- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Arkadaşlar herkese merhabalar.eylül topiğinden buraya gelenlerdenim.benide listeye ekleyebilirmisiniz 19 EKİM.İNŞALLAH ekim ayı hepimize uğurlu gelir.Herkese bol çalışmalar...:))
oki canlar bu ay hamis kalin inslallahhhhhhhmerhaba hanımlaar 21 ekim de benim benide aranıza alır mısınız....
oki canlar bu ay hamis kalin inslallahhhhhhh
yani bide yumurtlama gunu gösteriyorrr canoooooooAnladım biraz,kız veya erkek cinsiyettemi belirliyor senin bu takvim.Hımm iyisimi her gün çalışmak ara vermeden kaydirigubbakcemile3
Haydi bakalım normalde herif yanımdan geçse hamile kalırdım Şeniz
canim normal pamugu iki elin arasinda yuvarayip iki dudak arasina koyacaksin böylece disari akinti gelmeyecek ve pamugun ic tarafinda kalacak akinti o yuzden abdest bozulmayacakkkkkkkcanımmmm bana açıklarmısın
bu konuda bende bazen tereddütte kalıyorummmm
canm biraz pamugu buyuk koyyy o zamn hissetmessinnnnbiliyorum tatlım ama pamuktan bile hissediyorum ozaman mecbur tekrar abdest alıyorum -tatlicadiarzu-
yaaaa enisten istemiyor bebek canimmmmm iki erkek bir kiz evladim varrr Allahin emaneti canim yeter deyi bizimkisi bizim kizde kiz kardes istiyor kendine hakli olarak bende denemek istiyorum saglikli sihhatli vat nasip etsin MevlammmmmmmHADİ BE! vay canım benım ya enıste bebik istemıyomuuuuuuuu
canim ne oldu ne sordunnnnnnnn cevap virelimmmmyeni gelenler aramıza hoş geldiniz..
rabbim hepimizin yardımısı olsun inşşşş
kisiden kisiye degisiyor isteeekızlar yumurtlama günlerine takılmayın 31 günde bir adet oluyorum ama benim yumurta adeete yakın çatlıyor 29 günde adet olan birinin bile geç çatlayabiliyormuş gün aşırı devam adete kadar
kızlaaaaaar bişey soracağım düzenli adet oluyorum an fazla 1 2 gün oynuyoo onada normal diyorlar. 8 aydır bebek istiyoruz denememize rağmen tutmadı. hiç doktorada başvurmadım. sizce artık gitmemin zamanı gelmiş midir?.
canım siklusların ne kadar sürüyoor.bugün adetimin 18.günü demiştim..sabah birden çok fazla akıntım geldi...adet oldum sanmıştım dedim..acaba bu yumurtlama işareti mi diye sormuştumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?