- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.681
neyse kızlar ben çıkayım ütü yapacağım gelişmelerden haberdar ederim hakkımızda hayırlısı
ama bu aydan çok ümitliyim doktorda hemen gebe kalırsın bu gerçek gebeliğin habercisi dedi mutlu oldumm
kızlar herkese selamlar.keyifler nasıl.Benim bugün hiç keyfim yok.valla bir burada kafam dağılıyo.sizin yazılarınızı okurken bazen gülüyorum bazen içleniyorum.Beklemek,ümitlenmek sonra tekrar kendini toparlamak herşey sıkmaya başladı beni yaaa..çok gergininm nedense.3 gün önce adetim bitti.hiç ama hiç çalışma heveside yok bende .Bir tuhafım bu aralar.......:çok üzgünüm:
canim ben her iki oglumdada iliskiden 24 saat sonra bayginti girdi icime dedim benim yumurtam tuttu ikinici oglumda 4 ay bulantim ve kusmam oldu güzellestim.selam canım..şükür.sen nasılsın GurbetGuzelimm.....????
allah inş hayırlısını nasip etsin...
canım ya sen bilirsin gebeliğini öğrenmeden önce nasıl belirtiler yaşadın?anlatır mısın?
kizimda gägsumde muthis brinde agri oldu ve kutle olustu sonradan ögrendim ki hamisim ve gögsümü siktim süt geldi ondada bulanti ve usma asiri kilo aldim ilk bebegimdeselam canım..şükür.sen nasılsın GurbetGuzelimm.....????
allah inş hayırlısını nasip etsin...
canım ya sen bilirsin gebeliğini öğrenmeden önce nasıl belirtiler yaşadın?anlatır mısın?
GURBATİM ---------sence adetten 4 gün önce yapılan test doğru çıkarmı(idrar) çok üzüldük eşimin ısrarı sayesinde yaptım.....yarın kan tahlili yaptırıcam kızlar inş. midem bulanıyor başım dönüyor tabi psikolojik değil ise.....
benim regli günümden 3 gün sonra belli oluyor cnm.sen daha 4 gün varken yapmışsın.en kesin sonuç kan testi tabi.inşallah yarın güzel haberi alırsın cnm.dualarım seninle :Saruboceq:
canım ara ver yorduysa senı..
belkı ara verdım derken kendılıgınden gelırrrrrrr
hepimiz aynı pskılojıdeyızzz
öpüyorumm
cikar silikmi ikinci ciktiGURBATİM ---------sence adetten 4 gün önce yapılan test doğru çıkarmı(idrar) çok üzüldük eşimin ısrarı sayesinde yaptım.....yarın kan tahlili yaptırıcam kızlar inş. midem bulanıyor başım dönüyor tabi psikolojik değil ise.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?