Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar ya benim adet sancılarım erkenden başaldı bu ay hah şimdi oldu diyorum ama bi bakıyorum sancı geçmiş noluyo bana anlamadım hormonlarım oyun oynuyo galiba bana sizdede böyle erkenden sancı olduğu olur mu.

adetin ne zamanki canım senin.benim göğüslerimin ağrısı 1 hafta önceden başlar.ama adetten 2 -3gün önce acayip baş ve kasık ağrım oluyo

bence başka hastanedeki doktorlara gitmelisin aynı hastaneden olunca öyle oluyor maalesef benim ark.d nisan hast.çalışıyor bekar kendisi çok fena kasıkları ağrımış 1 hafta demiş kadın doğuma bi muayene olayım gittigi doktorda hast.en iyisi her alanda ultrasonla bakmış fln demiş bişeyin yok senin evlenme zamanın gelmiş evlen geçer fln kız dio çok bozuldum.sinir oldum dedim bi daa da gitme ona

nevar ne yok kızlar..................... hamile arkadaşlar kimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) bayağıdır giremedim bugünde çok feci hastayım boğazlarım şiş grip var baş ağrısı doktordan geldim dinlenmedeyim .......kaydirigubbakcemile

canım çok güzel yazmışsın duygulandım. İyi dileklerin için teşekkürler inşallah dediğin gibi güzel anılar biriktiririm. ben de yatrın akşam 18:30'da gideceğim doktora çok heyecanlıyım inşallah bir aksilik çıkmaz. korkuyorummm:CüvCüv:

slm kızlar biz böyle yaparak kafayı yicez dedim uyuyayım azcık keşke uyumasaydım bir rüya gördüm bir kadının başına gelebilecek ennn kötü şeyi gördümmm iki kızım vardı bir tanesi 3yaşında biride 1 yaşında falan ama benim anneleri oldugumu bilmiyorlar bir adam almış onları benden 3 yaşındaki kız bana nasıl sarılıyor varya hıçkıra hıçkıra aglıyorum adama diyorum ki ne olur onları uzak sehirlere götürme bilmesinler anneleri oldugumu ama uzakta olmasınlar ayyy adam demezmi hayırr ölcem aglamaktan bir fırladım yataktan yavrularımm diye çok korktum ya anlatılamaz o kadar gerçektiki o kız çocuklarıı çok güzellerdii ben kafayı yiyorum galibaa:gitme: sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı

kızlar çok hastayım burnum nasıl tıkalı hiç nefes alamıyorum korunmuyoruz diye ilaçda almıyorum mahvoldum bari burnuma sprey sıkabilsem o bile yeter

kızlar çok hastayım burnum nasıl tıkalı hiç nefes alamıyorum korunmuyoruz diye ilaçda almıyorum mahvoldum bari burnuma sprey sıkabilsem o bile yeter

bende gr,p oldumilaç alamıyodum ama çorba portakal suyu mandalina çok tüketerek azda olsa kurtuldum grip çoksalgın çook geçmiş olsunnn

kızlar merhaba :) ben de 17 Ekimi bekliyorum..zaman geçmek bilmedi 31-32 günde adet oluyorum
16.gün yumurtladım bugün dayanamayıp kan testi de yaptırdım sonuç negatif...sonra kadın doğum dr.umu aradım ..daha çok erken dedi o kadar sevindim ki anlatamam...şu hamilelik hesaplama olayı bazen o kadar karışık oluyor ki ((((

dayanamadım yaptım az önce testimi
ve pozitif çıktı:)
kalp atışlarını görene kadar kimseye söylemek istemiyorum.eşim şaşırdı, beklemiyordu o da.
bu da boş gebelik olmaz inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…