- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canım siklusların ne kadar sürüyoor.
yumurtluyor olabilirsiin canım.
tam bugün benim ovulasyonum...ama malesef kociş yokkkk...
bu ay da yattı desenize:1no2:.....
benc git kontrol oll canimmmmmmkızlaaaaaar bişey soracağım düzenli adet oluyorum an fazla 1 2 gün oynuyoo onada normal diyorlar. 8 aydır bebek istiyoruz denememize rağmen tutmadı. hiç doktorada başvurmadım. sizce artık gitmemin zamanı gelmiş midir?.
canimmm yumurtlamadaki kan az gelir cizgi seklinde falan yumurtama olamaz benceeebugün adetimin 18.günü demiştim..sabah birden çok fazla akıntım geldi...adet oldum sanmıştım dedim..acaba bu yumurtlama işareti mi diye sormuştumm
oki gulummmmmmGurbet arkadaşım 17 eylül benim 28 bazende 27 oluyor bu ay 27 oldu mesela banada hesaplarmısınn:))
daha iyi olur yumurta varmi yokmu ögrenirsin canimmmaslında bende öyle düşünüyorum. bir sorun varsa erkenden tedavi olmak en iyisi ama 12 ay kadar bekleyin diyorlar ya o yüzden tereddüt ediyorum. her seferinde neden olmadı diye çok üzülüyorum en iyisi doktora gitmek bide şey diyorum yumurtlamama yakın mı gideyim acaba ne dersiniz...
insallah canimmmmmmhey kızlar sağ tarafımda bir hareketlılık varrrrrr yada psikoza bağladım .. nolur dua edınde yumurtlama zmanımı anlayabılıyım canlarımm kader arkadaslarım
27 eylul ile 3 ekim arasi iliski öneriliyor canmmmmmmmmGurbet arkadaşım 17 eylül benim 28 bazende 27 oluyor bu ay 27 oldu mesela banada hesaplarmısınn:))
27 eylul ile 3 ekim arasi iliski öneriliyor canmmmmmmmm
17eylül
adet tarihi
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27eylul
Fruchtbar (w)
28
Fruchtbar
29
Fruchtbar
30
Sehr fruchtbar
1ekim
Eisprung
2
Noch ein Versuch
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15ekim
bir sonraki
adet baslangici
canim bugun ve yarin calisma olmasi lazimmmmm pozisyonlari biliyorsun demi yollamiyim yüzüm yirtilacak dahaaaaaben de istiyorum...lütfen benimkini de hesaplar mısınız?
adet günüm 5 eylüldü...31-32 gün sürüyor....
şimdiden teşekkürlera.s.
yarin geliyormu yarini degerlendir canimmmm dogru demis hesaplayiciteşekkür ederim canım...allah razı olsun...
sağolasın pozisyonları biliyorum ama malesef kociş bugün şehirdışına çıktı..
hesaplayclarda gebe kalmak için 17-22 eylül arası diyordu.hangisi doğru bilemedim..
neyse hayırlıs..olmazsa eğer bu ay da ekimde tüpbebeğe başvurabilirim...
yarin geliyormu yarini degerlendir canimmmm dogru demis hesaplayici
tuh o zamn olsun bir dahaki ay yapariz beraberrrrryok malesef gelmeyecek.....:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?