Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydinnnnnnnnn sekerlerrrrrr.nasilsiniz bakiyim?bendede hic bir belirti yok,dayanamiycam galiba öglen gidip test alicam:ecrin_bebek:. 5 gün var ama olsun catliycammmmmmkaydirigubbakcemile3.gelismelerden haberdar ederim sizi.opuyorumnanaktan

Canım erken olduğu için sonuç (-)negatif çıkarsa üzülürsün.Moralini bozmamak adına bir süre daha bekle derim ben.Geçen ayda ben sabırsız davranıp son 1 hafta hergün test yaptım

Canım erken olduğu için sonuç (-)negatif çıkarsa üzülürsün.Moralini bozmamak adına bir süre daha bekle derim ben.Geçen ayda ben sabırsız davranıp son 1 hafta hergün test yaptım

yok canim alistim artik negatiflere bozulmaz,ben her ay 4,5 gün kala basliyorum test yapmaya en azindan kendimi hazirliyorum adet oluncada zaten testlerde negatif cikti diyip daha az üzülüyorum.her ay diyorum bu ay sonuna kadar bekliycem diye ,bi bakiyorum kendimi eczanede buluveriyorumkafamçokkarıştı.bak simdiden heycan basti:ecrin_bebek:

teyzeleri oglum her gece dua ediyomus kardesi olsun diye(8 yasinda)banada dün aksam söylüyo.anne ben allaha kuran okuyorum kardesim gelsin diye diyosenağlama.kendimi zor tuttum aglamamak icin,insallah rabbim yavrumun dualarini kabul eder:Saruboceq:

Kızlar gebelik belirtilerinden bahsetmişken,sizlerle bir olayı paylaşıcam;
Eşimin bir arkadaşının karısı kadının 2 tane çocuğu var 2.çocuktan sonra hamiş kalıyor tabiki diğer bebeğide küçük kadın farketmiyor :sm_confused: işte ne bir bulantı,ne aş erme ne ağrı ne sancı regli olmuyor tabi fakat onuda emzirmesine bağlıyor.Taki doğum sancısı tutana kadar,kadın sancılanıyor kasılıp kalıyor.Eşi eve ambulans çağırıyor,hastaneye gidiyorlar kadını önce normal muayene sonra kadın doğuma alıyorlar.Eşi tabi hiçbirşeyin farkında değil,doktor içeriden çıkıyor adamın kucağına bir bebek tutuşturup bunu hemen filan hastahaneye yetiştirin yoksa bebek ölecek delikafadulden adam şok CADIARZU
Hiçbirşey anlayamadan bebeği götürüyor,bebeğin kendinin olduğunu sonradan öğreniyor akannehir

Biz bunu duyunca çok şaşırmıştık nasıl yani diye yerimseniben

Canım kan testi yaptırsan bari en azından idrardan daha net alkisalkisalkis

benimde bir arkadas vardi,3 tane cocugu vardi.ev tasiniyodu.baya yogundu 3 cocuk okullari, evin stresi derken kadin normal rutin kontrol icin doktora gidiyo.4 aylik hamile oldugunu ögreniyo ohaoldumsmile.hic bisey anlamamis.her ay adet görmüs.

benım de halam menopozlu ıken hamıle kalmıstı ve 5 ay sonra ogrenmıstı :)

karının da ur var dıye amelıyata alıcaklardı kadını gun bıle alınmıstı

bebegın hareketlerını ur kıpırdıyor dıyorlarmıs ..ohaoldumsmile

hiiçmi ultrason yapılmadı kadıncagıza ne salak doktorlar var afedersın sumakcıgımm ya

ah canım yaaaa melek meleğe dua etmiş kabul etsin Rabbimiz.a.s.

önce bi bamya ekmelerimiz bitsn Şeniz:1hug: ben adetımın gecıkmesını bekleyecegım
sen ne dusunuyorsun canım?

Çoook kararsızım önce haftaya kan testi yaptırayım diyorum,sonra aman bekle biraz daha diyorum,sonra eczanenin önünden geçerken test alsammı diyorum (elimde mevcutları geçen ay bitirdim) sanki eczanelerde test bitecek son güne kalsam.

önce bi bamya ekmelerimiz bitsn Şeniz:1hug: ben adetımın gecıkmesını bekleyecegım
sen ne dusunuyorsun canım?

Merhaba,

Bencede adet gecikmesini bekleyin kızlar, dün akşam yazım adetime 5 gün kala hem kan hende israr testinde hamile olduğunu öğrendim sonra adetim 1 gün gecikme ile geldi meğerse kimysal gebelikmiş :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…