- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.701
hosgeldin sefa gedin insallah bebekle geldinnn
kızlar ya benim adet sancılarım erkenden başaldı bu ay hah şimdi oldu diyorum ama bi bakıyorum sancı geçmiş noluyo bana anlamadım hormonlarım oyun oynuyo galiba bana sizdede böyle erkenden sancı olduğu olur mu.
kızlar kendı calıstıgım hasanedekı kadın doğuma gittim dr yuzume bıle bkmadı salak bana persembeye randev verıyo eşşek bekle dese beklıım çıkmadan baksın altı ustu bı usg 5 dakıkayı alır. nasıl moralım bozuldu ALLAH BELASINI VERSİN: personelım ben burda dimi hayvan..
adetin ne zamanki canım senin.benim göğüslerimin ağrısı 1 hafta önceden başlar.ama adetten 2 -3gün önce acayip baş ve kasık ağrım oluyo
:teytey::sm_cool: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayılısıyla sağlıkla kucağına almanı dilerim :)
9 aylık mucize yolculuğun inşallah süper geçer. güzel anılar biriktirirsin.olumunekankayizsmile
kızlar çok hastayım burnum nasıl tıkalı hiç nefes alamıyorum korunmuyoruz diye ilaçda almıyorum mahvoldum bari burnuma sprey sıkabilsem o bile yeter
kızlar çok hastayım burnum nasıl tıkalı hiç nefes alamıyorum korunmuyoruz diye ilaçda almıyorum mahvoldum bari burnuma sprey sıkabilsem o bile yeter
manisada üniversite ögretmenimisin yoksa lisemii acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?