Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

KIZLAR bu arada neyi farkettim biliyormusunuz bir çok ağrının ağrı kesici içdene gecebilecegini farkkettim önceden işten gelince basım agrısa agrı kesici alırdım...şimdi acaba hamileysem diye almıyorum geçmesini bekliyorum, boş yere ilaç almaktan kurtuldum bu sayede yerimseniben

limon yiyincede ağrıyı hafiflettiğini duymuştum..

canım ya sinüzit degilde migren den şüpheleniyorum ama genelde burada yoğun çalışınca yada stres olunca artıyor başagrısı....dr gitmedim hiç...

Günaydın kızlarrrrr.....
Teste son 3 gün....Heyecanlanmaya başladım.Ama kendimi her an kırmızı görmeye hazırladım.ikide bir tuvaletteyim zaten ha geldi ha gelecek diye:sinifsinif:

kızlar ya benim gögüslerimin alt kısmı yanları çok agrıyo kollarımı degdirince canım yanıyo uçları falan alevler içinde gripten dolayı olabilirmi??

kızlar ya benim gögüslerimin alt kısmı yanları çok agrıyo kollarımı degdirince canım yanıyo uçları falan alevler içinde gripten dolayı olabilirmi??

gribin göğüslerine vuracağını sanmıyorum arkadaşım.Ama eğer ilaç veya iğne kullandıysan bunlar göğüslerde hassasiyet yaratıyor..Birde gebelik belirtisi olabilir tabi:1rolleyes:

kafamçokkarıştı
gribin göğüslerine vuracağını sanmıyorum arkadaşım.Ama eğer ilaç veya iğne kullandıysan bunlar göğüslerde hassasiyet yaratıyor..Birde gebelik belirtisi olabilir tabi:1rolleyes:

gribim korkudan ilaç içmiyorum folik plus kullanıyorum kürtajdan sonra hemen hamiş kalanda var kalamayanda o yüzden pek umutlu değilim bakalım kısmet
:Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…