Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar kendı calıstıgım hasanedekı kadın doğuma gittim dr yuzume bıle bkmadı salak bana persembeye randev verıyo eşşek bekle dese beklıım çıkmadan baksın altı ustu bı usg 5 dakıkayı alır. nasıl moralım bozuldu ALLAH BELASINI VERSİN: personelım ben burda dimi hayvan..

OFF YA NE ÇOK ÇALIŞIYORUM BEN delikafadulden TAKİP EDEMİYORUM ÇOK FAZLA SİZLERİ... MEDİCALCİM NE OLDU SANA? SIKMA CANINI RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN..HERŞEY OLACAĞINA VARIR ÜZME SAKIN KENDİNİ RAHAT OL...

MEDİCALCİM üzme canını senin yasadıklarını drlar anlamaz anlamasınıda bekleme onlar aksama kadar onlarca hastaya bakıyo pek duygusal yaklaşmıyorlar olaylara ...gerekirse seninle daha iyi ilgilenecek baska dr a git kendi hastanendekine gitme...

takma kafana canım.kendini strese sokma.değmezzzzzzzzzalsanaalsanasmile

var böyle tipler canım yaaa boşversen sıkma canını sende yarın birgün onun işi olur oyalarsın falan bi şekilde düşer o senin elineCADIARZU

bitaneuyuz sekreter arkadasarıyla muhabbet ediyo bakarmısınız bakarmısınız dıorum tık yok bıde araya arakadasımı koyup gıttım orda calısan bi tanıdık var onun vasıtasıyla bide bunlar oluyo..
Bende biliyorum randevu almayı ..geriler.

cnm yanlış anlaşılmasın ama hastanelerde gerçekten çok uyuzlar var.. insan gibi muamele etmekten bi haberler..

teşekkürler tatlım...darısı her isteyenin başına...

:teytey::sm_cool: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayılısıyla sağlıkla kucağına almanı dilerim :)

9 aylık mucize yolculuğun inşallah süper geçer. güzel anılar biriktirirsin.olumunekankayizsmile

benimde bugün 26.günüm hiç belirtim yok 2-3 gün öncesinde kasık agrısı falan vardı ama bugün hiç olacakmış gibi degilim...ama sabah atesim düşüktü her an yiyebilirim kırmızı kartı

recel 3 den sonra alacaktı sonucunu ya negatif üzüntüden gelmedi buraya yada pozitif herkese mutlu haberi vermekten gelemedi buraya umarım 2.ihtimaldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…