Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canim ben 32 gunden hesap ettim sadece bir gun önceden cikti önemli degil sen benim verdigim tarihlerde kendini dinle sancilandinmi kasiklarinda agri oldumu sen calismaya basla canim
27 eylulden 3 ekime kadar gun asiri iliskiye girin ve esine pekmez icir findik yedir canim
bide iliski pozisyonu vercem ona gore yapin insallahhh

14eylul

adetin basladigi gun
15

16
17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28eylul

kiz gunu
yumurta catlamaya basladi iliski29

Fruchtbar
30

Fruchtbar

1

Sehr fruchtbar
2

erkek icin iliski
3

son bir deneme

GEBE KALMAK İÇİN UYGUN POZİSYONLAR:

Kadın, dizleriyle erkeğin omuzlarına dayanır. Bu, kilolu kadınlarda tambirleşmeye ve spermlerin rahim ağzının yakınında birikmesine yardımeder.

Diz çökmüş olarak yapılan arka yolla birleşme, eğer rahim retrovers(arkaya dönük) ise spermlerin rahim kanalına ulaşmasını sağlar.

kızlar merhabaaaa
anam çok uğrayamiyorum neler neler paylaşmışsınız maşallah..
bugün benim adetimin 18.günü sabah bi akıntım geldi adet oldum sandım..
bu yumurtlamayı mı gösteriyor?
yumurtlasam ne olacak sanki kociş bugün şehirdışına çıktı ve 10gün yok:çok üzgünüm:
yumurtlamayı başladığım günler 2-3 deneme oldu ama bilmem ki yeterli mi?!!!
offfffff neyse hayırlısııııııı
olmazsa ekim ayı tüpbebeğe başvuabilirim.......

Arkadaşlar herkese merhabalar.eylül topiğinden buraya gelenlerdenim.benide listeye ekleyebilirmisiniz 19 EKİM.İNŞALLAH ekim ayı hepimize uğurlu gelir.Herkese bol çalışmalar...:))

kızlar yumurtlama günlerine takılmayın 31 günde bir adet oluyorum ama benim yumurta adeete yakın çatlıyor 29 günde adet olan birinin bile geç çatlayabiliyormuş gün aşırı devam adete kadar

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-)cileklisakiz..................................... ........................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane ..............................................................................19 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.................................................................................21 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. .......................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:

66 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

Anladım biraz,kız veya erkek cinsiyettemi belirliyor senin bu takvim.Hımm iyisimi her gün çalışmak ara vermeden kaydirigubbakcemile3

Haydi bakalım normalde herif yanımdan geçse hamile kalırdım Şeniz
yani bide yumurtlama gunu gösteriyorrr canooooooo
canımmmm bana açıklarmısın
bu konuda bende bazen tereddütte kalıyorummmm
canim normal pamugu iki elin arasinda yuvarayip iki dudak arasina koyacaksin böylece disari akinti gelmeyecek ve pamugun ic tarafinda kalacak akinti o yuzden abdest bozulmayacakkkkkkk
biliyorum tatlım ama pamuktan bile hissediyorum ozaman mecbur tekrar abdest alıyorum -tatlicadiarzu-
canm biraz pamugu buyuk koyyy o zamn hissetmessinnnn

HADİ BE! vay canım benım ya enıste bebik istemıyomuuuuuuuu
yaaaa enisten istemiyor bebek canimmmmm iki erkek bir kiz evladim varrr Allahin emaneti canim yeter deyi bizimkisi bizim kizde kiz kardes istiyor kendine hakli olarak bende denemek istiyorum saglikli sihhatli vat nasip etsin Mevlammmmmmm

yeni gelenler aramıza hoş geldiniz..
rabbim hepimizin yardımısı olsun inşşşş
canim ne oldu ne sordunnnnnnnn cevap virelimmmm
kızlar yumurtlama günlerine takılmayın 31 günde bir adet oluyorum ama benim yumurta adeete yakın çatlıyor 29 günde adet olan birinin bile geç çatlayabiliyormuş gün aşırı devam adete kadar
kisiden kisiye degisiyor isteee

bakin ne buldummmmm
yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

başka topicten bulduk kızlar

kızlaaaaaar bişey soracağım düzenli adet oluyorum an fazla 1 2 gün oynuyoo onada normal diyorlar. 8 aydır bebek istiyoruz denememize rağmen tutmadı. hiç doktorada başvurmadım. sizce artık gitmemin zamanı gelmiş midir?.

evet canım bence erkenden gidip bir sorun varsa halletmen daha iyidir..
inş hiçbir sorunun yok rabbim en hayırlı zamanı bekliyor....

bugün adetimin 18.günü demiştim..sabah birden çok fazla akıntım geldi...adet oldum sanmıştım dedim..acaba bu yumurtlama işareti mi diye sormuştumm

Gurbet arkadaşım 17 eylül benim 28 bazende 27 oluyor bu ay 27 oldu mesela banada hesaplarmısınn:))

aslında bende öyle düşünüyorum. bir sorun varsa erkenden tedavi olmak en iyisi ama 12 ay kadar bekleyin diyorlar ya o yüzden tereddüt ediyorum. her seferinde neden olmadı diye çok üzülüyorum en iyisi doktora gitmek bide şey diyorum yumurtlamama yakın mı gideyim acaba ne dersiniz...

hey kızlar sağ tarafımda bir hareketlılık varrrrrr yada psikoza bağladım .. nolur dua edınde yumurtlama zmanımı anlayabılıyım canlarımm kader arkadaslarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…