- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
iç adaçayından bol bol yumurtalarımız komacan olsun bebişler konsun göbişimize :) :sm_cool: yapışkannın kapağını açamıom iyice yapışmış kapak nasıl açılırki bu? bilmiyorumkismile
adetin birinci günü
sıcak su torbamla bütünleştim.
sıcacık ve kıpkırmızıyımkaydirigubbakcemile3
bide kojamcım regl oldum die üzülmüştü
ama aradım payladım. neden beri aramıyorsun-nasılım sormuyorsun diye
-ağrılı geçiyorda-
bana adacayı al akşama dedim.
amannıınnn kıyamam hemen fırsat bulup yarım saat sora geldi.
adaçayı almış. bide renkli kalemler almış
kırtasiye ürünlerine bayılıyorum
örtmeniz yaaa :)
canım kocam benimolumunekankayizsmile
canim cok guzel tadi var valla biraz tuzla tatlandir sen iccarkadaslar kurlerle ilgili yazdiginiz bilgiler cok guzel gercekten ben soganin faydalarina cok inaniyorum ama malesef ben sogan sevemiyorum yani sunu sevmem bunu sevmem diyenlerden degilimdir tadini begenmesem bile cogu sebzeyi yemeye calisirim ama ne kadar denesemde sogani ve yumurtayi yiyemiyorumki ikiside cok onemli besinler hadi sogani yemegin icinde olunca yiyebilsemde yumurtayi malesef hicbirsekilde yiyemedim sogan kurunu deneyen arkadaslar tadi nasil cig sogan tadi geliyormu acaba icine limon falan siksak olurmuki benimde yumurtalarim cogalsin olgunlassin istiyorum yani bebisim olsun diye dayanirim kapatirim burnumu olur biter deneyenlerden yorum bekliyorum
canim sogan kuru adet duzensizligi ve kist e iyi geliyor yumurtaya buyutecek diye bisey yokkkkkyubacım soğanı denemedim
bugün incir içtim
aslında önce soğanı yapıp sonraki ay incir içmek lasım
yapanlar yorumlasında okuyalım
a.s.esine bir cicek verilir yaneeee bravooooooooalkisalkisalkisNolcak bu kocişler durumu adamlar ne desek yapıyorlar(aman maşallah diyelim)kaydirigubbakcemile3
Ben de ısı takibi yaparım belki gelecek diye kocişe iş çıkışı bana termometre al dedim aradı almış geliyoraklinialirimsmile Kızlar sizlerde kürleri kullanın inşallah tez zamanlarda şifa bulun bize de tavsiye edin;ben de ekimde başlarım belki bir kaçına
canim 3-4 gun önce cikabiliyorrrrya kızlar en erken test ne zaman yapılır benim 28 de adet günüm
bide iliskiden iki hafta sonra kan testi olursan ondada cevap alirsinya kızlar en erken test ne zaman yapılır benim 28 de adet günüm
a.s.esine bir cicek verilir yaneeee bravooooooooalkisalkisalkis
canim 3-4 gun önce cikabiliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?