- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.641
aha bak biri daha macun gibi hazırlamış pekmez fındık fıstık fln sende ye bari yorgun düşmeyesin
doğru canımda hergün arka arkadaya fazla değilmi:)adetin 10.cu gününden itibaren 20.ci gününe kadar 1 gün durup bir gün dinlenerek yapmak lazım,ben şahsen ovulasyon testi fln yapmıyorum öyle takipte etmiyorum yumurtlamayı dediğim gibi 10.cu günden sora çalışmalar başlıyo.
bizde öyle yapıyoruz ama bu ay 14-15-16.günlerdede çalışacağız bu ay olur inşallah
maşallah anam kuvvet macunu fln mı yediniz ben hergün düşünemiyom pehh
Macun değil cnm her sabah eşim 1 kaşık bal yiyor :jeyyar::roflol:
selam kızlar..nasılsınız?????
inşşşşşşşşşşş hepimiz hayırlı haberler alırız en en en en kısa zamandaaaaa:CüvCüv:
kızlar selam adet günü yaklaşanlar var mı?ya da bi belirti yaşayan,benim 8 gün var regliye ama ne göğüs acıması ne bişey
daha erken gülü adet belirtilerin için. hem de psikolojık oluyo rötarı
valla geçen ay bir hafta önceden göğüs acısı vardı,son güne kadar.. o kadar komik ki adet olmadan önceki gün acı anında kayboluyo ve ben anlıyorum tabiki hamile olmadığımı çok enteresan
anam öyle balla tatlıyla olsa benim eşim duvara tırmanırdı her gün yemekten sora 6-7 tane baklava yiyo.onun yüzünden ben baklava yemez oldum
benimde 10 gün var fakat göğüslerimin ucuna dokununca çok acıyor.bneim göğüslerim adetliyken bile acımaz.
o zaman belki hamile olabilirsin:)
bende ekim ayında regli olmayı BEKLEMEYENLERDENİM
nasıl yani?
nasıl yani?
regli istemeyenlerdendir canım
benimde 10 gün var fakat göğüslerimin ucuna dokununca çok acıyor.bneim göğüslerim adetliyken bile acımaz.
o zaman belki hamile olabilirsin:)
inşallah canım yaa aslında bu topiğe hamile arkadaşlarda uğrasada belirtilerini bizimle paylaşsalar.
regli istemeyenlerdendir canım
hımm heralde anlayamadım ben de:)]
nasıl yani?
Siz adet olmayımı bekliyorsunuz bu topik ekim ayında hamile kalmak isteyenlerin topiği değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?