- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.901
erken yumurtlama olduysa yaşayabilir,spermler duruma göre 3 gün kadar canlı kalabiliyorlar ama duruma göre değişiyor..sen kaç günde bir adet oluyosan tahmini yumurtlama hesabı yapabilirsin
istenmeyen regli tarihim 8 ekim hala çalışmaları sürdürmem gerekiyomu arkadaşlar
tahmini yumurtlama günü eksi 3 artı 3 gün kuralı,bana doktor öyle söylemişti
istenmeyen regli tarihim 8 ekim hala çalışmaları sürdürmem gerekiyomu arkadaşlar
bence bugün de çalış sen cnm
kızlar benide aranıza alırmısınız 25 ekim adet tarihim.
hoşgeldiiinnnnn
Spermlerin yaşama süresi beden ısısına bağlı olarak bir kadının cinsel organında 7 gün süreyle yaşamaktadır. Kadının adet görmesinin başlarında , yumurtlamadan önceki dönemde girilen cinsel ilişkilere bağlı olarak, daha sonraki dönemlerde kadının yumurtasında döllenme olarak gebelik oluşabilir. Dış ortamda kalan meni hızlı bir şekilde canlılığını kaybeder, döllenme yeteneği gittikçe kaybolur. Olgunlaşmış yumurtayı döllenmek için tek bir sperm yetmektedir.kızlarya dünde yazdım ama cvp alamadım( benim eşimle görüşmem kısıtlı zamanlarda oluyor ben bu ay adetin 9 11 gün oldu ilişki olasılık varmıki sperm okadar yaşarmıkii??
hayirlisi olsunnnnnselam sekerlerrrrrrrr,bende dayanamayip test yaptim sonuc tabiki negatiffff,amannnnn merakim gitti,iki gün sonra bi daha yaparim.kaydirigubbakcemile3.
sen et canim gec döllenme falan olurr bakarsinnn daha 10 gun var canimistenmeyen regli tarihim 8 ekim hala çalışmaları sürdürmem gerekiyomu arkadaşlar
oki canimmmmm hga.s.kızlar benide aranıza alırmısınız 25 ekim adet tarihim.
buyrunnnnnn
yetermi giiiiiiii
afiyetoh bayram ettim şekerim eline sağlık
kızlar benide aranıza alırmısınız 25 ekim adet tarihim.
irm83 ve gurbet cevabınız için tşkler.Durmak yok devam o zaman.kaydirigubbakcemile
rica ederim:)
herhalde canim Rabbim imseye aratmasin tez vakitte kalin hamis insallahhhirm83 ve gurbet cevabınız için tşkler.Durmak yok devam o zaman.kaydirigubbakcemile3
hos geldinnnnnnnnnnnhoşbulduk kızlaropuyorumnanaktan
hos geldinnnnnnnnnnn
gurbet güzeli benim listedeki adım kaybolmuş5 ekim 3.sıradaydım ........ olmuş neden öyle olduki acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?