- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.941
iyi geceler arkadaşlar epey olmuş girmeyeli oku oku saat kaç oldu. Ekim ayına çok az kaldı heyecan başlıyor. Genelde erken test yapmak isteyen arkadaşlarım ben temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım adet günümde dayanamadım test yaptım bişey çıkmadı ardından 6 gün adet olmadım tabi çok ümitlendim ve bazı hamilelik belirtileri yaşadım 6.günümde test yaptım ve sonuç pozitifti eşimle o kadar sevindik ki ağladık mutluluktan ama sadece 2 gün sürdü mutluluğumuz benim kanamam geldi yani bu gibi durumlar oluşabiliyor.Birçok kadın bunu yaşarmış ama anlayamadan adet olurmuş.
boyatma daha iyi canim yaaaakızlar size bir şey soracam:şimdi biz daha günümüzü bekliyoruz ya daha hamiş olup olmadığımızı bilmiyoruz.olur da saç boyatsak sonra hamiş olduğumuzu öğrensek zararlı olur mu bebişimize????
ne sordun canimmmniye kimse cvp vermiyorrrr????
canim kacta yaptin testi sen o saatin uzerine 24 koy ve o saatle osaatten sonraki 34 saat calisss insalalhhhhkızlar selam dünde yazmıştım ovulasyon testi yaptım çizgi hafif silik diye.bugün çizgi kontrol çizgisindende koyu çıktı.yumurtam çatlayacak mı şimdi 24 saat içinde acababilmiyorumkismilebugün bitki çayları yaptım bol bol kendime hadi hayırlısı
yok canim catlama belirtisi catlamadi henuz dur ben sana benim testi göstereyimcanım dün yaptığım silikti bugün yaptığım koyu çıktı testi yapalı 1 saat oluyo bugün çalışsak mı acaba yoksa yarın mı yapsak bilemedim
canım dün yaptığım silikti bugün yaptığım koyu çıktı testi yapalı 1 saat oluyo bugün çalışsak mı acaba yoksa yarın mı yapsak bilemedim
canim önemli degil tstin üzerinde yaziyor gördukten sonraki 24 ila 48 saat diye acele etme olacak mutlaka ve daha saglikli olur bunu unutma belinin altina yastik koy iliski esnasinda ve mümkünse esin bosaldiktan sonra geri cekilmesin bir müddet icerde kalsin ve sende kimildamadan yat eger ayaga kalkarsan disari dökülür spermler hamis kalmassinnhadi ya bak bende bugün yapılır diye düşünüyodum.hımmm benimde aynı seninki gibi baya koyu görünüyo control çizgisinden bile koyu yani.sol kasığımda ağrı var ama akıntıyı göremedim.ozaman yarın çalışmak daha mantıklı olur.teşekkür ederim eklediğin için çok incesin
canim ya jel ne icin afedersin kayganlasricimii hamislige engel söyliyim ole isebana dua et gurbet guzeli bu 15.denemem ve olursa ilk bebeğim çok istiyoruz Allah nasip eder inşallah.ilk kez ovulasyon testini kullanıyorum preseed diye bi jel varmış onuda kullandım bu ay bakalım artık fiili duamızıda kavli duamızıda yaptık gerisi Allahtan
canim önemli degil tstin üzerinde yaziyor gördukten sonraki 24 ila 48 saat diye acele etme olacak mutlaka ve daha saglikli olur bunu unutma belinin altina yastik koy iliski esnasinda ve mümkünse esin bosaldiktan sonra geri cekilmesin bir müddet icerde kalsin ve sende kimildamadan yat eger ayaga kalkarsan disari dökülür spermler hamis kalmassinn
canim esin dolu olsun ki c perhiz yani bide iliskiden önce kahve icin siz esine icir yani yarin indik fistik gibi keciboynuzu gibi seyler yedir umarim abd de bulursun ondan sonra zten is gerceklesektir ve insallah hamis kalirsintamam canım söylediklerini uygulayacağım kesinlikle iyiki söyledin yoksa bugün yapcaktım ve belkide tutmayacaktı
himmm oki insallah yan etkisi yoktur kisiden kisiye fark gösterir cunkubu normal jel değil canım preseed doğal bişey sperm koruyucu.spermin yumurtaya hızlı gidip döllenmesi için kullanılıyo bnede bu sitede keşfettim kullanıp hamile kalanlar var bu ay ilk kez deniyorum bende istersen araştırabilirsin doğal bi ürün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?