Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

doktora gıttınmı bayılman için canom14

yok canım ya gidemedim ama bugun daha iyiyim şükür aslında birazda korktum şimdi doktor ilaç vermeye kalkıcak ben hamilelikten süpheleniyorum dicem test yapcak kocaman NEGATİF çıkarsa diye gitmek istemedim çünkü hasta olunca moral iyi olması lazım ümidim kaybolmasın dijye gitmedim :)))

başka bişi olup da büyümesin de hiç olmazsa tansıyonuna baktır bakalım düşükmü seyrediyor? gebelıkte ıyı olmaz

canım bende test yapmak istiyorum ewe gidince yapsammı ki yaaa yerleşme kanaması felan diolar bende öle bişiler olmadı geröi 6 gün war olurmu ki akannehir

bende de öyle bişe olmadı canım ya sende hiç belirti var mı peki senınle aynıyız sanırım.ne zaman eve geçiceksın canım sen bır denesene cesaretın varsa canım.benım hiç cesaretım yok.erken gebelıktesıtı fılan dıyolar ama bılmıyorum

başka bişi olup da büyümesin de hiç olmazsa tansıyonuna baktır bakalım düşükmü seyrediyor? gebelıkte ıyı olmaz

alt komsum laborant ona ölçtürdüm zaten 2 gündür nerdeyse yemek yiyemiyodum 2 günde 4.5 saat uydum ondan olmuştur dedi bugun yemekte yedim iyice dinlendim iyiyim amann nazar degemsiz bide burnum akmasa :))kaydirigubbakcemile3

medicalimsecreterim niyw kuselim yiyenimin fotileriylen ugrasiyom yaww pc basindayim

ya yazıyorum yazıyorum beni duyan yooookkkkk
6 ekimde adet oldum 1 gün gecikmeyle diyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…