- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.501
kızlar ya benim gögüslerimin alt kısmı yanları çok agrıyo kollarımı degdirince canım yanıyo uçları falan alevler içinde gripten dolayı olabilirmi??
canım benimde bu ay öyle oldu griple karıştı belirtiler...atesimi bile o yüzden anlaymadım ..en sağlamı adet gününü beklmek ...senin günün ne zaman..
birde bişey soracağımm ben eğer adet olunursa doktora adetın ıkıncı gunu mu gidiliyor
birde bişey soracağımm ben eğer adet olunursa doktora adetın ıkıncı gunu mu gidiliyor
Medicalcim adetin 3.günü gidiliyor cnm.Tüm testler 3. gün yapılıyor zaten.Ben ilk doktoruma 3. gün gitmiştim.Şimdi gebelik için bekliyorum ama regl olursan 3. günü gel yine dedi doktorum.
kafamçokkarıştı
gribim korkudan ilaç içmiyorum folik plus kullanıyorum kürtajdan sonra hemen hamiş kalanda var kalamayanda o yüzden pek umutlu değilim bakalım kısmet
:Saruboceq: :Saruboceq:
Folik asit yapmaz cnm sanmıyorum.Umutlu olalım ama kendimizi de hazırlayalım tabi...
SLm kısLar..
Sıcak su torßam ve kırMızıLarımLa herKese merhabaLar..senağlama
Zaten anLamştm adet oLucağıMı :çok üzgünüm:
ßu ay da bitti umutLarım karNım çOk ağrıyo :çok üzgünüm:
HayDin Kasım topiciNe kaydirigubbakcemile[/QUOTE
Hayırlısı canım.Sonuçta sağlıklısın en önemlisi bu.Yola devam:Saruboceq:
SLm kısLar..
Sıcak su torßam ve kırMızıLarımLa herKese merhabaLar..senağlama
Zaten anLamştm adet oLucağıMı :çok üzgünüm:
ßu ay da bitti umutLarım karNım çOk ağrıyo :çok üzgünüm:
HayDin Kasım topiciNe kaydirigubbakcemile
hayırlısı olsun canım kasım topiğine bende adımı yazdırırım yakında benimkininde gelişi yakındır.insan hissediyo bence hamile kalınca adet olacağınıda ben mesela adet olacağımı karnımdaki gurultulardan anlıyorum.
kızlar bişi anlatıcamsize şimdi :)
Buraya bi hasta geldi 8 çocugu var şimdi de 4 aylık gebeymıs ama farkında değilmiş tedavi gördüğ yerde bi ilaç içmesi gerekmiş gebelıgınden haberı yokmuş ilacı içmiş..
yuh dedim oha dedim çüş dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?