- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
5eylülgurbetgüzeli bende versem regl tarıhımı yorumlarmısın siklusum 30 gün enson regl tarıhım 5 eylül bır öncekı 3 ağustos
en guzeli sabah ölcmek canim noramlde evert sabah 10 ila aksam 20 arasi deniyrda sen testen 2 saat önce ivi tuketme oldumu canimmmmmmmmmmm etkiliyorrr sabahlari ölcccccc bide kasiklarin agriyinca ölc ki testler bosa gitmesinnn
evet yaaaa 3 cocuk anasi olaraktan size yardim etmeyi ben de seviyommmmmm Allah kucaklarinizi doldursun bebelerleeeeeeekızlar farkındamısınız çok güzel paylaşımlar oluyor burada... oh ne güzel yakaydirigubbakcemile2
canim zaten testte 10 ila 20 arasi diyor fakat ayni saatte yapmak daha iyiiii benim tutmadi cunku benim sol tarafim agridi ve sol taraf benim kapali nere gitcek bizim sipa da dölleyecek askini ben zaten ümiti degilim bu sefer bakalim sag taraf agrirsa sansim yuksekkkkkk bide benim bir bilseniz ne zahmetlerle yapiyom bu isi bide arada bizim takke varrr yaneee deliom herife cakturmadan cokacimcoook öle calisiyoruz haberi yok hasbaminnnnnnn:1no2:BENDE ÖĞLENDEN SONRA YAPILSA DAHA IYI DIYE DUYDUM FORUMDA BIRILERI KONUSUYODU ILK GIRDIGIM ZAMANLARDA.. SIVI TUKETMIYORUM TESTLERI BOL ALDIM BU SEFER YETERKI ÇİFT ÇİZGİ ÇIKSIN TESTLER MUHIM DEEL CANMa.s.
evet yaaaa 3 cocuk anasi olaraktan size yardim etmeyi ben de seviyommmmmm Allah kucaklarinizi doldursun bebelerleeeeeee
canim zaten testte 10 ila 20 arasi diyor fakat ayni saatte yapmak daha iyiiii benim tutmadi cunku benim sol tarafim agridi ve sol taraf benim kapali nere gitcek bizim sipa da dölleyecek askini ben zaten ümiti degilim bu sefer bakalim sag taraf agrirsa sansim yuksekkkkkk bide benim bir bilseniz ne zahmetlerle yapiyom bu isi bide arada bizim takke varrr yaneee deliom herife cakturmadan cokacimcoook öle calisiyoruz haberi yok hasbaminnnnnnn:1no2:
canim pamuk olayini bilmiyormusunnnnnnn namazin olmaz yoksaaakızlar namaz kılan biri olduğum için bu ay abdesimi hiç tutamıyorum sürekli ıslaklık ve akıntı neden böyle oluyo acaba
canim pamuk olayini bilmiyormusunnnnnnn namazin olmaz yoksaaa
blimsel yöntemler sonuç vermezse bazı hurafeler caizdir...kihihih
sütle tehlikeli ya kaza olup dökülse gitti bizim tencere süt yanıgı iflah olmaz
.....................................................sütle tehlikeli ya kaza olup dökülse gitti bizim tencere süt yanıgı iflah olmaz
olduda bitti masallah mesajdan umarim birseyler anladin canim dimiiiii
canım hoş geldin:) bende 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim hepimizin olur inş.ilk denemen mi?
slm ercahoşgeldin. bende 1,5 yıllık evliyim, olursa ilk çocuğum benim de inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?