Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ama bu aydan çok ümitliyim doktorda hemen gebe kalırsın bu gerçek gebeliğin habercisi dedi mutlu oldumm

AH GÜLÜM BENIM GECMIS OLSUN . ACINI ANLAYABILIYORUM. BENIMDE 1 DUSUGUM VAR BEBEK OLUSMUSTU AMA KALBI ATMAYA BASLAMADAN KENDILIGINDEN DÜŞTÜ.. GEBE KALINCA HERKESE SOYLEMEMEK LAZIM CINSIYETI BELLI OLANA KADAR.
BIZ SEVINCTEN ICIMIZDE TUTAMIYORUZ..:CüvCüv::hulya:

off beklemek zor daha kaç gün var bide şunu merak ediorum adetin 11. günü ilişki oldu 27 yada 28 günde oluyorum vakit yok bacılar kociş gidio olurmukii

kızlar herkese selamlar.keyifler nasıl.Benim bugün hiç keyfim yok.valla bir burada kafam dağılıyo.sizin yazılarınızı okurken bazen gülüyorum bazen içleniyorum.Beklemek,ümitlenmek sonra tekrar kendini toparlamak herşey sıkmaya başladı beni yaaa..çok gergininm nedense.3 gün önce adetim bitti.hiç ama hiç çalışma heveside yok bende .Bir tuhafım bu aralar.......:çok üzgünüm:

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:
4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
3-)ss_ssxxxx................................. ......................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ............................4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)irm83........................................ ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)babisim............................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .... ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

3-)yaseminaltun..................................... ............ ......7 ekim:Saruboceq:
4-)su_41............................................ ............................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23.................................................. ...........8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

7-)su_su............................................ ............................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. .................................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

2-)................................................. ..................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:
3-)................................................. ...............................11 ekim:Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... ...........................12 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. ...............................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:
3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

5-)funda89................................. .....................................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ................................................19 ekim:Saruboceq:

1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim:Saruboceq:

1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .................................................2 2 ekim:Saruboceq:

1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .............................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ...........................................30 ekim:Saruboceq:

77 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

canım ara ver yorduysa senı..
belkı ara verdım derken kendılıgınden gelırrrrrrr
hepimiz aynı pskılojıdeyızzz
öpüyorumm

slm canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasiiniz bakemmmmm insallalhhh yavas yavas hamisleri toparliycam sizin ebeliginizide herbiseyinizi de ben yapicam neydi o kadinin adi heh tamam güzin abla heeee bide haydariyeeeeee

selam canım..şükür.sen nasılsın GurbetGuzelimm.....????
allah inş hayırlısını nasip etsin...
canım ya sen bilirsin gebeliğini öğrenmeden önce nasıl belirtiler yaşadın?anlatır mısın?

canım ya sen bilirsin gebeliğini öğrenmeden önce nasıl belirtiler yaşadın?anlatır mısın?
canim ben her iki oglumdada iliskiden 24 saat sonra bayginti girdi icime dedim benim yumurtam tuttu ikinici oglumda 4 ay bulantim ve kusmam oldu güzellestim.
3.cu cocukta ise sadece hafisi bas dönmesi oldu onun disinda birsey olmadi kilo bile almadim sanki hamis degildim heeeee

kizimda gägsumde muthis brinde agri oldu ve kutle olustu sonradan ögrendim ki hamisim ve gögsümü siktim süt geldi ondada bulanti ve usma asiri kilo aldim ilk bebegimde

GURBATİM ---------sence adetten 4 gün önce yapılan test doğru çıkarmı(idrar) çok üzüldük eşimin ısrarı sayesinde yaptım .....yarın kan tahlili yaptırıcam kızlar inş. midem bulanıyor başım dönüyor tabi psikolojik değil ise.....

benim regli günümden 3 gün sonra belli oluyor cnm.sen daha 4 gün varken yapmışsın.en kesin sonuç kan testi tabi.inşallah yarın güzel haberi alırsın cnm.dualarım seninle :Saruboceq:

benim regli günümden 3 gün sonra belli oluyor cnm.sen daha 4 gün varken yapmışsın.en kesin sonuç kan testi tabi.inşallah yarın güzel haberi alırsın cnm.dualarım seninle :Saruboceq:

ay cnm sağol yaaa cevabın için içim rahatladı azıcık valla yoksa üzülmüştük eşimle inş. bebişim benimledir....opuyorumnanaktan

canım ara ver yorduysa senı..
belkı ara verdım derken kendılıgınden gelırrrrrrr
hepimiz aynı pskılojıdeyızzz
öpüyorumm

sağol canım benim.biliyorum hepimiz bir bekleme içindeyiz buda insanı geriyo herhalde.ben doğum yapmadan büyük bir miyom ameliyatı oldum ve yaşımda 33.henüz hiç çocuğum yok.onon için herhalde bu yılgınlığım.siz bana bakmayın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

cikar silikmi ikinci cikti
yoksa cift cizgimi gördün canimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…