Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

of tafcim karman corman bi mesaj yazmisim kusura bakma ovulasyon testlerimden bahsederken pozitiften sonra hep oyle olmaya devam ettiler demek istedim yani ben 5 gun kadar daha yapmaya devam ettim ve cizgiler yukarida yazdiim gibiydi
internettende 2 gun once gebelik testi siparis etmistim cumlenin devamindada ondan bahsediyordum gelmedi diye hizli hizli yazacagim diye yorumum anlamsiz bir sekilde olmus

ben sabah dayanamadım test yaptım negatif.

sen yaptın mı?

herkese merhaba.öncelikle bebek isteyen ve bebek bekleyen tüm anne adaylarına boş şans diliyor allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.en son sat tarihim 8 ekim ve belki hamileyimdir diye umutlanıyorum.foruma buradan mı katılmalıyım?

Kızlar ben kırmızı kartı yedim. yazmıştım ama görmediniz sanırım.mafoldumben

Deli olacaaammmmmmmmmm.. ortalama 27-28 günde bir adet olurum hatta geçen ay 26.gün oldum bugun 29. gün bitti hala tık yok 27. gün kan verdim 1.2 çıktı hayatımda ilk kez adetim geçikti neden hala umutla bekledimi anlamıyorum sadece karnımın alt kısmı ağrıyor o kadar... acaba geç döllenme falan mı??ne derisniz

ben sabah dayanamadım test yaptım negatif.

sen yaptın mı?

ben test yapmaya cesaret edemiyorum umudumkırılmasın diye :çok üzgünüm: ama bu sabah ateşim yüksek çıktı bir umut doğdu içime delikafaduldenyarın adet günüm.. yarın akşama kadar olmazsam öğleden sonra kan testi yaptırabilirim eyvahedigeldismile belim kalçama doğru bayağı ağırmaya başladı bilmiyorumkismile

İnşallah hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Ne kadar zamandır deniyorsun? Kaç yaşındasın?

İnşallah hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. Ne kadar zamandır deniyorsun? Kaç yaşındasın?

inşallah:Saruboceq: 5. denememizdi bu öncesinde ilaçla filan korunmadım ben eşim korunuyordu.27 yaşındayım 1,5 yıllık da evliyim:asigim:

Sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.
Adetım gecıkelı neredeyse bır haftayı gectı.
En sonunda doktora gıttım.
Yumurtalıklarımda ıltıhap mı var,
baska sorun mu var dıye endıse ettım.
ıyı haber, ıltıhap yok, baska sorun da.
Kotu haber, hamıle degılım ve adetımın neden gecıktıgını bılmıyorum.
HCG:0,17 cıktı, buna gore yumurtlama olmus mu, olur mu?
Kafam o kadar dolu kı su an.

Son düzenleme:
kizlar ben test yaptim az once malesef negatif cikti bugun 40. gundu gitgide duzensizlesti adetim kafama taka taka kismet artik baska zamana insallah
adimida kasim listesine bile yazdiramiyorum kasimda hic regl olmayacagim ne kadar sansliymis meger 28 gunde bir regl olanlar eskiden 32 gunde bir oluyorum diye sevinirdim simdi ise 36 40 gun yolunu bekliyoruz

hadi bakalim hayrli havadislerrrrrr

Gurbet abla;
Bu hafta sonu nete giren pek olmaz fakat 1 Kasım pazartesi bu topikte kalanlar son bilgilerini verir.
Bizde hayırlısı ile Kasım topiğinde açılışı yaparız.

Merakla haber beklediklerimiz.

1-)oglak75.......................................... .......................................25 ekim
2-)pptya87.......................................... ........................................25 ekim
3-)dt_noxeee......................................... .....................................25 ekim
4-)tannsel.......................................... ..........................................25 ekim

1-)atlanta.......................................... .........................................26 ekim
2-)mine25........................................... ..........................................26 ekim

1-)sblkmbsr.......................................... ......................................27 ekim
2-Melegim ve Askim............................................. .....................27 ekim
3-)melda77.......................................... .......................................27 ekim

1-) tuanaker........................ .................................................. ...28 ekim
2-)muhasebe_2910 ................................................ ................28 ekim
3-)sumak............................................ ........................................28 ekim

1-)cigdemm26........................................ ...................................29 ekim
2-)taf.............................................. .............................................29 ekim

1-)SeLiNa23......................................... ......................................30 ekim
2-)tume............................................. ...........................................30 ekim
3-)Aykiz9........................................... ............................................30 ekim

var mı kızlar guzle haber alanlar ,benım kahverengı leke düştü bir dmla..

yarın olurum büyük ihtimalle.

var mı kızlar guzle haber alanlar ,benım kahverengı leke düştü bir dmla..

yarın olurum büyük ihtimalle.

benimde adetimden iki gun sonra kahverengi geldi ama bugun ev doktoruna sordum yerlesme oldugu icin normal dedi.yani hemen adet oluyorum diye dusunme.
1. testi adetten 3 gun once yaptim cizginin c si yoktu. 2.sini adetten bi gun once yaptim cok net olmayan bi cizgi cikti. 3. sunu ise adetten 4 gun sonra yaptim gayet net belirgin cikti. bugun doktora gittim kan verdim sonuclari yarin vercekmis. yurt disinda oldugum icin burasi bi garip.

canm hayırlısı olsun ..o gaz,karın ağrısı birazda 2 gün gecikmenin psikolojisi...rabbm hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inş...

bu arada ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma bidaha en fazla 10 dk ayaklarını yukarı kaldır

bende adet olmadım canım 3gün gecikti bende doktora gittim hcg 0 kist yok başka bir aksilik yok regl de yok aynı durumdayız sana bir ilaç verdi mi regl olman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…