- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.721
günaydinnnnnnnnn sekerlerrrrrr.nasilsiniz bakiyim?bendede hic bir belirti yok,dayanamiycam galiba öglen gidip test alicam:ecrin_bebek:. 5 gün var ama olsun catliycammmmmmkaydirigubbakcemile3.gelismelerden haberdar ederim sizi.opuyorumnanaktan
Canım erken olduğu için sonuç (-)negatif çıkarsa üzülürsün.Moralini bozmamak adına bir süre daha bekle derim ben.Geçen ayda ben sabırsız davranıp son 1 hafta hergün test yaptım
ah benım delü arkadaslarım hepimis delirdik iyiyce hee
ah benım delü arkadaslarım hepimis delirdik iyiyce hee
teyzeleri oglum her gece dua ediyomus kardesi olsun diye(8 yasinda)banada dün aksam söylüyo.anne ben allaha kuran okuyorum kardesim gelsin diye diyosenağlama.kendimi zor tuttum aglamamak icin,insallah rabbim yavrumun dualarini kabul eder:Saruboceq:
Tatlım biz ne zaman başlıyoruz teste kaydirigubbakcemile5
benım de halam menopozlu ıken hamıle kalmıstı ve 5 ay sonra ogrenmıstı :)
karının da ur var dıye amelıyata alıcaklardı kadını gun bıle alınmıstı
bebegın hareketlerını ur kıpırdıyor dıyorlarmıs ..ohaoldumsmile
teyzeleri oglum her gece dua ediyomus kardesi olsun diye(8 yasinda)banada dün aksam söylüyo.anne ben allaha kuran okuyorum kardesim gelsin diye diyosenağlama.kendimi zor tuttum aglamamak icin,insallah rabbim yavrumun dualarini kabul eder:Saruboceq:
Canım kan testi yaptırsan bari en azından idrardan daha net alkisalkisalkis
hiiçmi ultrason yapılmadı kadıncagıza ne salak doktorlar var afedersın sumakcıgımm ya
önce bi bamya ekmelerimiz bitsn Şeniz:1hug: ben adetımın gecıkmesını bekleyecegım
sen ne dusunuyorsun canım?
ah canım yaaaa melek meleğe dua etmiş kabul etsin Rabbimiz.a.s.
önce bi bamya ekmelerimiz bitsn Şeniz:1hug: ben adetımın gecıkmesını bekleyecegım
sen ne dusunuyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?