- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kızlar benim tarihim 5 ekim olacak :)
bende bir doktor buldum sonunda..gidip bir görüşeyim diyorum..belki bir sıkıntımız vardırda bilmiyoruzdur. halamın kızı hemşire o bulmuş, internetten araştırdım baya iyi bir doktora benziyo.ankaradaki arkadaşlarla paylaşırım memnun kalırsam. tabi ne zaman gideceğimide bilmiyorum. malum benim işyerim hiç müsait değil izin için. deli ediyo beni bu iş hayatım ve işyerim. bir hamile kalsam hemen istifa edicem. şu an zaten hamile falan kalırsam bebeğim için bütün istediklerimi alabilirim diye çalışıyorum.biriktiriyorum maaşımıda.offff sıkıcı ya bu hayat. ne zaman gitsemki doktora.birde korkuyorum..nasıl muayene eder acaba diye. zaten doktor erkek diye bizimki biraz laflandı bende bebek yok bi şey yok doktor beni nasıl muayene etsin dedim sadece kanıma falan bakar dedim ama bende net bilmiyorum açıkcası ne yapabileceğini.
arkadaşlar dr. bayan erkek gözüyle bakmayın sdece bılgısıne bakın bazen erkek dr. daha iyi olabılıyor
bazen değil genellikle %90 erkek doktorlar daha ilgili ve bilgililer benim izlenimlerim yerimseniben ama işte ben çekiniyorum :kedi:
insalah simdideden sonra eklemem yaaaaaeyvahedigeldismile:1no2:gurbet güzeli liste 10 kişi olsun diodaun ama aldı başını gidio:) maşallah
herkeslerin ii haberlerini alalım inşallah
listenin sonuna bi de toplam kişi sayısı eklesene kaç olduğumuzu da takip edelim:)
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM
Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh
SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME
AMINNNNNNNNNN
1)seyhas........................................................?? ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz...................................................1 ekim:Saruboceq:
3.) sumak.........................................................1 ekim :Saruboceq:
4.) butka...........................................................1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma...............................................1 ekim:Saruboceq:
1-)taf..................................................................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................................2 ekim:Saruboceq:
3-)taf...................................................................2 ekim:Saruboceq:
1-)elf_86..............................................................3 ekim:Saruboceq:
2-) poti.................................................................3 ekim:Saruboceq:
1-)mannak...........................................................4 ekim:Saruboceq:
2-)pearlheart.......................................................4 ekim :Saruboceq:
3-)nurumm............................................................4 ekim:Saruboceq:
4-) yagmuurr.........................................................4 ekim:Saruboceq:
1.) havalikiz...........................................................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu..............................................................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr...........................................................5 ekim:Saruboceq:
4-)mistrall..............................................................5 ekim :Saruboceq:
1-)mysweetbaby................................................... 6 ekim:Saruboceq:
1.) mannak............................................................. 7 ekim:Saruboceq:
1-)seda7332...........................................................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti.......................................................................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz...........................................................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................................8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah...............................................................8 ekim:Saruboceq:
1-)pinks.....................................................................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun..................................................................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.............................................................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly.............................................................9 ekim:Saruboceq:
5-)sevilaycan............................................................9 ekim:Saruboceq:
1-)sevilaycan.........................................................11 ekim:Saruboceq:
2-)keramos............................................................11 ekim :Saruboceq:
1.) _eslem_..............................................................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84.............................................................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80..............................................................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84...............................................................12 ekim:Saruboceq:
1-) melisdeniz..........................................................13 ekim:Saruboceq:
2-)esma-22..............................................................1 3 ekim:Saruboceq:
3-)nurun....................................................................13 ekim:Saruboceq:
4-)zeynep.................................................................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem....................................................................13 ekim:Saruboceq:
6-)medicalsecreter................................................ 13 ekim :Saruboceq:
1.) keramos.............................................................. 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep.................................................................14 ekim:Saruboceq:
1-)yasamak.................................................................16 ekim:Saruboceq:
47 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA
Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE
EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ
nası bi yapışkanki
tüpmü
boşver kapakı alttan patlat ters koy :dance:
alttan muayene işi gözümü korkuttu şimdi.tüh..gitmesemmi ne...eyvahedigeldismile
birde kızlar liste baya bi kalabalık..bakalım ekim ayında başarı oranımız ne olacak :dance:
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM
Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh
SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME
AMINNNNNNNNNN
1)seyhas.......................................... .........?? ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ......1 ekim:Saruboceq:
3.) sumak............................................. . ...1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ... ....1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ ..1 ekim:Saruboceq:
1-)taf.............................................. ...........2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .....2 ekim:Saruboceq:
1-)elf_86........................................... .........3 ekim:Saruboceq:
2-) poti........................................................3 ekim:Saruboceq:
1-)mannak........................................... ......4 ekim:Saruboceq:
2-)pearlheart....................................... ......4 ekim :Saruboceq:
3-)nurumm........................................... .....4 ekim:Saruboceq:
4-) yagmuurr..............................................4 ekim:Saruboceq:
1.) havalikiz......................................... ...5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu...................................................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr................................................5 ekim:Saruboceq:
4-)mistrall...................................................5 ekim :Saruboceq:
1-)mysweetbaby...................................... 6 ekim:Saruboceq:
1.) mannak............................................ 7 ekim:Saruboceq:
1-)seda7332......................................... ....8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ........8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... .....8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter.................................8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .8 ekim:Saruboceq:
1-)pinks............................................ ........9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun.......................................... ........9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84........................................ ....9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ ...9 ekim:Saruboceq:
5-)sevilaycan...........................................9 ekim:Saruboceq:
1-)sevilaycan....................................... ....11 ekim:Saruboceq:
2-)keramos.......................................... ....11 ekim :Saruboceq:
1.) _eslem_........................................... ...12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ......12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... ......12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ........12 ekim:Saruboceq:
1-) melisdeniz........................................ ..13 ekim:Saruboceq:
2-)esma-22...............................................1 3 ekim:Saruboceq:
3-)nurun............................................ .......13 ekim:Saruboceq:
4-)zeynep........................................... .....13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ......13 ekim:Saruboceq:
6-)medicalsecreter.................................. 13 ekim :Saruboceq:
1.) keramos.......................................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... .14 ekim:Saruboceq:
1-)yasamak.......................................... ...16 ekim:Saruboceq:
46 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA
Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE
EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ
çekinmekte haklısın canım bende ilk başta çekınmiştim ama dr. yaklasımı çok ılımlıydı çok rahatlamıstım :1rolleyes:bazen değil genellikle %90 erkek bayanlar dah ailgili ve bilgililer benim izlenimlerim yerimseniben ama işte ben çekiniyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?