- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.521
1-)sblkmbsr.......................................... ......................................27 ekim
2-Melegim ve Askim............................................. .....................27 ekim
3-)melda77.......................................... .......................................27 ekim
hanımlar sizden ne haber test yaptınız mı durumlar nedir :hulya: ekim ayının şu son günlerinde kimse kalmamış grupta :gitme:
KIZLAR EYLÜL AYI VE SONRAKI AYLARDA UMUT YOLCULUGUNDA BIZDE VARIZ DIYENLER BUYRUN
1-)atlanta...................................................................................26 ekim:Saruboceq:
2-)mine25.....................................................................................26 ekim
]
canim Allah san asabir vversin insallah tez vakitte verirsin mujdeyi birattenem ne olur uzulmeeee benim ablam 5 aylikken kaybetti bebeginiiiii melegin cennete seni bekleyecekkkkkbana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
ben sabah dayanamadım test yaptım negatif.
sen yaptın mı?
ben test yapmaya cesaret edemiyorum umudumkırılmasın diye :çok üzgünüm: ama bu sabah ateşim yüksek çıktı bir umut doğdu içime delikafaduldenyarın adet günüm.. yarın akşama kadar olmazsam öğleden sonra kan testi yaptırabilirim eyvahedigeldismile belim kalçama doğru bayağı ağırmaya başladı bilmiyorumkismile
İnşallah hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Ne kadar zamandır deniyorsun? Kaç yaşındasın?
hadi bakalim hayrli havadislerrrrrrben test yapmaya cesaret edemiyorum umudumkırılmasın diye :çok üzgünüm: ama bu sabah ateşim yüksek çıktı bir umut doğdu içime delikafaduldenyarın adet günüm.. yarın akşama kadar olmazsam öğleden sonra kan testi yaptırabilirim eyvahedigeldismile belim kalçama doğru bayağı ağırmaya başladı bilmiyorumkismile
var mı kızlar guzle haber alanlar ,benım kahverengı leke düştü bir dmla..
yarın olurum büyük ihtimalle.
kızlar ben adet oldum bu sabah.:tomato:
yaşadığım belirtiler inanılmaz birşey vayy be nasıl bi psikolojiye sahipmişim.klava:
ben sadece bakışlarımla boğayı öldürebilirim demekki.:roflol:
neyse aslında iyi oldu 2 gün gecikti çok fena şiştim felaket gaz ve karın ağrısı var şuanda.:sm_confused:
kasım listesine ekleyim artık geceyim oraya.vereliniortak
inş beklemede olanlar bize güzel haberleri verirler.:Saruboceq:
Sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.
Adetım gecıkelı neredeyse bır haftayı gectı.
En sonunda doktora gıttım.
Yumurtalıklarımda ıltıhap mı var,
baska sorun mu var dıye endıse ettım.
ıyı haber, ıltıhap yok, baska sorun da.
Kotu haber, hamıle degılım ve adetımın neden gecıktıgını bılmıyorum.
HCG:0,17 cıktı, buna gore yumurtlama olmus mu, olur mu?
Kafam o kadar dolu kı su an.
insallah canimin ici hadi bakalim kasim ugurlu gelsinnnGurbet abla;
Bu hafta sonu nete giren pek olmaz fakat 1 Kasım pazartesi bu topikte kalanlar son bilgilerini verir.
Bizde hayırlısı ile Kasım topiğinde açılışı yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?