Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar ya benim gögüslerimin alt kısmı yanları çok agrıyo kollarımı degdirince canım yanıyo uçları falan alevler içinde gripten dolayı olabilirmi??

canım benimde bu ay öyle oldu griple karıştı belirtiler...atesimi bile o yüzden anlaymadım ..en sağlamı adet gününü beklmek ...senin günün ne zaman..

birde bişey soracağımm ben eğer adet olunursa doktora adetın ıkıncı gunu mu gidiliyor

adetli çagırıyor doktor ben hamile kalmadan önce adetliyken gittim öyle muayene daha iyi oluyomuş varsa bişey daha net görülüyomuş cnm ama kaç gün sonra bilmiyorum

Son düzenleme:
SLm kısLar..

Sıcak su torßam ve kırMızıLarımLa herKese merhabaLar..senağlama

Zaten anLamştm adet oLucağıMı :çok üzgünüm:

ßu ay da bitti umutLarım karNım çOk ağrıyo :çok üzgünüm:

HayDin Kasım topiciNe kaydirigubbakcemile

hayırlısı olsun canım kasım topiğine bende adımı yazdırırım yakında benimkininde gelişi yakındır.insan hissediyo bence hamile kalınca adet olacağınıda ben mesela adet olacağımı karnımdaki gurultulardan anlıyorum.

Aynen cNm karnımdaki o gaz guruLtuLar hiç durMadı anLadım ki adet oLacam..

Zaten insan hamiLe oLsa anLar heraLde hisseder yani iLLaki bi değişikLik oLur..

kızlar bişi anlatıcamsize şimdi :)
Buraya bi hasta geldi 8 çocugu var şimdi de 4 aylık gebeymıs ama farkında değilmiş tedavi gördüğ yerde bi ilaç içmesi gerekmiş gebelıgınden haberı yokmuş ilacı içmiş..
yuh dedim oha dedim çüş dedim..

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Evettt test yaptırdım şimdi sıra geldi sonucunu beklemeye..
Her türlü beklemekten nefret ediyorum !!
Hayırlısı hepimiz için sonra da benim için..
10 günlük gecikmeyle varsa kesin çıkar heralde.
çıkmazsa artık başka çareler düşünmek gerekecek ..
Tekrar dr yollarına düşücez kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…