Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

dayanamadım yaptım az önce testimi
ve pozitif çıktı:)
kalp atışlarını görene kadar kimseye söylemek istemiyorum.eşim şaşırdı, beklemiyordu o da.
bu da boş gebelik olmaz inşallah yaa

hayırlı olsun canım..umarım değildir..kalbini ferah tut emi:)

sağolun inşallah bu seferki sağlıklıdır.2 kere başıma geldi bir daha bunu yaşamak istemiyorum.
allah bütün isteyenlere bekleyenlere en kısa zamanda sağlıkla versin inşallah.

hayır olsun canım.rüyalar tersine çıkar derler.ben de son günlerde annemle babamı görüyordum.aradı iyilermiş şükür.çok sıkılmıştım

kahveci tbr ederim. Hayırlı olsun inşallah.

Kızlar bugün benim günüm. Ama ne gelen var ne de giden. Adet olacağıma dair bir belirtim yok. Olacağıma yakın göğüslerim çok sızlardı tık yok. E hamilelik belirtisi de yok mafoldumben Allahım yalvarıyorum bekletme bizleri, ne zormuş beklemek. O kadar kötüyüm ki kızlar yaşlar gözümde ama düşmemesi için sıkıyorum kendimi.:gitme: Allahım yalvarıyorum mucizeni yolla bu ay :Saruboceq:

canım kendını rahat bırakmaya calıs yoksa gecıkır adetın daha da
çok kısı var adetı gecıkıp negatıfı goren umarım bızler gıbı olmazsın da sevınırız hepımız.

selamlar tesadüf gördüm burayı bende ekimin 17sini bekliyorum 8.deneme olacak hayırlısı

herkese iyi akşamlar diliyorum. mümkünolduğunca önceki yazdıklarınızı okumaya çalıştım, öyle paldır küldür sohbet arasına dalmış olmam umarım. kahveci arkadaşımızı çok tebrik ediyorum, çok güzel bir hamilelik geçirmesi ve sağlıklı bebeğini kucağına alması diliyorum. benimde bir sorum olucak, karında batma hissi hamilelik belirtisi olabilirmi acaba?

Gelecek aya kaldı hayaller, kırmızı kartı gördük bugün..Bekleyen arkadaşlar inşallah bebişleriniz gelirr,hüsrana uğramazsınız.

Canım ilk hamileliğimde kasık ağrısından anlamıştım testte de adetten önce çıkmıştı. Bu ay da kasık ağrım çok vardı kesin hamileyim dedim ama bugün adetim geldi. Her kasık ağrısı belirti olmayabiliyor..Göğüsler çok belli ediyor,hassaslaşma varsa adetten çok önce hamile olma ihtimalin yüksek. İnşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…