Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlar ....bu gün benimde canım hiç çalışmak istemiyor.....ve daha bugünsalı hafta sonuna 4 gün var...bu saah ateş 36.2 geldi ve bugün 26.günüm gecen ayda 26 günde olmuştum sanırım bugun kırmıız kartı yiyecegim ben biran önce olayım diyorum çünkü zaten bu ayı biz hiç degerlendirememiştik biranönce olayım ve yeni çalışmalara başlıyayım diyorum tabi bizimki yine depresif davranmazsa..yeni formuller bulmam lazım kötükedihüso

emineu nasıl rahatlıycz ben bılmıyorum ne yapmamızgerekıyor bu kafalar nasıl dagılacak ancak gebe oluncaolumunekankayizsmile

bilmiyorum canım kelin merhemi olsa başına sürerdi -tatlicadiarzu- bende kafamı bir türlü rahatlatamıyorum tamam bugün iyiyim dediğim gün ya bir hamile görüyorum yada bir bebek eski halime dönüyorum napıcaz bende bilmiyorum Allah sabır versin hepimize oynatmaya az kaldı.ancak gebe olunca kafamız rahatlıcak başka yolu yok gibi.

günaydın kızlar hayırlı günler.nasılsınız bakalım,ben kafanızı dağıtmaya geldimmm :roflol:kaydirigubbakcemile2

canım bende kist yok dün dr gittim temiz dedi .. bekle dedi .. adet olabilirsin dedi falan filan .. şimdi çıkıyorum kan testi yaptırcam yarın alıcam sonucunu.. hbr veririm gene .. eyvahedigeldismile

kızlar az önce markete gittim eve bir geldim kapı duvarrr sokakta kaldımmmm sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı :1shok: ama kahraman çilingir amca kurtardı beniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…