günde 4.5 saat uydum ondan olmuştur dedi bugun yemekte yedim iyice dinlendim iyiyim amann nazar degemsiz bide burnum akmasa :))kaydirigubbakcemile3
heh iyi zaman canom kendine iyi bak
izin alıp eve mı gıtsem acep grip olucam yuzlerım felaket yanıyo:;(
ayy benden çıkıp sanamı geldi grippp çok geçmiş olsun bal ile sütü karıştırıp iç portakal ye yada suyunu iç ama ılık 1 kere kullandıgın mendili tekrar kullanma aman çok dikkat et
Kasıgımda da bi sızı var bi o yana bi bu yana bi haftadır kalkıyom doing yatarken yana dönüyom doing..
tutun beniiiiiiiiiiiiiiiiiii de test yapmıyım
1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)abraxas................................... ......... ............1 ekim
3.) sumak............................................. ............1 ekim insaallah bu ay sonu olacak:Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim
5.) bayanseyma.............................................. .1ekim insaallah bir dahaki aya olacak
6-) tuma.............................................. ................1ekim insaallah bir dahaki aya olacak:Saruboceq:
7-)bebisKoM88....................................... ..............1 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
8.) cevizlikek........................................ ............1 ekim
1-)taf.............................................. ....................2 ekim insaallah bir dahaki aya olacak:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim
3-) masal_naz......................................... .............2 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
4-)recel............................................ ......................2 ekim
5-)esedas........................................... ....................2 ekim
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim
7-)sunay88.......................................... ..... .............2 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
SeLiNa23......................................... .....................2 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:
2-) poti.............................................. ...................3 ekim
3-)ss_ssxxxx................................. ......................3 ekim
1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:
2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim insaallah bu ay sonu olacak:Saruboceq:
3-)masal_41.............................. ............................4 ekim
4-)gözde_thai....................................... .................4 ekim
5-)yaseminaltun .................................................. ..4 ekim
6-)yasersu.......................................... .....................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim
3-)irm83........................................ ........ ................5 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
4-)mistrall......................................... .....................5 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
5-)eylül.yn......................................... .... ..................5 ekim
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim
7-)babisim............................. ....................................5 ekim
YENI HAYAT............................................. ............5 ekim
1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:
2-)pokahontas....................................... . .................6 ekim
3-)pearlheart........................... .... ........ .................6 ekim
1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:
2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim
3-)yaseminaltun..................................... ............ ......7 ekim
4-)su_41............................................ ............................7 ekim
5-)delimavi48....................................... ....................7 ekimALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
6-)melisdeniz....................................... ............................7 ekim
1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23......................................... ......... ...........8 ekim
3-)................................................. ........ ......................8 ekim
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim
6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
7-)su_su............................................ ............................8 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim insaallah bir dahaki aya olacak
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim
5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim
6-)lusi54...................................... .................................9 ekim
1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ..................................10 ekim
bunlardan kim hamis kim degil bildirmeyenler malesef kara listeye alinacakkkk
ay medicalsrecreterim sag ol giiiiii
ensarnaz sana tesekkur ederim canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?